TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een voedselmozaïek van een heteluchtballon, een piloot gemaakt van kralen is klaar om het luchtruim te kiezen, het Boekenmeisje melkt een koe.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Simon
In het park zijn Simon en Ferdinand vermomd als Super Konijn en Super Ferdi. Ze zoeken een missie om uit te voeren. De andere kinderen weten niet wat ze hen kunnen aanbieden, behalve super domme opdrachten zoals een snack voor hen gaan halen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is gevallen tijdens het fietsen. Nu durft ze niet meer. Viktor haalt een kameraadje erbij. Kameraadje Nora laat zien dat Kaatje geen schrik moet hebben op de fiets.
«
»
06:30 Odo
De kampeerders vinden dat Odo schattig en grappig is, maar hij wil eng zijn. Odo wordt geholpen door een zachtaardig muisje, zodat hij de andere kampeerders de stuipen op het lijf te jagen.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Lu realiseert zich niet dat Biba eigenlijk bang is voor een spel dat ze samen aan het spelen zijn.
«
»
06:40 Monty & Co
Charlie is te verlegen om te praten, ook al proberen de anderen hem uit zijn verlegenheid te halen. Als hij ziet dat Eddie een ongeluk heeft, laat Charlie eindelijk van zich horen en redt hij de dag.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Harriet en Polka nodigen Edmond, Lucy en Mitzi uit voor een logeerpartijtje, maar leuk is het niet.
«
»
07:00 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Op zijn eerste dag op de Motorssori-school stelt Cory zich tot doel om nieuwe vriendjes te maken. Maar dit is niet zo eenvoudig als hij had gedacht en voelt zich overweldigd door de hele situatie.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een verdrietig jongetje loopt de winkel in. Zijn teddybeer is stuk. Sameer moet echter eerst een verfklus afmaken. Maar dat vinden Saïd en Anna niet ok. De beer heeft pijn en moet nu beter gemaakt worden. Dan moeten Saïd en Anna zelf aan de slag.
«
»
07:25 Samson en Marie
Het toneelstuk Romeo en Julia komt naar het dorp van Samson en Marie. Marie wil indruk maken.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Marie verliest zich helemaal als manager. Een ideeënbus met gekke ideeën van Trees laat Marie echter niet inzien dat ze slecht bezig is. Nee, Marie verliest zich nog meer, tot ze zelfs ijsjes wil gooien naar de klanten: time is money.
«
»
07:35 Interstellar Ella
De familie Ryder oefent voor een sterbeving. Ze weten precies wat ze moeten doen, maar dan gaat het mis met het schild over het museum van vader Ryder.
«
»
07:45 De Smurfen
Grote Smurf wordt onzichtbaar door een ongelukje. De enige manier om hem weer zichtbaar te maken, is door een snorhaar van Azraël. De Smurfen moeten er eentje van de kat proberen te pikken.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Julie moet even op haar neefje Tobias passen. Terwijl Senior helemaal opgaat in een computerspelletje, zet Tobias al snel het hele hotel op stelten.
«
»
08:10 Idefix en de onverzettelijken
Schaschlix wordt door de Romeinen gearresteerd, hoewel hij niets misdaan heeft. Generaal Labienus moet hem weer vrijlaten. Vanaf nu wordt Schaschlix gezien als een rebel. Dogmatix probeert Labienus te overtuigen van Schaschlix' onschuld.
«
»
08:20 Shaun het schaap
Waneer de boer merkt dat er een water lek is, laat hij iemand komen om het op te lossen. De schapen zijn echter blij met de prachtige mogelijkheid om wat waterpret te beleven. Wanneer de werkmannen naar huis gaan, kan de pret beginnen.
«
»
08:30 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat vinden clips van spitsmuizen die de conga doen, een paar alpaca's die een kalkoenfeest binnenvallen met de verkeerde kostuums aan en een heel koud pinguïnzwembadfeest.
«
»
08:35 Zotte dieren
Zelfs natuurpresentator David Battenberg is niet immuun voor domme dieren die zich slecht gedragen.
«
»
08:45 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
08:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
09:00 Tik Tak
Disco pinguïns laten hun kunsten zien op de dansvloer, een zandtekening van een walvis en Boekenjongen maakt een caravan.
«
»
09:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
09:10 Simon
Seizoensgebonden plezier met het ondeugende konijn Simon, zijn kleine broertje Gaspard en hun familie en vrienden als kerst nadert.
«
»
09:15 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
09:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel durft niet in een vliegtuig. Kaatje haalt er een kameraadje bij. Seppe heeft al veel gevlogen, want zijn papa is piloot. Hij laat zien hoe het is om te vliegen.
«
»
09:30 Odo
Odo wil vliegeren, maar de kampleider heeft een knutseldag gepland omdat het erg hard waait. Er komt echter een indringer het kamp binnen. Odo en Doedel moeten een vlieger en wat knutselwerkjes gebruiken om de rest te redden.
«
»
09:35 Lu en de dolle boel minis
Lu weigert een tussendoortje, maar dat blijkt lekkerder te zijn dan ze had gedacht.
«
»
09:40 Monty & Co
Eddie is het beu dat hij altijd praktisch is. Hij wil aan een nieuwe, geheime hobby beginnen. De anderen proberen erachter te komen wat deze hobby is. Eddie onthult uiteindelijk dat hij tango-lessen neemt.
«
»
09:50 Edmond & Lucy
Edmondo en Lucy lopen weg van de kastanjeboom om een prachtige regenboog te bewonderen, maar op de terugweg worden ze verrast door een dichte mist. Het duurt niet lang voordat de twee welpen verdwaald zijn in het hart van het bos.
«
»
10:00 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
10:05 Toet Toet Cory Carson
Cory's kleine zusje is erg blij met haar nieuwe vriend: Loony, een glimmende, rode ballon. Maar grote broer Cory heeft zijn handen vol om Loony te beschermen.
«
»
10:15 Aap, Poot, Pies
Aisia wil een huisdier, maar dat blijkt lastiger dan ze had gedacht. Luc vindt het onzin omdat er genoeg dieren om hen heen zijn.
«
»
10:25 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer Marie Samson in een babyolifantpakje steekt, denkt de Burgmeester dat hij echt een babyolifant is. Hij nodigt meteen alle burgemeesters van de omringende steden uit om via een onlinemeeting de babyolifant voor te stellen.
«
»
10:30 Tik Tak
Ontdek een ontleedpuzzel van een driewieler, een toverkonijn speeltje, Boekenmeisje maakt een tractor met behulp van magie.
«
»
10:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:40 Simon
Simon speelt op het strand met Gaspard en trekt hem door het water aan zijn grote opblaasbare reddingsboei. Maar als Maelle opduikt en voorstelt om samen een balletje te trappen, kan hij niet weigeren.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel speelt politieagent en stelt zijn eigen verkeersregels op. Kaatje is het niet eens met zijn regels. Ze haalt er een kameraadje bij. Kameraadje Louis laat zien hoe het er in het verkeer aan toegaat.
«
»
11:00 Odo
De kampeerders moeten een portret schilderen van hun beste vriend. Odo maakt er eentje van Doedel en hij weet zeker dat hij de mooiste maakt. Maar Thelma maakt een prachtig schilderij van Doedel.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lu probeert Declan op te vrolijken, maar hij wil helemaal niet opgevrolijkt worden.
«
»
11:10 Monty & Co
Lulu wil in haar eentje een kasteel maken voor haar prinsessenpoppen. Ze wijst de hulp van Eddie af en stormt boos naar buiten. Als Monty in de problemen raakt en om hulp vraagt, ziet ze het nut in van samenwerken.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Edmund, Luzie en Mitzi zijn verdrietig omdat het buiten zo lang donker is in de winter. Zodra de zon eindelijk opkomt, gaat hij weer onder. Ze vragen zich af wat ze daaraan kunnen doen. De drie krijgen een leuk idee.
«
»
11:30 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Cory's dag kan niet stuk als hij hoort dat hij een dagje junior vuilniswagenstagair mag zijn bij zijn favoriete vuilniswagen. Hij leert veel over vuilnis ophalen tijdens de rondes die hij rijdt.
«
»
11:45 Casper en Emma
Maria is ziek thuis, dus maken Casper en Emma van de gelegenheid gebruik om dokter te spelen.
«
»
11:55 Samson en Marie
Van Leemhuyzen vraagt aan Samson en Marie om voor hem een vaas op te halen bij het postkantoor. Marie laat de vaas vallen en deze valt in scherven uiteen. Dit is een ramp. Marie doet haar best om de stukken te lijmen en weer tot een vaas te puzzelen.
«
»
12:00 Molang
Wanneer Molang en Piu Piu bessen gaan plukken, beleven ze onverwachts een ongelooflijk avontuur. Ze ontdekken hoe fruit plukken in de prehistorie een gevaarlijke onderneming kon zijn.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Mooncake valt bijna in een zwart gat. Ella, Slippy en Madhu moeten samenwerken om hem te redden.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Als Slippy een ongelukje heeft met zijn scooter, gaat hij op zoek naar ijzer voor de reparatie.
«
»
12:30 De Smurfen
Gargamel komt onder de controle van Azrael en de Smurfen moeten helpen om hem te bevrijden.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Quadratus heeft weer een idee. Hij wil Romeinse standbeelden maken van alle menhirs in Lutetia.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Sharko breekt de porseleinen dolfijn van Poseidon en geeft Zig de schuld. De Zeekoning straft en sluit Zig op in een hanger, maar Marina en Bernie besluiten hem te redden. Sharko doet alsof hij hen helpt maar verijdelt hun plannen stiekem.
«
»
13:00 Mega Mindy
Beruchte bankberover Electro ontsnapt, en Mieke probeert hem zonder Mega Mindy te vangen, omdat ze wil dat Toby haar opmerkt zonder haar pak. Dat gaat echter helemaal fout!
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
Het is de trouwdag van oma Zak en opa Zik en Zouk gaat een dagje bij ze op bezoek. Ze wordt vergezeld door Jojo, die de vorm van een kussen aanneemt om oma Zak niet van streek te maken.
«
»
13:40 Presto's magische school
Gebeten draden en aangevreten tafelpoten. Alles lijkt erop te wijzen dat Maggie de enige schuldige is. Nica voelt zich verantwoordelijk en probeert haar onschuld te bewijzen.
«
»
13:50 Coop Troep
Crystal de alpaca belt de troep met de hik. Elk teamlid biedt een remedie aan, de een nog vreemder dan de ander. Uiteindelijk is het de schrik van Elvis die haar van de hik afhelpt.
«
»
14:00 Nachtwacht
Een gevaarlijke sirene is van plan om in Schemermeer haar nieuwe koninkrijk te creëren. Ze doet zich voor als zangeres. De Nachtwacht moet haar zien tegen te houden.
«
»
14:25 Zotte dieren
Gary vindt nog meer dierenfilmpjes uit de archieven, waaronder beelden van een gorilla die ontdekt dat een natte boomstam gevaarlijk kan zijn en een vogeltje dat het gevaar vlak achter zich mist, in de vorm van een wolf.
«
»
14:30 Zotte dieren
Gary heeft nog meer maffe dierenvideo's gevonden, waaronder apen met vreselijke kapsels.
«
»
14:40 De Smurfen
Luilaksmurf mist steeds belangrijke gebeurtenissen. Knutselsmurf besluit om hem een rugzak te geven met een wekker erin. Deze houdt niet alleen Luilaksmurf wakker, maar de rest van het dorp ook.
«
»
14:50 Rox
Heel wat topwetenschappers gaan werken voor het bedrijf NV Apocalyps, waarna ze plots mysterieus verdwijnen. Team Rox probeert te weten te komen wat het bedrijf in haar schild voert. Al snel blijkt dat de hele wereld in gevaar is.
«
»
15:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
15:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya ziet Kevin vertrekken en ziet Bob huilend zijn ogen uitkijken. Ze nodigt de hond uit om de dag door te brengen aan het meer met Oggy en de kakkerlakken. De hond blijkt een echte lastpost te zijn en verandert hun uitje in een nachtmerrie.
«
»
15:30 Wannabe's
Mike en Shoana proberen de bekende modeontwerpster Davina Divani warm te maken voor een kledinglijn van 'So Shoana'. Maar ze voelt niet meteen een klik. Ook al is Davina erg arrogant, toch toch willen Mike en Shoana vrienden worden met haar.
«
»
15:50 Molang
Molang en Piu Piu zijn de leerlingen van Merlijn, en ze volgen al zijn bevelen op. Hij gaat het bos in en geeft ze tal van nieuwe taken, op één voorwaarde: ze mogen de toverstaf niet gebruiken.
«
»
15:55 Zouk
Als blijkt dat oma op bezoek komt gaan Zouk en zijn ouders volop aan de slag met de voorbereidingen.
«
»
16:05 Abraca
Abraca, een twaalfjarige leerling tovenaar, wordt naar de aarde gestuurd om haar leertijd te voltooien. Daar ontmoet ze Firmin, een jonge jongen met een passie voor videogames, met wie ze sprookjesavonturen zal beleven.
«
»
16:30 Presto's magische school
Kurt daagt Lorenzo uit op een gebied waar de oude leraar weinig van weet. Hij vraagt Lisa om hulp.
«
»
16:45 Coop Troep
Een van Sams puppy's heeft de pantoffel van zijn baasje op de stoep laten vallen en Esther de Kameleon vindt het een heilig voorwerp. Ze wil het niet teruggeven tenzij de troep drie domme opdrachten uitvoert.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Het is tijd voor de jaarlijkse hondenshow. De boer is ervan overtuigd dat Bitzer dit jaar een kans heeft om te winnen. Wanneer dingen niet lopen zoals gepland, bedenkt de boer een ingenieus idee.
«
»
17:05 Spring
Marie-France en Chantal zijn doodongerust, want Christiaan is nog steeds vermist. De vader van Pia komt langs om te controleren of alles goedkomt voor de première van 'Het Zwanenmeer'. Iedereen wordt steeds zenuwachtiger naarmate de première nadert.
«
»
17:30 Spring
De generale repetitie loopt vlot, maar Pia is bang voor de reactie van haar vader. Vlak voor de première wacht Karima een verrassing. Als de voorstelling begint, is de vader van Pia heel tevreden, tot het moderne gedeelte van 'Het Zwanenmeer' begint.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Lukt het Sarah om de faker te ontmaskeren in de familie Wouters uit Mol?
«
»
18:20 Nachtwacht
Veel inwoners van Schemermeer verkeren in een onverklaarbare slaaptoestand. De Nachtwacht gaat op onderzoek uit en de drie proberen zo snel mogelijk de dader te vinden.
«
»
18:45 De Raad van Soekie
Sebast valt elk jaar flauw tijdens de wiskundeolympiade. Hij durft dit jaar niet meer meedoen. Zijn vrienden zullen hem helpen zich voor te bereiden, zodat hij niet meer flauwvalt. Sebast vat terug moed en schrijft zich in.
«
»
19:00 De Hoppers
Er gebeuren 's nachts rare dingen in het Hopper-huis. Arno en Geert zijn ervan overtuigd dat het een spook is. Ze zijn superbang, maar willen toch proberen om het spook weg te jagen.
«
»
19:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
19:20 Phoenix Rise
Volg de mooie en spannende verhalen van zes studenten die een onbreekbare band opbouwen terwijl ze de beproevingen en moeilijkheden van het schoolleven in de Engelse Midlands doorstaan.
«
»
19:45 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
De waadvogels keren terug in de lente en proberen te nestelen in de gevleugelde boom.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Dertigers
Nele brengt Marvin het grote nieuws. Lies raakt steeds meer gefrustreerd over de plaats die oma in Sami zijn leven inneemt. Ada smeedt een plannetje om Ruben en Sander samen te brengen.
«
»
21:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers