TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:50 Death in Paradise
Het team onderzoekt een preppersgemeenschap nadat een van de preppers in een afgesloten bunker is vergiftigd. Ondertussen heeft Neville een avontuurlijke date met Sophie, die op het punt staat het eiland te verlaten.
«
»
08:55 Death in Paradise
Een passagier gaat aan boord van een vlucht naar Dominica, om vervolgens doodgeschoten te worden aangetroffen op Saint Marie grond. De piloot en stewardess ontkennen het slachtoffer ooit in hun vliegtuig te hebben gezien, wat argwaan wekt.
«
»
10:00 Joanna Lumley's India
Joanna begint haar trip in Bombay. Vervolgens gaat het naar de staat Gujarat in het westen en het exotische Rajasthan. In de haven van Bombay staat ze oog in oog met het monument Gateway of India.
«
»
11:00 Antiques Roadshow
Het team is terug in Ham House in Richmond. De experts bespreken onder andere sieraden die in een compostzak zijn gevonden, een kunstwerk van Derek Jarman en een Omega-horloge ter gelegenheid van de Apollo-Sojoez-ruimtemissie.
«
»
12:00 London Kills
Nu Billie is neergestoken en haar aanvaller op vrije voeten is, verwijt Vivienne zichzelf dat ze niet doorhad dat Billie in gevaar was. Wanneer het dode lichaam van een student wordt gevonden, worden zijn kamergenoten als hoofdverdachten aangewezen.
«
»
13:00 Signora Volpe
Voor een freelanceklus voor MI6 doet Sylvia zich voor als assistent van de weduwe van een diplomaat in haar luxe villa aan een meer. Wanneer in het meer een lijk wordt gevonden, ontdekt Riva tot zijn verbazing dat Sylvia al op de plaats delict is.
«
»
14:50 Midsomer Murders
Een slaapwandelende lerares begint te geloven dat ze de keel van mannen doorsnijdt in haar slaap. Bij het onderzoek komen Barnaby en Jones jaloerse rivalen, genadeloze sociale klimmers en een huis vol geheimen tegen.
«
»
15:50 Midsomer Murders
Een slaapwandelende lerares begint te geloven dat ze de keel van mannen doorsnijdt in haar slaap. Bij het onderzoek komen Barnaby en Jones jaloerse rivalen, genadeloze sociale klimmers en een huis vol geheimen tegen.
«
»
16:55 Death in Paradise
Een rappende reggae-artiest wordt doodgeschoten tijdens een soundcheck voor een concert. Het wordt pas echt oncomfortabel voor Marlon als hij een persoonlijke link met deze misdaad ontdekt.
«
»
18:00 Joanna Lumley's India
Joanna sluit haar avontuur in India af met een bezoek aan Rajasthan, Delhi en het bergachtige noordoosten van het land. Haar eindhalte is Kashmir, waar Joanna geboren werd.
«
»
19:00 Antiques Roadshow
De Roadshow bezoekt The Bishop's Palace in Wells in Somerset. De experts bespreken onder andere een kostbare ring uit Thailand en een plaquette uit een pub die van nationaal belang kan zijn.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Terwijl Murdoch een lening wil aanvragen bij de grote bank om het droomhuis van Ogden te bouwen, raakt hij verwikkeld in een bankoverval die zijn uitstekende reputatie in gevaar brengt.
«
»
21:00 Hope Street
De plotselinge komst van rechercheur Leila Hussain brengt het slaperige Port Devine in rep en roer.
«
»
22:00 Truelove
Phil en Ken staan op hun kop; Phil moet er alles aan doen om Ken te redden.
«
»
22:55 Scott & Bailey
Rachel was ervan overtuigd dat al haar privéproblemen van de baan waren, maar dat blijkt ijdele hoop wanneer de nieuwe liefde van haar moeder huiselijk geweld pleegt. Janet heeft een eerste date, maar ze krabbelt terug.
«
»
23:50 Murdoch Mysteries
Byron Sutton, een drieëntwintigjarige student, sterft in een opiumrokerij. Het was Aldous Lawrence, zijn universiteitsprofessor, die hem had laten kennismaken met de kunst van het consumeren van deze stof.
«
»
00:35 Ragdoll
Nu de Ragdoll-moordenaar niet te stoppen blijkt te zijn, gaat het team op jacht naar het tweede slachtoffer op de lijst. Rose begint zijn eigen onderzoek naar de zaak en zijn dubieuze interviewtactieken baren Edmunds zorgen.
«
»
01:20 The Sister
Nathan ontdekt dat zijn dierbaren gevaar lopen. Wanneer de geheimen uit het verleden onthuld dreigen te worden, komt er een onverwacht verband tussen het verleden en het heden aan het licht.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers