TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Wanneer Pol en Pepijn te veel rommel maken tijdens hun spel vinden Pip en kabouter Plop dat het tijd is om hen een lesje te leren. Ze bedenken een leuke manier om de jongens aan het opruimen te krijgen.
«
»
06:10 Moominvalley
Mevrouw Filifjonk is verdwenen en haar huis is een puinhoop. Moominmama wordt verdacht van moord en belandt in de cel. Samen met Moomintrol ontsnapt ze en verstopt zich in het bos. Moominpapa is vastbesloten samen met Snif het mysterie op te lossen.
«
»
06:35 Welkom bij K3
De flat is helemaal ingericht, maar er is nog een laatste doos met een speciale boodschap.
«
»
06:50 Lolly's Weetjesschap
Lolly en haar papa Lex onderzoeken hoe mensen, dieren en planten eten en drinken. In het Lollige Weetjesschapsboek ontdekt nieuwsgierige wijsneus Lolly eindelijk waarom bananen krom zijn.
«
»
07:00 Lolly's Weetjesschap
Lolly en Lex onderzoeken wat geluid nu precies is. Dankzij een cool experiment 'zien' ze zelfs het geluid. In het Lollige Weetjesschapsboek ontdekt Lolly of iemand een glas kapot kan zingen.
«
»
07:10 Hallo K3
Karen is dit jaar jurylid bij de 'Buren van het Jaar' verkiezing en maakt misbruik van haar positie. Rosie, Kristel en Marcel doen er alles aan om deze titel in de wacht te slepen. Bas doet juist zijn uiterste best om niet de beste buur te zijn.
«
»
07:35 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een vrouw verdenkt haar ex-man ervan stiekem zelfbruiner in haar bodylotion te hebben gedaan.
«
»
08:00 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:15 Draken: Reddingsrijders
De Rescue Riders komen tijdens een race vast te zitten in een grot met hun rivaal, Magnus.
«
»
08:40 Maya de Bij
Iedereen wil meewerken aan een verrassing voor Maya, omdat ze zoveel voor anderen doet. Het is echter moeilijk geheim te houden voor haar, maar toch lukt het ze om haar een prachtige verrassing te geven.
«
»
08:50 Welkom bij K3
De flat is helemaal ingericht, maar er is nog een laatste doos met een speciale boodschap.
«
»
09:05 Trolls: The Beat Goes On!
Als de jonge trollen zich voorbereiden op de Junioren Vliegeniers-Grand Prix, verandert Knoest zijn houding om hun het goede voorbeeld te geven. Meneer Dinkles krijgt onverwacht last van een loopneus.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Vandaag staat er paling met peterselie, look en tomaat op het menu in Sofie's keuken.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Familie
Joris wordt onder druk gezet en dreigt te plooien. Mieke kampt met twijfels over haar relatie nadat Joris niet op haar vragen kon antwoorden. Rudi wekt Zjef uit een vervelende droom.
«
»
12:20 Milo
Milo bekent aan Robyn dat zij het vierde lid is van No Direction. Sofia spreekt af met Jayden en deelt haar persoonlijke bankgegevens met hem. Victorine geeft toe dat ze verliefd is, maar wil niet zeggen op wie.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Amélie kan Jonas geruststellen. Jan heeft een besluit genomen en licht Mieke in. Niko krijgt een geweldig verjaardagscadeau. Iris voelt dat er iets speelt bij Véronique en spreekt haar erover aan.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Ingrid heeft complicaties tijdens haar zwangerschap en haar ouders lijken te weten hoe dat komt. Victor besluit Roelant niet te laten opereren en neemt hem mee naar huis. Het onderzoek naar Vera's verdwijning wijst in de richting van een pedofiel.
«
»
15:30 White Collar
Het team onderzoekt een serie museumovervallen waarbij zeldzame artefacten worden gestolen. Neal ontvangt een dubieus pakket van Ellen.
«
»
16:45 Verschoten & zoon
Magda wil met de serviceclub een cursus psychologie volgen, maar ze moet dan eerst haar diploma van het humaniora halen. René wil ondertussen lesgeven aan de klas van Kristof.
«
»
17:20 Erfgenaam Gezocht
Axel Daeseleire ontdekt dat het huis van Roger Goethals, dat een grote erfenis leek te beloven, voor heel weinig geld is verkocht. Dit resulteert in een bescheiden erfenis voor Josine. In de zaak van Lucienne Courtin is er beter nieuws.
«
»
18:25 Milo
Liam vraagt Milo om mee in de studio te gaan als backing vocal. Hilde ziet met alle administratie en de inspectie door de bomen het bos niet meer. Milo biedt aan om haar te helpen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Stefanie wil de plooien tussen haar en Lars gladstrijken. Hij wil echter niet door haar getroost worden. Jamila staat stijf van de stress voor haar interview. De spanningen tussen Vanessa en Mathias dreigen af te stralen op de kleine Victor.
«
»
20:40 Camping Coppens
In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna. Om nog meer te zweten gaat Staf een uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië.
«
»
21:50 De Kroongetuigen
Deze seriemoordenaar pleegde minstens vier moorden en talloze gewelddadige roofovervallen en stond bekend als 'de schrik van de Kempen'. Maar in 1995 werd hij zelf uit het Albertkanaal gevist, met schotwonden en een koord rond zijn middel.
«
»
22:55 Chicago P.D.
Ondanks dat Ruzek met verlof is, raakt hij betrokken bij een zaak nadat er een beroving plaatsvindt bij een spelletje poker. Ruzek heeft moeite om de inlichtingendienst het onderzoek te laten uitvoeren terwijl hij met verlof is.
«
»
23:55 Zillion, the Lost Tapes
Zillion lanceert de 'Zundays'. Wat begint als een soft-erotische show, mondt uit in harde porno 'on stage'. Wanneer Verstraeten en ex-Miss België Brigitta Callens betrokken raken bij een diefstal, krijgt het gerecht de discotheekbaas in het vizier.
«
»
00:45 White Collar
Het team onderzoekt een serie museumovervallen waarbij zeldzame artefacten worden gestolen. Neal ontvangt een dubieus pakket van Ellen.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers