TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
13:20 MasterChef Australië
Op de Fitzroy Mills Market in Melbourne krijgen de resterende achttien chefs 75 minuten de tijd om een gerecht te bereiden met koffie als hoofdingrediënt.
«
»
14:30 Project Runway
Voor hun vierde uitdaging moeten de ontwerpers met bloemen werken. De ontwerpers moeten hun eigen unieke bloemenprint creëren en deze omtoveren tot een hoogwaardige runway-look.
«
»
15:35 Achter gesloten deuren
Laura heeft sinds een aantal maanden een nieuwe vriend. Maar net nu haar familie de boksschoolhouder begint te accepteren, doet Laura een verontrustende ontdekking over hem.
«
»
16:30 B&B zoekt Lief NL
In Portugal brengt de welgeklede Ed Marian in verlegenheid. Leendert ontvangt dame nummer zes, die meteen wel héél enthousiast is. In Zweden wordt Suus op scherp gezet wanneer ze ziet dat concurrent Carolien punten scoort bij Bram.
«
»
17:45 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Ramsay en zijn team ontdekken dat de gezinscultuur niet goed is voor de werkomgeving bij Bayou on the Vine, een familierestaurant met een Cajun keuken in Kansas City, Missouri.
«
»
18:30 De Pfaffs
Jean-Marie krijgt een zware motor om mee rond te reizen. Hij amuseert zich kostelijk, maar heeft geen ervaring met zo´n krachtige Harley en moet nog veel oefenen. Lyndsey is op vrijersvoeten. Ze is aangesteld als verzorgster op een motorcross.
«
»
19:05 Home and Away
Levi blijft Mackenzie extra goed opvolgen. Na een bezoek aan Bree in het ziekenhuis heeft Remi verrassend nieuws voor Eden: de hartspecialist van Mackenzie is niemand minder dan haar broer.
«
»
19:35 Blind Getrouwd UK
De echtgenoten en vrouwen brengen tijd apart door tijdens groepsuitjes. Maar alle hoop op een band verdwijnt snel, omdat de vonken tussen twee bruiden overslaan en ongemakkelijke vragen een aantal grote verrassingen onthullen.
«
»
20:35 Te Land Ter Zee En In De Lucht
Programma waarin deelnemers in wagens, vaartuigen en andere vervoermiddelen een poging doen om de schans af te gaan en de bel te luiden. De waaghalzen en durfallen gaan met de mooiste en snelste creaties de schans af.
«
»
21:40 Ik Vertrek
De Utrechtse Estée en Taïf zegden hun banen op om de wereld rond te reizen. Toen ze in de Dominicaanse Republiek kwamen, werden ze op slag verliefd. Het stel koopt een pand in kitesurfwalhalla Cabarete.
«
»
22:40 Bonje met de buren
De noodkreet die Didi naar Patty en Jochem stuurt is de heftigste die ze tot dusver ontvangen. Didi heeft last van haar agressieve en alcoholistische bovenbuurman.
«
»
23:35 Call The Bailiffs: Time To Pay Up
Op Heathrow proberen Alex en KC geld terug te vorderen van een luchtvaartmaatschappij.
«
»
00:35 Blind Getrouwd UK
De echtgenoten en vrouwen brengen tijd apart door tijdens groepsuitjes. Maar alle hoop op een band verdwijnt snel, omdat de vonken tussen twee bruiden overslaan en ongemakkelijke vragen een aantal grote verrassingen onthullen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers