TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Big Sky
Nadat Jenny en Cassie ontdekken wat er met Cody is gebeurd, besluiten ze om eendrachtig op zoek te gaan naar Ronald. Merrilee worstelt met het feit dat ze haar man niet echt kende. Helen komt meer te weten over de recente activiteiten van haar zoon.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 Cold Case
Het team heroverweegt de moord op een jonge vrouw aan boord van een schip, waarvan eerder werd gedacht dat ze overboord was gesprongen. Majoor Kitchener staat terecht voor het van een brug rijden met de auto van Rush.
«
»
08:30 ER
De vriendin van een hersendode motorrijder met hiv wil zijn organen doneren aan een vriend, die ook besmet is met hiv. Abby bestelt een drugstest op Ray's patiënt. Corday confronteert Weaver met haar keuze voor een chirurg.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:45 CSI: Crime Scene Investigation
Sara is ontvoerd door de 'Miniature Killer" en Grissom en de rest van het team zoeken de woestijn af naar haar. Ondertussen zit Sara vast onder de auto van Natalie en loopt het risico te verdrinken als een flinke onweersbui de boel onder water zet.
«
»
10:30 FBI
Een gepensioneerde DEA-agent wordt neergeschoten buiten een bakkerij. Het team onderzoekt of het verleden van het slachtoffer en zijn huidige baan als uitsmijter verband houden met de moord. Nina en Tiffany botsen over het gebruik van een informant.
«
»
11:15 Unforgettable
Carrie vermoedt dat ze bij het onderzoek naar de moord op een tennisster hulp krijgt van een seriemoordenaar. Even later ontdekt Carrie de ware identiteit van deze aartsvijand, die haar ook nieuwe informatie verschaft over de dood van haar zus.
«
»
12:00 NCIS
Ted Lemere, een marinier gespecialiseerd in het opsporen van K9-bommen, is gedood in Afghanistan. Zijn vrouw gelooft dat Teds dood iets te heeft met een kostbare ketting, die cadeau had gekregen. Het team begint een onderzoek in Afghanistan.
«
»
12:50 Bones
De overblijfselen van een `repo man' worden gevonden in een septische tank. Brennan krijgt hulp van een charmante nieuweling.
«
»
13:40 Younger
Het is Kerstmis in New York. Liza viert feest met Caitlin. Charles neemt een besluit.
«
»
14:05 ER
Het personeel behandelt twee kleine kinderen die uit een raam op de derde verdieping zijn gevallen. Pratt behandelt een man met een lelijke uitslag. Corday wordt gestraft voor het uitvoeren van een hiv-positieve orgaantransplantatie.
«
»
14:55 Neighbours: A New Chapter
Toadie vecht om zijn emoties onder controle te houden. Een boze bewoner bereikt een breekpunt.
«
»
15:20 Cold Case
Het team onderzoekt de moord in 1995 op een weggelopen tiener die zijn disfunctionele huis verliet om de straat op te gaan, waar hij al snel bekend werd om zijn verbazingwekkende skateboardvaardigheden.
«
»
16:15 CSI: Crime Scene Investigation
Grissom, Nick en Greg onderzoeken de verdachte dood van een kart-racer, die zijn hobby meenam naar de snelweg. Catherine en Warrick onderzoeken de dood van uitgever in een modern, hip restaurant, waar de klanten in het donker eten.
«
»
17:05 Unforgettable
Carrie's privéleven raakt verstrengeld met haar werk wanneer haar vriend Steve het doelwit wordt van een antimisdaadorganisatie. Er is geen direct bewijs dat Steve daadwerkelijk betrokken is bij een maffia-afrekening.
«
»
17:55 FBI
Tijdens een geheime operatie probeert het team een enorme bom uit handen te houden van een illegale verhandelaar. Maar ze ontdekken dat het apparaat al in de verkeerde handen is gevallen.
«
»
18:45 Criminal Minds
Gideon gaat achter Frank aan, een raadselachtige seriemoordenaar, zonder dat de BAU te vertellen. Nu moet het team Gideon profilen als verdachte om hen beiden te vinden.
«
»
19:40 Bones
Een beroemde acteur, wie bekend is van een kinderprogramma, wordt vermoord. Brennan en Booth plannen een verjaardagsfeest voor Christine.
«
»
20:35 Se7en
Rechercheur William Somerset heeft nog zeven dagen te gaan voor hij met pensioen mag. Hij en de enthousiaste David Mills achtervolgen een moordenaar die geobsedeerd is met de zeven zonden.
«
»
23:00 CSI: Vegas
Max zet het CSI-team in een lockdown als Grissom en Sara bewijs vinden dat de verdachte in het laboratorium werkt. Folsom en Allie onderzoeken een reeks van moorden in een vervallen hotel met een clown-thema.
«
»
23:55 Harrow
Wanneer een jonge man die beweerde de zoon van Harrow te zijn dood wordt aangetroffen, wordt Harrow gedreven om het mysterie te begrijpen en raakt hij verstrikt in een onderwereld van cybercriminaliteit, crypto-piraterij en moord.
«
»
00:50 Neighbours: A New Chapter
Toadie vecht om zijn emoties onder controle te houden. Een boze bewoner bereikt een breekpunt.
«
»
01:20 ER
Het personeel behandelt twee kleine kinderen die uit een raam op de derde verdieping zijn gevallen. Pratt behandelt een man met een lelijke uitslag. Corday wordt gestraft voor het uitvoeren van een hiv-positieve orgaantransplantatie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de Romeinse keizer Marcus Aurelius in 180 n.Chr. zijn einde voelt naderen, kiest hij de loyale generaal Maximus als zijn opvolger. Maar Marcus Aurelius' zoon Commodus wil zelf op de keizerlijke troon gaan zitten en laat Maximus arresteren en zijn familie vermoorden. Maximus weet echter te ontsnappen en komt in de handen terecht van slavenhandelaren, die hem doorverkopen aan de gladiatorenmeester Proximo. Maximus krijgt als gladiator snel aanzien en bekendheid en beseft dat dit wellicht de enige kans is om zich te wreken op de keizer.

'Gladiator', film uit 2000 met oa. Joaquin Phoenix, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers