TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Neighbours: A New Chapter
Leo probeert erachter te komen waarom Krista het uitmaakte. Sadie bevindt zich op het verkeerde moment op de verkeerde plaats. Wendy roept de hulp van Andrew in voor een intiem kunstproject. En Remi en Cara willen dat JJ zijn brief aan Felix wegdoet.
«
»
02:55 Neighbours: A New Chapter
Terwijl Krista met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht, bevindt Chelsea zich in een lastig parket. Toadie keert terug naar Terese, net op het moment dat haar dromen erger worden. Susan neemt een beslissing over de baan bij Eirini Rising.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:15 Cold Case
Het team duikt in een moderne club met eenzame harten wanneer een knappe man zelfmoord pleegt na het bekijken van een tape van een onaantrekkelijke vrouw wiens moord in 1989 onopgelost blijft.
«
»
06:00 ER
Wanneer een patiënt overlijdt nadat hij de verkeerde medicatie heeft gekregen, vragen Pratt en geneeskundestudent Hope zich af of zij verantwoordelijk zijn. Ondertussen komt Meg naar County General en confronteert ze Gates en Neela boos.
«
»
06:45 Neighbours: A New Chapter
Terwijl Krista met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht, bevindt Chelsea zich in een lastig parket. Toadie keert terug naar Terese, net op het moment dat haar dromen erger worden. Susan neemt een beslissing over de baan bij Eirini Rising.
«
»
07:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 CSI: Crime Scene Investigation
De plotselinge dood van een middelbare scholier leidt naar de ontdekking van een dode cheerleader in een boom. In het begin lijkt het een gemakkelijke zaak, totdat het team een vreemd verband vindt tussen de dode tieners en een illegale autorace.
«
»
08:20 FBI: Most Wanted
Een lokale FBI-zaak over twee vermoorde vrouwen en een zee van machtige mannen verandert in een klopjacht op de gevaarlijke leider van een verregaande criminele onderneming.
«
»
09:10 Shades of Blue
Harlee en Wozniak ontmoeten Donnie's stille partner, die een DEA-agent blijkt te zijn.
«
»
10:05 NCIS
Een marinier wordt dood gevonden. Zijn vrouw en zijn minnares beschuldigen elkaar van de moord, het team moet uitzoeken wie van de twee de waarheid spreekt.
«
»
11:00 Bones
Het team onderzoekt of een robot geprogrammeerd was om de man die hem gemaakt had te doden. Bones plant een verjaardagsfeest.
«
»
11:50 Modern Family
Gloria is niet blij met Jays reactie op de komst van Manny's vader, Phil heeft last van nierstenen en Claire moet de brandweer bellen om hem naar het ziekenhuis te brengen en Mitchell en Cameron hebben moeite om Lily in slaap te krijgen.
«
»
12:15 New Girl
Nick wordt zenuwachtig als Julia hun relatie niet officieel wil benoemen als relatie. Jess vraagt Julia om hulp om onder een verkeersboete uit te komen. Schmidt wil weten waarom zijn badhandoek altijd vochtig is.
«
»
12:45 Friends
Joey's vriendin slaat hem graag. Ross maakt een slechte beurt bij de nieuwe buren als hij weigert mee te betalen aan een afscheidscadeau voor de beheerder. Chandler krijgt het benauwd als het woord trouwen valt.
«
»
13:15 Friends
Phoebe vindt een politiepenning en gebruikt die om goede daden te doen. Joey maakt zich zorgen omdat hij denkt dat hij verliefd is op Monica.
«
»
13:40 ER
Kovac is jaloers als Abby een patiënt te veel aandacht geeft. Meg haalt een dodelijke stunt uit wanneer Gates het appartement verlaat. De autoriteiten willen Pratt arresteren na de dood van een patiënt.
«
»
14:35 Neighbours: A New Chapter
Nell en Hugo waarschuwen Toadie, wanneer ze ontdekken dat Terese ziek is. Mackenzie is vastbesloten om Haz bij Wade weg te krijgen. En Nicolette en Aaron komen tot een akkoord.
«
»
15:10 Rizzoli & Isles
Wanneer de jonge dokwerker Melissa Joy Black vermoord wordt gevonden, door een steek van een ijspriem in haar hart, gaan Jane en Maura op onderzoek uit. Maura is bang dat dit misschien een maffiamoord is met connecties naar haar biologische vader.
«
»
16:05 CSI: Crime Scene Investigation
Een bandlid van de Rascal Flatts is tijdens een concert geëlektrocuteerd door zijn eigen gitaar. Nick en Catherine zoeken uit of er opzet in het spel was. Ondertussen onderzoeken Ray en Sara de dood van een gepensioneerde CIA director.
«
»
17:00 Shades of Blue
Net als de overval op het punt staat te mislukken, realiseert Harlee zich dat ze Stahl niet kan vertrouwen. Miguel ontdekt Harlee's geheim. Loman is getuige van de overval terwijl de ruil misgaat.
«
»
17:55 FBI: Most Wanted
Kristin Gaines, een nieuw lid van de taskforce, voegt zich bij Jess en het team. Ze gaan naar D.C. om een gevaarlijke voortvluchtige van de rellen in het Capitool van 6 januari te vinden.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team reist af naar het stadje Bend in de staat Oregan waar ze op zoek zijn naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers, onverschrokken, met zijn auto overrijdt.
«
»
19:40 Bones
Het team onderzoekt de dood van een oude man, wiens lichaam in een zuurcontainer is gevonden. De teamleden in het lab praten met name over huwelijk en kinderen.
«
»
20:35 Big Sky
Het is een paar maanden van relatieve rust geweest, maar dat gaat allemaal veranderen wanneer Sunny Barnes en haar familie Sunny Day Excursions opzetten net buiten de stad. Cassie wordt ingeschakeld om een vermiste backpacker te onderzoeken.
«
»
21:25 Big Sky
Wanneer de ontevreden vastgoedmakelaar Tonya de politie belt in verband met een kraker die in een van haar huizen woont, arriveert Jenny en ze ontdekt dat haar verleden op een schokkende wijze verband houdt met de zaak.
«
»
22:25 Modern Family
Wanneer Claire een vunzige foto op een computer aantreft en denkt dat hij van Luke is, corrigeert de werkelijk schuldige Phil haar niet. Jay en Gloria worden het niet eens over Jay's geliefde standbeeld van een hondenbutler.
«
»
22:55 New Girl
Ondanks de bezwaren van Nick, probeert Jess toch vrienden te worden met hun chagrijnige huisbaas. Maar dit zorgt voor problemen als hij achter de veranderingen komt die aan het appartement zijn gedaan.
«
»
23:25 Friends
Rachel zoent per ongeluk de man bij wie ze voor een nieuwe baan solliciteert. Joey raakt geobsedeerd door een vrouw die in Ross' appartementencomplex woont. Phoebe en Gary kibbelen met Monica en Chandler over wie de meest bevredigende relatie heeft.
«
»
23:55 Friends
Rachel begint met roken als ze merkt dat haar nieuwe baas en collega's allemaal rokers zijn. Monica en Phoebe organiseren een surpriseparty voor Rachels verjaardag. Joey en Ben doen auditie voor een reclamespotje.
«
»
00:30 Neighbours: A New Chapter
Nell en Hugo waarschuwen Toadie, wanneer ze ontdekken dat Terese ziek is. Mackenzie is vastbesloten om Haz bij Wade weg te krijgen. En Nicolette en Aaron komen tot een akkoord.
«
»
01:05 ER
Kovac is jaloers als Abby een patiënt te veel aandacht geeft. Meg haalt een dodelijke stunt uit wanneer Gates het appartement verlaat. De autoriteiten willen Pratt arresteren na de dood van een patiënt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers