TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
09:00 Herfstbeelden
Programma met beelden van de herfst.
«
»
12:00 Radio 1: Nieuwe Feiten
Lieven Vandenhaute gaat op zoek naar nieuws dat verbijstert, verbaast of verwondert.
«
»
13:00 Herfstbeelden
Programma met beelden van de herfst.
«
»
15:00 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:00 Radio 1: De Wereld Vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:35 Planet Finance
Planet Finance bepaalt de wereldprijs voor veel grondstoffen: graan, goud en ook voor olie. In de COVID-pandemie was er een dag dat olie heel even gratis was. Hoe kan een markt zo ontsporen?
«
»
18:25 Jan Leyers bij de Duitsers
In het kuurstadje Bad Sobernheim wordt Jan ingewijd in de therapie van de vroegtwintigste-eeuwse natuurgenezer Emmanuel Felke. Jan bezoekt een van de stilgelegde Duitse kerncentrales en leert er hoe onze kijk op de natuur is veranderd.
«
»
19:20 De ideale wereld
Ella Leyers surft op de deiningen van de actualiteit om een stapje dichter bij 'De Ideale Wereld' te komen. Ze loodst de kijker elke week van maandag tot en met donderdag kundig door het brandende en minder brandende nieuws.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 Sporza: UEFA Europa League
Verslag van de wedstrijd Union Sint-Gillis - FK Bodø/Glimt, gespeeld in de competitiefase van de UEFA Europa League.
«
»
23:05 De ideale wereld
Gast: Senne Guns.
«
»
23:45 The Missing Children
Catherine Corless is een inwoonster van Tuam, Ierland. Door haar bijzondere interesse in de lokale geschiedenis ontdekt ze dat er tussen 1925 en 1961 in het plaatselijke tehuis voor ongehuwde en zwangere vrouwen 796 kinderen om het leven kwamen.
«
»
01:15 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers