TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
13:10 Buried in the Backyard
Nadat een man en een vrouw zich realiseren dat hun honden menselijke beenderen hebben meegesleurd in hun achtertuin, komen de agenten erachter dat een seriemoordenaar het nabijgelegen bos gebruikt om zijn duistere fantasieën uit te leven.
«
»
14:05 Snapped
Na een mysterieuze schietpartij op een gelovige familieman vraagt een gemeenschap zich af of het een drugsgerelateerde moord was of een bloederige uit de hand gelopen familieaangelegenheid.
«
»
15:05 Fear Thy Neighbor
Een true crime docureeks over conflicten tussen buren die vreselijk uit de hand lopen.
«
»
16:05 World's Most Evil Killers
Jenna Stephens, ook bekend als Jenna Stephens Goldsworthy, Tia Carter, en beter bekend onder haar oorspronkelijke naam Tracie Andrews is een Engelse moordenaar die haar verloofde Lee Raymond Dean Harvey vermoordde op 1 december 1996.
«
»
17:00 Chris Watts: Confessions of a Killer
In deze, op een waargebeurd verhaal gebaseerde film, hoopt Chris Watts voor de camera's voor de veilige terugkeer van zijn verdwenen vrouw en kind. Maar achter zijn schijnbaar stoïcijnse houding schuilt een duistere waarheid.
«
»
18:40 Buried in the Backyard
In een maïsveld in de achtertuin worden de lichaamsdelen van twee vermiste tieners gevonden. De rechercheurs uit Ohio ontdekken duistere familiegeheimen om de verdachte op te sporen.
«
»
19:35 Snapped
Een rustig stadje in Wisconsin wordt opgeschrikt door de eerste moord in zes jaar als een excentrieke vader van vier kinderen dood wordt aangetroffen in zijn kelder.
«
»
20:30 Fear Thy Neighbor
Een true crime docureeks over conflicten tussen buren die vreselijk uit de hand lopen.
«
»
21:30 World's Most Evil Killers
Het verhaal over Dorothea Puente ook wel bekent als de 'Death House Landlady', die bejaarde en gehandicapte huurders opnam, alleen om ze te vermoorden voor hun uitkeringen en pensioen.
«
»
22:25 Rizzoli & Isles
Jonge vrouwelijke professionals verkleed als poppen duiken dood op in het openbaar vervoer, en Jane en Maura moeten de aanwijzingen zien te vinden. Ook komt Jane meer te weten over hoe Casey gewond raakte.
«
»
23:20 C.S.I. New York
Op het 10-jarig jubileum van 9/11 herinneren Mac en het team zich specifieke momenten van de dag die voor altijd in hun geheugen gegrift staat.
«
»
00:20 FBI: Most Wanted
Het team gaat op zoek naar een beruchte Colombiaanse drugsbaron nadat hij is ontsnapt uit een Amerikaanse gevangenis. Ook begint Kristin open te staan voor haar ex-man over haar verleden.
«
»
01:15 Shades of Blue
Wozniak gaat achter Bianchi aan. Harlee maakt van de gelegenheid gebruik om het team te herenigen voor een illegale missie om de schuld van Tufo's broer aan een lokale drugsdealer af te betalen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers