TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
13:55 Bollie & Billie
De ouders besluiten dat Boule en Bill oud genoeg zijn om apart te slapen, wat hen helemaal niet gelukkig maakt. De volgende dag vertelt Pouf hen dat er een monster door de stad dwaalt.
«
»
14:05 Splat & Seymour
Sjors wordt net niet geraakt door de vliegende eend, terwijl Splat en Seymour worstelen met de kapotte afstandsbediening. Sjors is Splat dankbaar voor de redding en volgt hem overal. Dat wordt een beetje vervelend en brengt de vriendschap in gevaar.
«
»
14:20 Grizzy en de Lemmingen
Grizzy belandt in een identiteitscrisis na een aanvaring met een metalen pan. Kunnen de lemmingen hem helpen de klap te boven te komen?
«
»
14:25 Agent Binky
Er belandt een alien in de soep. Het blijkt een vlieg te zijn.
«
»
14:35 Nils Holgersson
Martin beschuldigt Goudoogje en Nils ten onrechte en de twee besluiten hem een koekje van eigen deeg te geven. Dat loopt behoorlijk uit de hand en ze komen daardoor terecht in een adelaarsnest.
«
»
14:50 Lassie Animated
Tijdens een uitvindingenwedstrijd wordt Lassie ervan verdacht delen van de uitvindingen van de concurrenten te hebben gestolen. Totdat het mysterie is opgelost, moet Lassie worden opgesloten.
«
»
15:10 Machtige Mike
Mike is een slimme hond die elke ochtend weer wakker wordt met dezelfde gedachte: indruk maken op Cindy, de knappe hond van de buren. Helaas gooien drie schildpadjes, een poesje en twee gemene wasberen altijd zijn plannen in de war.
«
»
15:20 Waffel de wonderhond
Het leven van Waffel de wonderhond en zijn unieke familie. Waffel is uniek omdat hij kan praten. Zijn leven valt wel mee, maar hij heeft vaak ruzie met de buurvrouw.
«
»
15:30 Kosmoo
Robbe en Ellis gaan samen met Kosmoo naar tv-opnames kijken, want Markus speelt mee als figurant. Robbe gaat vooral mee om actrice Laura aan het werk te zien, die bij hem op school zit.
«
»
15:55 Lucas etc.
Lucas moet verkleedkleren zoeken voor een feestje. Niet makkelijk, en zeker niet als je vastzit op de kamer van je grote zus.
«
»
16:00 Peperbollen
Edith, een vriend van Kira, wordt op het kerkhof aangesproken door een vrouw die beweert een medium te zijn. Ze biedt Edith de mogelijkheid om berichten van haar overleden echtgenoot te ontvangen.
«
»
16:30 De Dodelijkste 60
In Gabon ontmoet Steve Backshall de breedvoorhoofdkrokodil, de bosolifant en de chimpansee.
«
»
17:00 Dance Academy
Sammy besluit om zijn uitvoering voor de Prix de Fonteyn op het laatste moment te veranderen. Tara komt haar aartsrivaal tegen in de vrouwencompetitie.
«
»
17:20 Pokerface
Drie kinderen doen alles wat in het echte leven zwaar verboden is: bluffen, jokken en mensen om de tuin leiden. Twee BN'ers moeten achterhalen welk kind de waarheid spreekt en wie niet.
«
»
17:50 Brugklas
Puck schrikt als haar moeder na ruzie met De Jong direct wil vertrekken. Ryan vindt echter dat Puck bij De Jong moet blijven wonen. Wat moet Puck doen?
«
»
18:00 De Proefkeuken
Willem zit op de wc en komt erachter dat er nog maar één papiertje aan de wc-rol zit. Kak! Willem en Pieter besluiten om zelf wc-papier te maken en ze zoeken uit hoe je wc-papier lekker zacht en soepel maakt.
«
»
18:25 Waku Waku
Deze week met Roxanne Kwant, Dennis Weening, Anne-Mar Zwart en Joel Muaka (Ta Joela).
«
»
18:45 Het Klokhuis
Ademen gaat automatisch. Gelukkig wel, want we doen dat dag en nacht. Waarom halen we eigenlijk adem? En wat gebeurt er precies in ons lichaam met de lucht die we inademen?
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:25 First Dates
Het First dates-restaurant opent z'n deuren in Amsterdam, waar vrijgezellen hun kans wagen op de liefde tijdens een blind date. Ze zijn zorgvuldig gekoppeld, maar daarna is het aan hen.
«
»
20:25 Break Free
Floris reist naar Madagaskar om aan de slag te gaan als sociaal ondernemer. Op zijn motor bezoekt hij kleine boeren op het platteland. Op één van die reizen slaat het noodlot toe.
«
»
21:10 Verloren Jongeren
Sahar maakt kennis met Sven. Hij is blij dat hij niet meer in het park hoeft te slapen, want hij heeft een plek in een nachtopvang. En hij heeft werk, maar ook moeite zich aan zijn afspraken te houden.
«
»
22:05 Beter wordt het niet
David heeft geld nodig, maar focust zich op zijn droombaan en zijn obsessie met Hanna. Hij acteert in een vernederende EU-commercial en moet misschien toch uiteindelijk een concessie doen.
«
»
22:40 Kamp Van Koningsbrugge
Als de cursisten na een intense dag terugkomen op het basiskamp is dat wederom niet om te slapen, maar om hun eigen potje te koken. Evaluaties in de tent zorgen voor zenuwen en stress. Vroeg in de ochtend staat een verrassing te wachten.
«
»
23:40 Eva
Talkshow van Eva Jinek waarin de actualiteiten en cultuur centraal staan. Met live muziek, bijzondere gasten en het gesprek van de dag.
«
»
00:35 Break Free
Floris reist naar Madagaskar om aan de slag te gaan als sociaal ondernemer. Op zijn motor bezoekt hij kleine boeren op het platteland. Op één van die reizen slaat het noodlot toe.
«
»
01:25 Verloren Jongeren
Sahar maakt kennis met Sven. Hij is blij dat hij niet meer in het park hoeft te slapen, want hij heeft een plek in een nachtopvang. En hij heeft werk, maar ook moeite zich aan zijn afspraken te houden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers