TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Blood & Treasure
Na een noodlanding in de jungle dragen Danny en zijn vader een gewonde Lexi naar de verloren stad Sana. Ondertussen ontdekken Father Chuck en Kate meer over het Arcanum Gladio. Danny's vader vertelt hem de waarheid over zijn gezondheid.
«
»
08:50 Bar Rescue
In Dunwoody, Georgia, probeert Jon Taffer een voormalige horeca-professional te helpen om zijn passie voor de branche terug te vinden en zijn noodlijdende zaak te redden van de ondergang.
«
»
09:30 NCIS: Los Angeles
Callen werkt onder een oude alias aan een zaak waarbij een oude bekende vermoord is. Het team probeert hem van een afstand bij te houden.
«
»
10:15 Seal Team
Na een helikoptercrash moet het SEAL-team de missie zien af te ronden terwijl ze worden ingesloten door de vijand. Een gewonde Jason besluit om alleen achter een doelwit aan te gaan.
«
»
10:55 Pawn Stars
Als er een tinnen kroes binnenkomt, kan Rick dan het glas heffen op een bod of niet? Later wekt een blauwdrukkopieerapparaat uit het begin van de 20e eeuw de interesse van Rick. Heeft hij een solide plan voor een bod, of zou de fundering instorten?
«
»
11:20 Pawn Stars
Twee door David Carradine gesigneerde replicazwaarden uit 'Kill Bill' komen de zaak binnen. De straling stijgt als er een radiumpot uit de jaren '20 de zaak binnen komt. Doet Rick een megabod of wordt het linke soep?
«
»
11:45 Big Timber
Ondanks de dreiging van onweer, schakelen Kevin en zijn team een versnelling hoger. Ze moeten hun doel bereiken, namelijk 200 ladingen hout uit de berg halen voordat de regen in een sneeuwstorm verandert.
«
»
12:40 Highway Thru Hell
Het team van Jamie buigt zich over een oplegger die van de weg is geraakt. Verder worden er vanwege zware sneeuwval helikopters ingezet.
«
»
13:35 Bar Rescue
Jon Taffer reist naar Texas om een echtpaar te helpen hun failliete bar van de ondergang te redden. Ondertussen probeert hij hen te leren hoe ze betere zakenpartners kunnen worden.
«
»
14:30 Bull
Als voormalig cliënt Arthur Craddick twaalf jaar na zijn proces in hoger beroep gaat, herinnert Bull zich waarom hij jaren geleden TAC het leven in heeft geroepen.
«
»
15:25 Seal Team
Na een helikoptercrash moet het SEAL-team de missie zien af te ronden terwijl ze worden ingesloten door de vijand. Een gewonde Jason besluit om alleen achter een doelwit aan te gaan.
«
»
16:20 Pawn Stars
Een klant brengt een gesigneerde foto en een zakdoek van Louis Armstrong binnen. Een affiche van Ghirardelli maakt Chum sprakeloos. Andere klanten brengen een zonnewijzer en een Britse snoepautomaat.
«
»
16:45 Pawn Stars
Centraal staan een Gibson-gitaar, een brief van pionier Ezra Meeker en Oregon Trail-munten. Ook komt het volgende langs: een snuifdoos uit het Victoriaanse tijdperk en dobbelstenen gemaakt van botten uit 1765.
«
»
17:15 Big Timber
Wanneer zijn team het moeilijk heeft, weet Kevin niet zeker of hij zijn doel zal bereiken om 200 vrachtwagens met boomstammen uit de berg te krijgen voordat de winter hem stopt.
«
»
18:10 Highway Thru Hell
De ploeg moet een vernielde SUV omhoog trekken op een klif van vierhonderd meter. Jamie biedt stiefzoon Brandon een kans om zijn eigen sleepwagen te besturen.
«
»
19:15 Cops
De nachtelijke zoektocht naar een gezochte man levert onverwachte resultaten op. Twee verdachten vallen door de mand wanneer een agent hen herkent. Agenten sporen een vrouw aan om haar leven te beteren zodat ze haar honden kan beschermen.
«
»
19:45 De Container Cup
Team Wesley neemt het op tegen Team Pedro.
«
»
20:35 Blade
Superheld Blade - half mens, half vampier - opent de jacht op een bloeddorstig wezen die zijn moeder gebeten heeft tijdens haar zwangerschap.
«
»
22:50 De Spor
Na een zinderend slot vorig seizoen speelt De Spor vanaf nu in eerste nationale, de hoogste amateurreeks. En zo krijgt de jongensdroom van voorzitters Rik Verheye en Sam Kerkhofs een spannend vervolg.
«
»
23:10 MIDMID
Wekelijks praatprogramma waarin vooraanstaande figuren uit de voetbalwereld worden ontvangen.
«
»
01:10 Seal Team
Jason liegt over de ernst van zijn verwondingen zodat hij mee kan gaan met de missie. Hij en het team plannen een laatste, allesbeslissende missie om de dood van het Echo Team te wreken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers