TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:50 Sturm der Liebe
Ana verzekert Philipp dat Vincent en zij slechts vrienden zijn. Maar 's nachts heeft ze een verwarrende droom en ze vraagt zich daarna af of ze toch meer voelt voor Vincent. Diep gekwetst verbreekt Alexandra de vriendschap met Yvonne.
«
»
11:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 The Guernsey Literary Society
Een journaliste komt middels briefwisselingen te weten over een ongewone boekenclub die tijdens de Tweede Wereldoorlog op het eiland Guernsey werd opgericht. Wanneer zij het eiland bezoekt, ontdekt ze meer over het leven tijdens de oorlog.
«
»
16:20 The Simpsons
Homer vermoordt beroemdheden zodat hij makkelijk van hun gelijkenissen kan profiteren. Lisa en Milhouse gaan naar een pompoenenveld en wachten op de Grand Pumpkin.
«
»
16:50 Crossing Jordan
Terwijl Jordan en Garrett een verijdelde bankoverval onderzoeken die resulteerde in twee doden, vinden ze bewijs dat suggereert dat de gebeurtenis een geënsceneerde, contractmoord zou kunnen zijn.
«
»
17:40 Superstore
Op de eerste dag na hun schorsing harden Amy en Jonah zich tegen een spervuur van grappen en hatelijke opmerkingen over hun sekstape, terwijl Jeff er alles aan doet om Mateo terug te krijgen.
«
»
18:15 The Goldbergs
De relatie tussen Adam en Brea is goed, totdat Beverly zich er te veel mee bemoeit en ze een breuk faken. Lainey komt terug, net wanneer de relatie tussen Barry en Ren in volle bloei is.
«
»
18:45 The Simpsons
Homer ontdekt een verborgen talent voor het knippen van haar en wordt de meest begeerde kapper van Springfield. Ondertussen verklaart Milhouse de liefde aan Lisa. Als dit niet wordt beantwoord krijgt hij een andere vriendin, tot ongenoegen van Lisa.
«
»
19:15 The Simpsons
De familie opent een la vol met vergeten sleutels, op zoek naar een reservesleutel. Lisa ontdekt dat één hiervan leidt tot een geheim klaslokaal op haar school. Deze ruimte bevat een duistere historie waarbij Otto de buschauffeur betrokken is.
«
»
19:45 S.W.A.T.
De bomaanslag op een politiebureau zet Los Angeles op scherp en leidt het team naar een laatste confrontatie met de Imperial Dukes. Hondo wordt geconfronteerd met de gevolgen van een gewaagde beslissing die zijn toekomst in gevaar brengt.
«
»
20:35 John Wick: Chapter 2
De gepensioneerde beroepsmoordenaar John Wick komt zijn oud-collega helpen als deze een plan beraamt om de controle over internationale organisatie van huurmoordenaars over te nemen. In Rome nemen ze het op tegen gevaarlijke moordenaars.
«
»
22:50 Assault on Precinct 13
Een politiebureau midden in een gore buurt van Los Angeles wordt belegerd door een jongerenbende wanneer de vader van hun slachtoffer er bescherming zoekt.
«
»
00:45 S.W.A.T.
De bomaanslag op een politiebureau zet Los Angeles op scherp en leidt het team naar een laatste confrontatie met de Imperial Dukes. Hondo wordt geconfronteerd met de gevolgen van een gewaagde beslissing die zijn toekomst in gevaar brengt.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers