TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
10:15 Aap, Poot, Pies
Aisia wil een huisdier, maar dat blijkt lastiger dan ze had gedacht. Luc vindt het onzin omdat er genoeg dieren om hen heen zijn.
«
»
10:25 Samson & Marie ijsjestijd
De Burgemeester heeft zich verkleed in een koepak dat hij geleend heeft van de brandweercommandant. Hij krijgt het niet meer los, de rits zit vast. En de Burgemeester moet nog naar de afgevaardigde.
«
»
10:30 Tik Tak
Er is een fanfare en een ondergrondse werkplaats van een mol. Boekenmeisje maakt een cello.
«
»
10:35 Bumba
Babilu heeft ontzettende honger. Bumba gaat op zoek naar eten, maar weet niet wat hij moet geven.
«
»
10:40 Simon
Simon, Lou en Ferdinand horen een vreemd geluid in hun hut en vluchten snel weg. Ze zweren de hut nooit meer te betreden. Dit klinkt als een klus voor een groep superhelden.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats willen een taart met veel slagroom en veel chocoladesaus. Kaatje vindt een taart met fruit een beter idee. De kameraadjes kunnen helpen.
«
»
11:00 Odo
Odo de kapper geeft alle vogels een nieuwe look: een fel paarse veer op hun hoofd.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lu weigert een tussendoortje, maar dat blijkt lekkerder te zijn dan ze had gedacht.
«
»
11:10 Monty & Co
Gabriella denkt dat iedereen beter zal werken als ze muziek op hebben tijdens het werk. Monty verzet zich er eerst tegen, maar verliest zichzelf vervolgens in de rol van dirigent. Hij dirigeert Monty & Co op zijn eigen unieke manier.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Edmund en Luzie willen graag een winterverblijf bouwen voor een familie dieren. Baldur helpt hen daarbij. Het is echter nog niet duidelijk voor welke grote dierenfamilie de woning bij de moestuin bedoeld is.
«
»
11:30 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Cory en zijn klasgenoten gaan uit hun dak wanneer hun invaljuf, Eileen IJscokar, na elke les ijsjes uitdeelt.
«
»
11:45 Casper en Emma
In het tweede seizoen beleven Casper en Emma nieuwe avonturen met Welpje en Mevrouw Konijn. Ze gaan naar de tandarts, naar zwemles, naar het circus en zien de tandenfee!
«
»
11:55 Samson en Marie
De burgemeester heeft een groot probleem. Hij is zijn stem kwijt, net nu hij vandaag zijn allereerste online videotoespraak moet geven en de afgevaardigde van de minister zal ook kijken. Marie zal hem helpen. Zij zal zijn stem zijn.
«
»
12:00 Molang
Molang en Piu Piu zijn van plan om met een cruise een ontspannende reis over de Nijl te maken. Ze weten echter niet dat, als je op een boot stapt in de tijd van de farao's, je gemakkelijk in de kombuis terecht kunt komen.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Animatiereeks over de avonturen van het zevenjarige meisje Ella en haar vrienden in het universum.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Door een beving zakken Slippy, Madhu, Ella en Tilly door het maanoppervlak en komen ze terecht in een ondergronds gangenstelsel. Nu moeten ze de uitgang weer vinden in dit doolhof. Ze leren over echolokalisatie.
«
»
12:30 De Smurfen
Hippe Smurf geeft een van de smurfen een make-over zodat deze op Grote Smurf lijkt.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Labienus wordt op het eerste gezicht verliefd op Tortilla, het Iberische nichtje van Padgachix, die op bezoek is in Lutetia. De generaal brengt haar terug naar het paleis, waar haar sterke temperament niet naar Monalisa's smaak is.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Sharko moet de Kerstman vervangen, maar wanneer hij de cadeautjes uitdeelt, maakt hij een fout en geeft hij het elektrische autootje waar Marina al zo lang van droomt aan Zig. Een buitenkansje voor de hyena, die het als lokaas gebruikt.
«
»
13:00 Mega Mindy
Een motorbende komt aan in het dorp, en bedreigt alle winkeleigenaren. Toby en de commissaris besluiten undercover te gaan om het probleem op te lossen, maar dat gaat niet helemaal goed.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
Zouk ontmoet Anderson, een zeemeermin die naar het land is gekomen om een machtige heks te zoeken.
«
»
13:40 Presto's magische school
Dylan moet optreden voor de Schoppen Azen, maar hij heeft plankenkoorts. Zijn vrienden geven hem advies, maar niets past bij hem. Wanneer Dylan de hologrammen van Lisa ontdekt, hoeft hij niet langer op te treden want nu heeft hij een dubbelganger.
«
»
13:50 Coop Troep
Crystal de alpaca belt de troep met de hik. Elk teamlid biedt een remedie aan, de een nog vreemder dan de ander. Uiteindelijk is het de schrik van Elvis die haar van de hik afhelpt.
«
»
14:00 Nachtwacht
Keelin beleeft dezelfde minuut steeds opnieuw. Ze zit gevangen in een tijdlus en probeert Vega ervan te overtuigen dat een monster ieders tijd steelt om onsterfelijkheid te garanderen.
«
»
14:25 Zotte dieren
Ontmoet Nigel de surfhond, en Sheila de hond die graag haar pluizige vacht laat föhnen.
«
»
14:30 Zotte dieren
Ontmoet een zingende buldog, een aantal verbazingwekkende muzikale marmotten, een verzameling katten die toiletrollen proberen te repareren en een kat met een vlaag van brain freeze.
«
»
14:40 De Smurfen
Lolsmurf zorgt ervoor dat Dichtersmurf een sensationeel maar nep nieuwtje schrijft voor de krant.
«
»
14:50 Rox
Eén voor één worden de spelers van de FC Tijgers het slachtoffer van spontane verlamming. Het team is zijn beste spelers kwijt. De finale staat op het punt plaats te vinden. Sportieve infiltratie voor Xavier, een missie met hoog risico voor Team Rox.
«
»
15:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy is het zat om de hele tijd op te moeten ruimen en gaat in staking. Piya realiseert zich geleidelijk de noodzaak om op te ruimen, maar het is te laat: Oggy wordt net zo lui als de kakkerlakken, die hem daartoe aanmoedigen.
«
»
15:30 Wannabe's
Shoana wordt achttien en daar is ze niet blij mee. Ze is nu officieel te oud voor alles wat ze leuk vindt, jammert ze. De Wannabe's doen van alles om haar op te beuren, maar het gaat mis wanneer Mike een bejaarde en vergeetachtige clown laat komen.
«
»
15:50 Molang
Paardrijden in het Wilde Westen is maar al te gemakkelijk voor de vrienden van Piu Piu, behalve voor hemzelf. Dus als hij een verkoper van de eerste fiets tegenkomt, grijpt hij zijn kans.
«
»
15:55 Zouk
Het is Jojo's verjaardag en Zouk heeft beloofd hem te laten vliegen op haar bezemsteel. Jammer dat dit gebeurt op de 'Geen Magie' dag, wanneer het verboden is voor heksen en tovenaars om welke spreuk dan ook te gebruiken.
«
»
16:05 Abraca
Als videogame-kampioen heeft Firmin de aandacht getrokken van Chloé voor een interview.
«
»
16:30 Presto's magische school
Presto wordt voorbereid op een competitie. Hier staan ze oog in oog met de Schoppen Azen. Violette trekt de tarotkaart 'tien van zwaarden'. Hierdoor is ze ervan overtuigd dat ze het boze oog heeft en besluit ze om haar truc niet uit te voeren.
«
»
16:45 Coop Troep
Een van Sams puppy's heeft de pantoffel van zijn baasje op de stoep laten vallen en Esther de Kameleon vindt het een heilig voorwerp. Ze wil het niet teruggeven tenzij de troep drie domme opdrachten uitvoert.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Een van de varkens probeert vrienden te worden met Timmy, en hij wordt uit de groep gezet. De schapen ontfermen zich over hem.
«
»
17:05 Spring
Roxanne is woedend op Steven, nu ze weet dat hij die verf over haar gegooid heeft. Emma ontdekt een groot geheim in Karima haar dagboek.
«
»
17:25 Spring
Karima ontdekt dat David verliefd is op Emma. Ze verdenkt Emma ervan nooit haar brief aan David gegeven te hebben. Pia komt te weten wie de gsm's gestolen heeft en gaat Roxanne aanpakken.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Omdat Oggy de kakkerlakken te hard heeft gestraft, besluit Piya bij hen in de luchtkanalen te gaan wonen. Ze realiseert zich al snel dat dit geen makkelijke situatie is voor een olifant.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 De Faker
Brusselse ket Héritier komt vandaag terecht in een goed verstopt huis in het midden van Centrum Antwerpen, bij de familie Picard. Lukt het Heritier om tijdens het scrabbelen, boempottuinieren en kwarteltjes bereiden de faker te ontmaskeren?
«
»
18:20 Nachtwacht
Cooper beveelt dat alle kinderen in het dorp uit Darkplain worden weggestuurd.
«
»
18:45 De Raad van Soekie
Al het turnmateriaal is stuk. Soekie belooft dat ze voor een nieuwe trampoline zal zorgen. Pedro eist dat indien dit Soekie niet lukt tegen het einde van de week, ze moet opstappen als voorzitter van de leerlingenraad.
«
»
19:00 De Hoppers
Wanneer Dezeure meester Frans alweer opzadelt met superveel taken, vinden Daria en Esra dat Dezeure misbruik maakt van de goedheid van Frans. Ze willen hem leren hoe hij 'nee' kan zeggen tegen Dezeure.
«
»
19:20 Spellbound
«
»
19:45 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:05 Dertigers
Voor Jonas en Laura wordt het een speciale dag vandaag. De vrienden hebben hun vrijgezellendag georganiseerd. Maar de avond loopt niet helemaal zoals gepland.
«
»
21:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers