TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 De Chalet
Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger van Damme trekken naar de Ardennen voor een culinaire vakantie. Samen bereiden ze feestgerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Hun bereidingen zijn culinair, origineel en overheerlijk.
«
»
09:35 De Gezonde Goesting
Gezond eten wil ook zeggen je lichaam trakteren op lekkers: gezondigen. Healthy foodie Steffi maakt daarom vandaag onder meer taartjes met speculaasbodem voor haar gasten. Ze smaken lekker zoet en zijn toch gezond.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Komen eten
De Nederlandse Carlijn is 23 lentes jong en is kersvers stewardess. Ze is helemaal gek op honden en is de trotse bezitter van een labrador. Carlijn woont in een mooi en groot appartement en heeft een biljarttafel in de living staan.
«
»
12:40 De Tafel van Gert
Samen met een karrenvracht aan Tafelgasten en Tafelspringers werpt Gert Verhulst een kritische, scherpe, interessante en soms ook grappige blik op de actualiteit van de dag.
«
»
13:50 Peppe's Toscane
Peppe gaat samen met Roberto en zijn hond voor het eerst in zijn leven op zoek naar truffels.
«
»
14:15 Piet Patron
Op zoek naar Franse topproducten gaat Piet persoonlijk langs bij biologisch forellenkweker Cédric. Thibault is de chef koude kant in Likoké. Hij is verantwoordelijk voor alle koude gerechten op het menu. Piet noemt hem ook wel de clown van de keuken.
«
»
14:40 Soep!
De chefs maken een Vietnamese Rijstsoep en een Champignonsoep.
«
»
14:55 Huizenjagers
Katrien en Nathalie wonen in Gent en hebben nood aan meer groen en meer rust. Ze zoeken een charmant huis met veel hout en grote ramen.
«
»
15:45 De Tafel van Gert
Samen met een karrenvracht aan Tafelgasten en Tafelspringers werpt Gert Verhulst een kritische, scherpe, interessante en soms ook grappige blik op de actualiteit van de dag.
«
»
17:05 Bake Off Vlaanderen
Het thema deze week is Welcome to the Dark Side. Juryleden Herman en Regula verwachten dan ook monsterlijk lekker gebak dat het ware gelaat van de zeven hobbybakkers in één hap onthult.
«
»
18:15 KAMP JEROOM
Elk jaar gaat Erik Van Looy op zoek naar De Slimste Mens ter Wereld, maar hoe zit het eigenlijk met de juryleden? Die vraag bleef lange tijd onbeantwoord, tot nu.
«
»
18:55 Celebrity Klopjacht
Zowel Conrad en Cesar als Erik en Olga moeten het spel nog uit spelen om verder te kunnen. Maar Erik en Olga hebben wel een heel groot risico genomen door bij Jani te overnachten.
«
»
19:55 Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
Voldemort en zijn dienaren hebben het Ministerie van Toverkunst overgenomen. Harry slaat met zijn vrienden op de vlucht om de Gruzielementen te vernietigen.
«
»
22:40 Het Parket
Parket opent voor de eerste keer in zijn bestaan de deuren om een inkijk te geven in zijn werking. Een jaar lang volgden de cameraploegen alle activiteiten voor en achter de schermen van tachtig magistraten en tweehonderd medewerkers.
«
»
23:40 Axel in Amerika
In dit programma doorkruist Axel Daeseleire de Verenigde Staten. Van Texas over Florida tot Tennessee en New York. Axel reist met grote ogen door een land van extremen.
«
»
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers