TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
13:10 Storage Wars
Laura en Dan organiseren een evenement in hun huis waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Hoewel het om liefdadigheid gaat, blijven de kopers competitief strijden om de eerste plaats.
«
»
14:05 American Pickers
Mike en Frank wagen een gok en bieden op verschillende waardevolle spullen die volgens hen veelbelovend zijn. Ze doen aan armworstelen, gooien muntjes op en gebruiken kansspelen om tot een beslissing te komen.
«
»
15:00 American Pickers
Mike en Frank zijn op zoek naar bijzondere voorwerpen over de Amerikaanse geschiedenis.
«
»
15:55 Shark Tank
Een ondernemer uit Massachusetts, stelt voor dat vrouwen een gemeenschap oprichten waarin de prioriteit ligt bij goed leven. Een trio uit Williamsburg, Virginia, introduceert een nieuwe manier van watersporten.
«
»
16:55 Shark Tank
Dit keer presenteren de ondernemers een probleemoplosser van hoog vermogen, een DNA-test die kan helpen in medisch onderzoek en een geavanceerde oplossing voor een dagelijks klusje.
«
»
17:50 Below Deck
St. David verwelkomt een nieuw bemanningslid dat in het vuur wordt gegooid door gasten die verslaafd zijn aan sociale media. Barbie en Kyle worstelen nadat ze hun relatie naar een hoger niveau hebben getild.
«
»
18:45 Below Deck
Barbie moet beslissen om óf de verwachtingen van haar familie te honoreren, óf haar hart te volgen met Kyle. Chef-kok Nick krijgt een onverwachte tegenslag van een stoofpot met één streep. Het loopt hoog op met Fraser en zijn gastverliefdheid.
«
»
19:45 Station 19
Ripley vraagt ieder bemanningslid wie de nieuwe commandant moet worden: Andy of Jack. Een uitje van een groep moeders in een feestbus neemt een slechte wending. Pruitt gaat door met zijn behandeling.
«
»
20:35 NCIS: New Orleans
Het team onderzoekt de moord op een auditeur-generaal die thuis werd ontdekt door zijn dochter, de enige erfgenaam van zijn grote landgoed. Sebastian mag op de eerste dag van zijn training gelijk een team managen.
«
»
21:30 NCIS: New Orleans
Pride kan maar niet slapen vanwege de eindeloze nachtmerries over de man in een rood pak. Via een speciale behandeling hoopt hij diens identiteit te achterhalen.
«
»
22:25 Station 19
In de dagen voor de nieuwe commandant aangekondigd wordt, waarschuwt Pruitt Andy om niet teleurgesteld te zijn over het resultaat. Het team raakt vast in de garage van een huis dat in brand staat.
«
»
23:20 NCIS
Een telemarketeer meldt de dood van een officier, nadat hij hem aan de telefoon had. Het team ontdekt al snel dat het een flauwe grap was. De officier wordt kort daarna echter dood aangetroffen.
«
»
00:20 NCIS
In een vat worden de lichaamsdelen van drie personen gevonden. Tien jaar geleden heeft Ducky met twee van hen aan een verkrachtingszaak gewerkt. Gibbs is bang dat Ducky het volgende slachtoffer is.
«
»
01:15 Flip This House
Jeremy wil van een koloniaal huis met drie kamers de trots van Hamden maken. Maar de vorige huurders zorgen al direct voor een kink in de kabel: ze lieten al hun rommel achter.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers