TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Paramedics
De Australische hulpdiensten rukken uit wanneer een 76-jarige motorrijder tegen een stel bomen is gesmakt. Al en Cam haasten zich om een naar lucht happende overlevende van longkanker te helpen.
«
»
07:30 MasterChef UK
De tweede groep amateurs krijgt voor het eerst kennis van professioneel koken in Sartoria in Mayfair, Londen. Ze moeten alle gerechten die op het menu staan, aan de klanten serveren. Vervolgens moet de groep indruk maken op gastjurylid Nathan Outlaw.
«
»
08:30 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
09:10 Help! We Bought a Hotel
Onverschrokken Britten blazen leegstaande en onbeminde hotels en pensions nieuw leven in. Drie vrienden hopen een vervallen historisch herenhuis in Wales om te toveren in een horecabedrijf. En een palazzo in Italië krijgt wat extra liefde.
«
»
10:00 Help! We Bought a Hotel
Een stel hoteliers in Frankrijk bereidt zich voor op het afscheid van hun huis en bedrijf. Verbouwers gaan aan de slag om van een oud Italiaans palazzo een chique hotel te maken. En in Wales leren hoteleigenaren fascinerende geheimen over hun bezit.
«
»
10:45 Dr. Phil
Huiveringwekkende homevideo's van Jeffrey Dahmer laten een ogenschijnlijk onschuldig kind zien. Of misschien waren de voortekenen er al. Zijn ouders onthullen de rode vlaggen die ze zeggen te hebben gemist.
«
»
11:35 Paramedics
Steve en Emily zijn op alles voorbereid als ze een iemand tegenkomen die het heet heeft en duizelig is. Eamon is niet onder de indruk van Mike's gevoel voor mode. Een voormalige doodgraver verrast Cullen door in het aangezicht van de dood te lachen.
«
»
12:30 MasterChef UK
Er zijn nog maar negen amateurkoks over. De koks hebben één uitdaging: één gerecht binnen negentig minuten maken waarmee ze de jury weten te overtuigen en uiteindelijk een plek in de halve finale weten veilig te stellen.
«
»
13:05 The Block Australia
Er ontstaat een hevige competitie wanneer de juryleden de master-ensuites van de teams beoordelen.
«
»
14:25 Blind Gekocht NL
Eva en Pascal uit Papendrecht hebben elkaar via Facebook leren kennen. Niet snel daarna bleek Eva zwanger, waarna Pascal bij haar is ingetrokken. Met de komst van hun dochter Louiza blijkt hun flatje al snel te klein.
«
»
15:40 Dr. Phil
Van miljoenen mensen zijn hun meest persoonlijke foto's zonder hun toestemming online geplaatst, vaak met hun echte naam en identificerende informatie. Een moeder probeert een pornosite te sluiten waarop afbeeldingen van haar dochter staan.
«
»
16:30 The Sky is the Limit
Deze reportagereeks werpt een exclusieve blik op het leven van succesvolle Belgen. Ze hebben keihard gewerkt om een fortuin te verzamelen en ze hebben het helemaal gemaakt in het leven.
«
»
17:20 Zo Man Zo Vrouw
Stylist Jani Kazaltzis gaat op zoek naar koppels die een volledige restyling op modegebied nodig hebben. Jani leert de koppels wat zij beter kunnen dragen, hoe ze hun kleding beter kunnen combineren en neemt daarnaast ook hun kapsels onder handen.
«
»
18:10 The Block Australia
Steph en Gian roepen de hulp in van deskundigen om inspirerende kinderkamers te creëren. Een avondje uit ter gelegenheid van de verjaardag van Ash helpt bij het herstel van gebroken relaties.
«
»
19:20 Blind Gekocht NL
Lynn en Martijn wonen in een oud en gehorig appartement in Apeldoorn. Ze zijn bijna tien jaar samen en zijn toe aan de volgende stap. Hun huidige woning heeft Lynn er vier jaar geleden doorheen geduwd, wat ze Martijn niet weer wil aandoen.
«
»
20:35 The Sky is the Limit
Deze reportagereeks werpt een exclusieve blik op het leven van succesvolle Belgen. Ze hebben keihard gewerkt om een fortuin te verzamelen en ze hebben het helemaal gemaakt in het leven.
«
»
21:30 Zo Man Zo Vrouw
Jani maakt deze week kennis met een wel erg speciaal koppel. Lieke verdient deels de kost als zeemeermin en haar vriend Matthias heeft een erg apart gevoel voor stijl.
«
»
22:15 Huizenjagers
Een droomhuis in de breedte gebouwd, met een grote tuin en plaats voor een extra garage waar een oldtimer in past: dat is de droom van Bo en Ruben.
«
»
23:15 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
00:15 Embarrassing Bodies
Dr. Tosin behandelt een overlevende van borstkanker met misvormde implantaten. Dr. Jane helpt een patiënt met overmatig zweten. Dr. Anand ontmoet een moeder met tandinfecties die zo erg zijn dat ze haar gezichtsvermogen aantasten.
«
»
01:20 Embarrassing Bodies
Dr. Jane ontmoet een vrouw wier huidaandoening zo ernstig is dat het haar leven ernstig beperkt. Ook Dr. Anand helpt een man wiens hardnekkige probleem hem ervan weerhoudt van het leven te genieten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers