TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Snel, Makkelijk & Lekker
De Njam!-chefs koken een weekmenu vol vis, vlees, veggie en wereldkeuken. Voor ieder wat wils dus.
«
»
02:45 Snel, Makkelijk & Lekker
De Njam!-chefs koken een weekmenu vol vis, vlees, veggie en wereldkeuken. Voor ieder wat wils dus.
«
»
03:05 De Gezonde Goesting
Onderweg naar haar pilateslesje koopt healthy Steffi thee voor bij haar zelfgemaakte speculaaskoekjes. Ze voorziet ook fingerfood voor tijdens een tv-avondje met haar beste vriend, met gezonde borrelnootjes en een chili sin carne.
«
»
03:35 Toasted on wheels!
Dagny en Dominique serveren Mexicaanse donuts en appeltaart met bloedworst in Mechelen.
«
»
03:55 De Chalet, Hollandse Maatjes
Terwijl Roger en Dominique een zware avond verteren met yoga on the beach, maakt Peppe krokante pizza's als ontbijt. Maar ook het trio van zelfgedraaide worst en kibbeling van wijting vallen enorm in de smaak bij de heren.
«
»
04:45 Snel, Makkelijk & Lekker
De Njam!-chefs koken een weekmenu vol vis, vlees, veggie en wereldkeuken. Voor ieder wat wils dus.
«
»
05:05 Sarah's Sweet Table
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Zoals zijn chocolade pancake taco's. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
05:25 De Zomerkeuken
Michiel laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ. Hij sluit af met gegrilde nectarines, zalig in combinatie met zijn burratamousse.
«
»
05:50 Foodies & The City
Diest, een onontdekte parel, maar met het zoetste straatje, een wijnbar slash kapperszaak én geweldige handtassenwinkel. Kortom, dé place to be voor Lynn, Tess en Maud. Met alle opgedane culinaire inspiratie, gaan ze later ook zelf aan de slag.
«
»
06:25 Streetfood
Mexicaanse taco's en mini tostada's én Vietnamese rijstvelbakjes met garnalen. Dat kan men vandaag krijgen bij Lynns Tilburgse streetfoodkraampje. Ze helpt verder ook nog een handje bij haar Braziliaanse en Caraïbische collega's.
«
»
07:00 Veldvers
Cherry, pruim, coeur de boeuf, Tomaten zijn er in allerlei soorten en vormen. De beste groentechef van België Nicolas Decloedt is terecht trots op de Belgische tomaat en maakt er een frisse noedelsalade mee.
«
»
07:15 Snel, Makkelijk & Lekker
De Njam!-chefs koken een weekmenu vol vis, vlees, veggie en wereldkeuken. Voor ieder wat wils dus.
«
»
07:40 Peppe's Toscane
Panzano is de thuisbasis van slager Dario Cecchini. Dario legt samen met Peppe de Florentijnse biefstuk op de grill. Met een glas wijn in hand en een poëzie brengen de heren hulde aan het symbool van de Toscaanse gastronomie: de bistecca fiorentina.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
De Njam!-chefs koken een weekmenu vol vis, vlees, veggie en wereldkeuken. Voor ieder wat wils dus.
«
»
08:25 De Gezonde Goesting
Onderweg naar haar pilateslesje koopt healthy Steffi thee voor bij haar zelfgemaakte speculaaskoekjes. Ze voorziet ook fingerfood voor tijdens een tv-avondje met haar beste vriend, met gezonde borrelnootjes en een chili sin carne.
«
»
09:10 Toasted on wheels!
Dagny en Dominique serveren Mexicaanse donuts en appeltaart met bloedworst in Mechelen.
«
»
09:35 De Chalet, Hollandse Maatjes
Terwijl Roger en Dominique een zware avond verteren met yoga on the beach, maakt Peppe krokante pizza's als ontbijt. Maar ook het trio van zelfgedraaide worst en kibbeling van wijting vallen enorm in de smaak bij de heren.
«
»
10:30 Sarah's Sweet Table
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Zoals zijn chocolade pancake taco's. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
11:00 Ainsley Eats The Streets
Chef-kok Ainsley Harriott is in Madrid, waar zeer uiteenlopende Spaanse smaken te vinden zijn. In de tapasbars en restaurants met een menú del día, woont Ainsley het eerste streetfoodfestival bij.
«
»
11:55 Snel, Makkelijk & Lekker
De Njam!-chefs koken een weekmenu vol vis, vlees, veggie en wereldkeuken. Voor ieder wat wils dus.
«
»
12:20 Foodies & The City
Diest, een onontdekte parel, maar met het zoetste straatje, een wijnbar slash kapperszaak én geweldige handtassenwinkel. Kortom, dé place to be voor Lynn, Tess en Maud. Met alle opgedane culinaire inspiratie, gaan ze later ook zelf aan de slag.
«
»
13:00 The Art of Making Cocktails
Professioneel cocktailmaker Manuel Wouters maakt drie verschillende cocktails en/of longdrinks klaar. Vandaag schotelt hij de kijker de cocktails Americano, Zombie en Park Avenue voor.
«
»
13:20 Ainsley Eats The Streets
Chef-kok Ainsley Harriott is in Madrid, waar zeer uiteenlopende Spaanse smaken te vinden zijn. In de tapasbars en restaurants met een menú del día, woont Ainsley het eerste streetfoodfestival bij.
«
»
14:15 Snel, Makkelijk & Lekker
De Njam!-chefs koken een weekmenu vol vis, vlees, veggie en wereldkeuken. Voor ieder wat wils dus.
«
»
14:40 Comfort Food
Jeroen kan enorm genieten van een gezellig avondje met vrienden. Speciaal voor die avonden maakt hij heerlijke comfort food klaar. Eerst bereidt hij taco's met lamsburgers en vervolgens nog een heerlijke camembert met brochette van peperkoek.
«
»
15:00 de Chalet, 3 chefs, een feest
De chefs beleven een tweede culinaire dag in de chalet midden in de Ardennen. Dominique gaat tortilla's bereiden, Roger gaart zalmforel in een zoutkorst en Peppe is creatief met tiramisu.
«
»
15:45 Veldvers
Het is al lang geen vergeten groente meer, de pastinaak. En daar is de beste groentechef van België Nicolas Decloedt blij om. Hij verrast met pastinaak, want hij maakt er een bijzonder dessert mee en ook een leuke plantaardige dipsaus.
«
»
16:10 Roger van Damme - Goud
Roger van Damme nodigt wielrenster Jolien D'Hoore uit en draagt een hemels dessert aan haar op.
«
»
16:45 Het Weekmenu
Bart Desmidt bereidt een gemakkelijk vispannetje met kabeljauw, pasta met witte kool en gehakt, pita met kip en een yoghurtsausje en gewokte noedels met ei en tomaat.
«
»
17:30 Snel, Makkelijk & Lekker
De Njam!-chefs koken een weekmenu vol vis, vlees, veggie en wereldkeuken. Voor ieder wat wils dus.
«
»
17:55 Open Vuur
Vandaag maken Nick en Kevin het zich gemakkelijk met een 'curanto', een culinair avontuur uit Zuid-Amerika. Het gerecht wordt een hele dag langzaam gegaard onder de grond. Ondertussen genieten de mannen van een reeks Waaslandse drankspecialiteiten.
«
»
18:45 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden staat vroeg op voor de lokale garnalen in Evans Head. Om daarna naar Blue Fattoria te gaan om John's gras-gevoerde wagyu-boerderij in actie te zien. Het is een prachtige plek.
«
»
19:15 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden geniet van het warme water bij Millie Bore. Legende Dick Estens ontvangt Hayden in Moree om verbazingwekkende kunst te bekijken. En tenslotte is de lammerenboerderij van Sam en Emma Rose aan de beurt en overnacht Hayden op hun boerderij.
«
»
19:45 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, Marrakech. Daar ontdekt hij de geheimen van de tajine, verkent het met geconserveerde citroenen doordrenkte straatvoedsel en gaat uit eten in de grootste gemeenschappelijke eetzaal van de stad.
«
»
20:40 Snel, Makkelijk & Lekker
De Njam!-chefs koken een weekmenu vol vis, vlees, veggie en wereldkeuken. Voor ieder wat wils dus.
«
»
21:05 De Smaaktoerist
De Belgische wijnen zijn in opmars en smaaktoerist Jeroen de Pauw vindt dat helemaal terecht. Hij bezoekt een Waals wijndomein, maakt kennis met een hippe boterboer en een bijzondere escargotkweker. Met zijn buit maakt hij een zalige pasta.
«
»
21:40 Foodies & The City
Diest, een onontdekte parel, maar met het zoetste straatje, een wijnbar slash kapperszaak én geweldige handtassenwinkel. Kortom, dé place to be voor Lynn, Tess en Maud. Met alle opgedane culinaire inspiratie, gaan ze later ook zelf aan de slag.
«
»
22:30 Toasted!
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Nougat Beat, de kip & het Ei en Morning Muffins.
«
»
23:00 Snel, Makkelijk & Lekker
De Njam!-chefs koken een weekmenu vol vis, vlees, veggie en wereldkeuken. Voor ieder wat wils dus.
«
»
23:25 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies. Via de geweldige ambachtelijke bierscène van de Sunny Coast, flanst hij uiteindelijk een verse garnaalschotel op het strand van Mooloolaba in elkaar.
«
»
23:55 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, Marrakech. Daar ontdekt hij de geheimen van de tajine, verkent het met geconserveerde citroenen doordrenkte straatvoedsel en gaat uit eten in de grootste gemeenschappelijke eetzaal van de stad.
«
»
00:50 De Zomertafel
Dagny Ros Asmundsdottir en Jeroen De Pauw maken samen zomerse gerechten. Op het menu staan onder andere lamsvlees op de BBQ met bulgursalade, tzatziki met tomaatjes, radijzen in de oven, volledige zalmfilet op de BBQ en gegrilde witte asperges.
«
»
01:25 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland. In Diest ruikt hij zoet in de Zoutstraat, in Meensel proeft hij van lokale appels en peren. En na de boomgaarden ziet hij volle wijngaarden. Ideale ingrediënten voor een krokant dessertje.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers