TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 B&B zoekt Lief NL
Diana houdt het bij Martijn in Thailand niet langer droog. Bij Walter in Frankrijk wordt opnieuw de rust ruw verstoord als de vierde single zich aandient. In Portugal wil Olof de stoute schoenen aantrekken.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Celebrity MasterChef Australia
De beroemdheden splitsen zich op in vier teams en moeten een gerecht koken. Ze moeten dit gerecht serveren aan de jury en twintig gasten in de Starward distilleerderij in Port Melbourne.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Renovate Don't Relocate
Sarah is in Hounslow om een 36-jarige vrouw te helpen met het opknappen van haar eenkamerflat. Met een budget van 20.000 pond is ze van plan deze rommelige woning te transformeren.
«
»
13:10 MasterChef Australië
De chefs die de jury niet konden overtuigen met hun driegangenmenu nemen het tegen elkaar op in een mystery box-opdracht. De tien ingrediënten die de kandidaten moeten gebruiken worden gekozen door gastchef Shannon Bennett.
«
»
14:20 Celebrity MasterChef Australia
Heston Blumenthal legt aan de beroemdheden uit welke rol nostalgie voor hem speelt tijdens het koken. Hij daagt ze uit om een gerecht te koken dat ze terugbrengt naar hun kindertijd.
«
»
15:40 Achter gesloten deuren
Mara is via het internet verliefd geworden op een collega. Hij herkent haar echter niet, omdat ze de foto van iemand anders heeft gebruikt. Maar nu wil Mara echt aan hem vertellen wie ze is.
«
»
16:40 B&B zoekt Lief NL
Toine scoort geen hoge ogen in een poging om Petri voor zich te winnen. In Zweden bij Bram wordt de rust verstoord wanneer er een wel heel enthousiaste single arriveert.
«
»
17:50 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon en zijn team gaan naar Sherman's Restaurant in Greenville, Mississippi om het restaurant van een flinke make-over te voorzien. Gordon en zijn team hebben hiervoor slechts vierentwintig uur de tijd.
«
»
18:50 Home and Away
De (liefdes)levens van bewoners van het fictieve Australische stadje Summer Bay. De hoofdpersonen moeten omgaan met relaties, familie, liefde, verlies en opgroeien.
«
»
19:20 Blind Getrouwd UK
De koppels worden geconfronteerd met de experts tijdens hun allereerste Commitment Ceremony, waar ze een cruciale beslissing moeten nemen: of ze blijven werken aan hun relaties, of ervoor kiezen om voorgoed afstand te doen van hun huwelijk.
«
»
20:35 UEFA Champions League
Verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - RB Leipzig, gespeeld in de competitiefase van de UEFA Champions League.
«
»
23:50 Call The Bailiffs: Time To Pay Up
Mark en Virgil hebben een dwangbevel bij een fastfoodrestaurant wegens een onbetaalde rekening. KC en Alex proberen een oplossing te vinden voor een moeder en haar dochter die nog 5.000 pond aan achterstallige huur te betalen hebben.
«
»
00:50 Blind Getrouwd UK
De koppels worden geconfronteerd met de experts tijdens hun allereerste Commitment Ceremony, waar ze een cruciale beslissing moeten nemen: of ze blijven werken aan hun relaties, of ervoor kiezen om voorgoed afstand te doen van hun huwelijk.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers