TVgids - VRT 1

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 radio2 op VRT 1: Sta op met Radio2
Live vanuit de Radio2-studio voor in de ochtend.
«
»
09:00 Radio 2 aan zee
Wie zijn de twintig genomineerden zijn die dit jaar strijden voor die felbegeerde Zomerhit-trofee? Zita Wauters, Kim Debrie en Niels Destadsbader vertellen op wie een hele zomer lang gestemd kan worden.
«
»
12:00 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
13:00 VRT NWS journaal 13u
Met het laatste nieuws, sport, nationale en internationale gebeurtenissen en de weersverwachting.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
13:30 Thuis
Silke geeft haar ongezouten mening over Karin. Nora en Stefaan komen bekenden tegen tijdens een ontspannen wandeling. Viv doet enkele ontdekkingen in het huis van Sam. Britney is in de wolken, en daar heeft Dieter alles mee te maken.
«
»
13:55 Vive le vélo
Karl Vannieuwkerke ontvangt boeiende gasten voor een gesprek over de rit van de dag, de Tour en het leven. De gasten in deze aflevering zijn: Sep Vanmarcke, Nathan Van Hooydonck en Martijn Wydaeghe.
«
»
14:55 Clips
Clips.
«
»
15:05 Paul O'Grady: For the Love of Dogs
Paul O'Grady is terug bij Battersea, het opvangcentrum voor katten en honden. Deze keer ontmoet hij een Duitse dog, een vriendelijke reus die op zoek is naar wat liefde.
«
»
15:30 Astrid et Raphaëlle
Een van de partners in een hightechbedrijf wordt vermoord. De plaats delict suggereert dat deze orthodoxe jood mogelijk het slachtoffer is geworden van de Golem, een mythisch wezen van klei dat de bevelen van zijn schepper opvolgt.
«
»
16:25 Griff's Canadian Adventure
De Britse komiek en reisliefhebber Griff Rhys Jones begint zijn ontdekkingstocht van Ontario bij de Niagarawatervallen, pal op de grens met de Verenigde Staten. Hij ontdekt er waarom de Canadezen zo vriendelijk zijn.
«
»
17:10 Witse
De jongste broer van Sam is betrokken bij een moordzaak. Sam is overtuigd van zijn onschuld, maar ze wordt bij het onderzoek weggehouden. Toch gaat ze zelf op onderzoek uit.
«
»
18:08 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
18:15 Chateau Planckaert
Christopher en Francesco starten met de langverwachte bouw van de kasteeltorens in Frankrijk. Onder leiding van Devon maken de vrouwen en kinderen zelf meubels. In België komt Junior zwaar ten val met zijn motor, hij moet met spoed geopereerd worden.
«
»
19:00 VRT NWS journaal 19u
Met het laatste nieuws, sport, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
19:45 F.C. De Kampioenen
Tijdens de wedstrijd tegen de Schellekens, ziet Ronaldinho een bloedmooie verschijning: Julie. Hij raakt haar spoor bijster en gaat kapot van liefdesverdriet. Maar wanneer Ronaldinho haar terugziet, lijkt niemand zijn geluk in de weg te kunnen staan.
«
»
20:25 Het weer
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
20:35 Andermans zaken
Twee broers hebben een oorlogsmuseum opgericht, een emotioneel eerbetoon aan hun vader, een Engelse soldaat. Kamal is onder de indruk van de collectie, maar ziet al snel dat er op verschillende terreinen nog groeimarge zit.
«
»
21:25 Vive le vélo
Gasten: Sep Vanmarcke, Patrick Evenepoel, Melanie Peetermans.
«
»
22:30 VRT NWS laat
Compleet nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, interviews, sport en de weersverwachting.
«
»
22:45 Het weer (laat)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
22:50 First dates
Jesse probeert Inez te veroveren met een ludiek relatiespel. Rina en Johan lijken een match made in heaven. Thomas heeft last van zenuwen en Jeanneke probeert hem op zijn gemak te stellen. Joni en Natasja vinden elkaar in hun beroep en hobby.
«
»
23:34 Eurodreams
Over de trekking van de lotto EuroDreams.
«
»
23:35 Journaallus
Doorlopende herhalingen van het journaal in lusvorm tot de volgende ochtend.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de Romeinse keizer Marcus Aurelius in 180 n.Chr. zijn einde voelt naderen, kiest hij de loyale generaal Maximus als zijn opvolger. Maar Marcus Aurelius' zoon Commodus wil zelf op de keizerlijke troon gaan zitten en laat Maximus arresteren en zijn familie vermoorden. Maximus weet echter te ontsnappen en komt in de handen terecht van slavenhandelaren, die hem doorverkopen aan de gladiatorenmeester Proximo. Maximus krijgt als gladiator snel aanzien en bekendheid en beseft dat dit wellicht de enige kans is om zich te wreken op de keizer.

'Gladiator', film uit 2000 met oa. Joaquin Phoenix, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers