TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
12:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:35 Dirty Grandpa
Oorlogsveteraan Dick Kelly is pas weduwnaar geworden. Hij overtuigt zijn volwassen kleinzoon om met hem een roadtrip te ondernemen richting Florida, waar op dat moment Spring Break aan de gang is.
«
»
16:30 The Simpsons
Opa Simpson wil nog een keer naar O'Flanagan's, zijn favoriete pub in het Ierse Dunkilderry. Eenmaal daar aangekomen, besluiten Homer en Opa Simpson de pub te kopen. Moe mag de zaak runnen.
«
»
16:55 Crossing Jordan
Jordan vraagt de hulp van een keuringsarts om de onschuld van een veertienjarige moordverdachte vast te stellen.
«
»
17:50 Superstore
Het management komt met een stappentelcompetitie tussen de filialen. Amy, Jonah en Dina creëren een schijnrivaliteit om de luilakken onder de werknemers van Filiaal #1217 in beweging te krijgen.
«
»
18:20 The Goldbergs
Beverly vraagt Erica om hulp om haar uitgever aan te klagen als ze haar kookboek in de koopjesbak van de boekwinkel aantreft. Adam en Pops krijgen een band tijdens een wild uitstapje.
«
»
18:55 The Simpsons
De Simpsons gaan samen naar Plymouth Rock en kapitein Skinner weet een muiterij tegen te houden. Als er een enorme golf opdoemt gooit deze een luxe cruise uit de jaren zeventig overhoop.
«
»
19:20 The Simpsons
Op de basisschool worden de leerlingen onderverdeeld tussen jongens en meisjes. Lisa is het er niet mee eens en gaat stiekem naar de andere kant van de school om daar wiskunde te studeren met de jongens.
«
»
19:50 S.W.A.T.
Het SWAT-team werkt samen met de DEA om gestolen raketwerpers te lokaliseren die naar Los Angeles zijn gesmokkeld. Er ontstaat een persoonlijk probleem voor Tan wanneer een collega gewond raakt. Hondo heeft een idee voor een nieuw politie-initiatief.
«
»
20:35 The Next Three Days
Nadat zijn vrouw, die in de gevangenis zit vanwege een moord die ze niet gepleegd heeft, suïcidaal wordt besluit John om haar, middels een ingenieus plan, te bevrijden en vervolgens haar onschuld te bewijzen..
«
»
23:05 Georgia Rule
De rebelse tiener Rachel schreeuwt, vloekt, drinkt en is totaal onhandelbaar. Haar moeder Lilly ziet geen andere uitweg dan haar mee te nemen naar de boerderij van de strenge grootmoeder Georgia.
«
»
01:00 S.W.A.T.
Het SWAT-team werkt samen met de DEA om gestolen raketwerpers te lokaliseren die naar Los Angeles zijn gesmokkeld. Er ontstaat een persoonlijk probleem voor Tan wanneer een collega gewond raakt. Hondo heeft een idee voor een nieuw politie-initiatief.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers