TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Blackshore
Het Blackwater Whiskey Festival is weer gaande. Fia heeft Bill McGuire stevig in het vizier, maar ze heeft moeite om het bewijs te verzamelen dat nodig is om de zaak rond te krijgen.
«
»
03:10 Murder in Provence
Marine is van plan Antoine te verrassen met een romantisch weekendje weg in een luxe hotel, maar haar plannen worden opgeschort wanneer Antoine wordt opgeroepen om een moord te onderzoeken in de plaatselijke universiteit in Aix.
«
»
04:40 The Castaways
Wanneer er eindelijk vrede is gesloten op het eiland en de overlevenden zich op de toekomst richten, dreigt een schokkende nieuwe onthulling over een lid van de groep de harmonie weer te verstoren.
«
»
05:35 Friday Night Dinner
Oma Goodman keert terug voor de begrafenis van oom Saul, wat leidt tot een hoop gebroken meubilair.
«
»
06:00 Ghosts
De familie van Pat komt langs om hem te herdenken. Pat smeekt Alison om een boodschap aan hen door te geven vanuit het graf, maar Alison is op dat moment net in gesprek met de nieuwe aannemer.
«
»
06:30 The Coroner
De bewoners van Lighthaven zijn geschokt wanneer een meisje uit de dood ontwaakt. Dat betekent dat iemand anders onder haar naam is begraven.
«
»
07:20 Father Brown
Brenda wordt geconfronteerd met geesten uit haar verleden en raakt verwikkeld in een buurtruzie die eindigt in moord.
«
»
08:05 Death in Paradise
Detective Goodman vraagt zich af of de moord op een surfinstructeur ingewikkelder is dan het op het eerste gezicht lijkt.
«
»
09:00 Midsomer Murders
Advocaat Nick Turner komt om het leven na een val van zijn dak. Gedacht wordt aan moord, maar Barnaby en Scott speculeren over de vraag of het niet om een zelfmoord gaat.
«
»
09:50 Midsomer Murders
Advocaat Nick Turner komt om het leven na een val van zijn dak. Gedacht wordt aan moord, maar Barnaby en Scott speculeren over de vraag of het niet om een zelfmoord gaat.
«
»
10:40 Call the Midwife
Lucille moet naar St. Cuthbert komen waar ze helpt bij een bevalling in een lift. Crane geeft een vaccin aan nieuwe studenten en Trixie, Zuster Frances en Valerie organiseren een modeshow voor de gemeenschap.
«
»
11:35 Dickensian
Honoria stemt ermee in om Hawdon te laten gaan en is stomverbaasd als ze hoort dat Amelia verloofd is met Compeyson. Een ontdekking schokt de familie Barbary, en Bucket zoekt naar redenen om Fagin in de gevangenis te houden.
«
»
12:00 Dickensian
Bucket staat onder druk als het erop lijkt dat Dodger de strop verkiest in plaats van Fagin te verraden. Frances probeert de situatie te beheersen, en Compeyson biedt Arthur een deal aan die hij niet kan weigeren.
«
»
12:30 Death in Paradise
Detective Richard Poole vindt het moeilijk om te doen of hij het voodoofestival leuk vindt. Hij moet het proberen te begrijpen, want anders wordt het oplossen van de moord op een suikerplantage erg lastig.
«
»
13:25 The Coroner
Een vrouw valt dood neer vlak voor de aanvang van een festival in Lighthaven. Terwijl Jane en Davey erover discussiëren, verdwijnt het lijk plotseling uit het mortuarium.
«
»
14:10 Miss Scarlet and the Duke
Eliza onderzoekt samen met Duke een inbraak in een duur bordeel.
«
»
15:05 Murdoch Mysteries
Wanneer een waanzinnige man dreigt om een dodelijk gas in Toronto te verspreiden, voert Murdoch een race tegen de klok om de man te stoppen.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Als een filmobject vervangen wordt door een echt scheermes, sterft een acteur. In het kleine dorpje Ferne Basset wordt een oudere inwoner ondertussen verdronken teruggevonden.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Als een filmobject vervangen wordt door een echt scheermes, sterft een acteur. In het kleine dorpje Ferne Basset wordt een oudere inwoner ondertussen verdronken teruggevonden.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een presentatrice wordt gewurgd in haar zwembad aangetroffen. Neville is er zeker van dat haar populaire co-host schuldig is. Ondertussen verwelkomt het team een oude collega weer.
«
»
19:00 Death in Paradise
Het team staat voor een raadsel wanneer een archeoloog tijdens een opgraving wordt vergiftigd zonder dat er bewijs is om aan te tonen hoe dit is gebeurd. Ondertussen bedenkt Neville een krabgerecht voor een jaarlijkse kookwedstrijd.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Wanneer een worstelaar in verdachte omstandigheden om het leven komt na een wedstrijd, staat Crabtree voor zijn eerste moordonderzoek. Hij komt meteen terecht in een wespennest vol oplichting en bedrog.
«
»
21:00 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek uit als er een dode valt door de competitie in een dansschool.
«
»
22:00 Scott & Bailey
Op een paar dagen tijd worden op verschillende plaatsen twee verkoolde lichamen aangetroffen. De slachtoffers werden voor hun dood ook nog gemarteld.
«
»
22:50 Silent Witness
Nikki, Jack en Adam worden ingeschakeld om de moord op een chirurg in een ziekenhuis te onderzoeken. DNA-sporen leiden naar een patiënt die echter op het moment van de moord onder narcose was.
«
»
23:55 DCI Banks
Banks en zijn team hebben nogal wat moeite bij het oplossen van een zaak. Colin Anderson, de nieuwe hoofdinspecteur, spoort Helen aan om de zaak snel af te sluiten.
«
»
00:40 DCI Banks
Banks' obsessie om een onderwereldbaas te betrappen loopt uit de hand. Als gevolg hiervan ontzegt Anderson hem de toegang tot het bureau en stelt hij Helen aan als DCI.
«
»
01:30 We Hunt Together
Freddy speelt een gevaarlijk spel wanneer internettrol Shannon McBride haar dreigt te ontmaskeren, en Jackson en Lola drijven hun hoofdverdachte Robert Miller steeds verder in het nauw.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tsunami' - Jan Verheyen (VRT 1)

De dag na de tsunami komt de hulpverlening stilaan op gang. Reisleiders Geert Alex Van Hoof en Joris Verboomen gaan op zoek naar hun vermiste collega's en klanten. In het compleet vernielde Sofitel in Khao Lak probeert de vijftienjarige Andreas hulp te vinden voor zijn zwaargewonde moeder. De eerste Vlaamse journalisten die in Phuket aankomen, worden geconfronteerd met de omvang van de ramp. In België verzamelt spoedarts Luc Beaucourt een team dat de Vlaamse slachtoffers moet bijstaan en repatriëren.

'Tsunami', om 21.25 uur op VRT 1.

Dossiers