TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Inside No. 9
De voetbaltopper tussen United en Rovers vindt plaats, onder de hoede van vier scheidsrechters. Voetbal is een mooie sport, met promotie, degradatie, corruptie en nog zo veel meer.
«
»
02:55 Inside No. 9
Beattie en Sam zijn een jong stel dat eindelijk hun eerste huis gaat kopen. Maar het enige appartement dat ze kunnen betalen heeft een duister, onheilspellend verleden dat per se gehoord wil worden.
«
»
03:25 The Salisbury Poisonings
Tijdens een bijeenkomst wordt Tracy ondanks haar tomeloze inzet uitgejouwd. De inwoners van Salisbury willen de waarheid weten. Ondertussen vindt Charlie Rowley een flesje parfum dat hij aan zijn vriendin Dawn Sturgess geeft.
«
»
04:15 Silent Witness
Nikki bereikt een doorbraak en wanneer ze een getuige spreekt, komt ze dicht bij de waarheid.
«
»
05:10 Grantchester
Terwijl Bonnie op het punt staat te bevallen, moet Geordie een vermiste Will vinden.
«
»
06:00 Agatha Raisin
Met de komst van een nieuwe, knappe kapelaan worden de zondagsdiensten opeens veel beter bezocht, tot ergernis van Sarah. Maar wanneer Carsely wordt opgeschrikt door een moord, is opeens niet alles meer zo hemels in het dorp.
«
»
06:50 Ghosts
Alison en Mike moeten een probleem oplossen om een boeking voor een evenement binnen te slepen, maar ze worden tegengewerkt door het verleden van de kapitein dat hem achtervolgt.
«
»
07:20 Murdoch Mysteries
Murdoch maakt jacht op een katholieke man die verdacht wordt van een poging tot moord op de protestantse burgemeester van de stad.
«
»
08:10 Father Brown
Mrs. McCarthy krijgt een ongewenst cadeau wanneer haar leven in gevaar komt door een wraakengel.
«
»
08:55 Death in Paradise
Een vrijgezellenfeest op een vissersboot loopt fataal af wanneer de gastheer doorboord met een harpoen op het strand wordt aangetroffen. De vraag is hoe een van de opvarenden het gedaan kan hebben terwijl de boot nooit van zijn plaats is geweest.
«
»
09:50 Midsomer Murders
De eigenaar van Finchmere Airfield is uit een vliegtuig gevallen en verongelukt. Zitten er anti-luchtvaartactivisten achter de moord? Barnaby en Nelson onderzoeken de zaak, en onthullen vele donkere geheimen.
«
»
10:30 Midsomer Murders
De eigenaar van Finchmere Airfield is uit een vliegtuig gevallen en verongelukt. Zitten er anti-luchtvaartactivisten achter de moord? Barnaby en Nelson onderzoeken de zaak, en onthullen vele donkere geheimen.
«
»
11:20 Miss Scarlet and the Duke
Het gaat goed met Eliza totdat een bekend gezicht opduikt om haar rol bij Nash and Sons in twijfel te trekken; Duke krijgt een aanbod dat hun relatie naar een crisispunt brengt.
«
»
12:10 London Kills
Een vrouw kruipt in bed met een man die dood blijkt te zijn. Tijdens het onderzoek stuiten de rechercheurs op overspel, chantage en verraad. Ondertussen houdt Billie belangrijke informatie voor zich.
«
»
12:55 Death in Paradise
Het team van Honoré reageert verbaasd op een nieuwe moord die verband houdt met de Tiana-zaak. Ze moeten het grootste mysterie ooit oplossen.
«
»
13:45 Murder in Provence
Bij de dood van een jonge vrouw in Éguilles lijkt een liefdesrelatie centraal te staan. De vraag is of er een verband bestaat met het lichaam van een oudere vrouw dat een paar kilometer verderop in een wijngaard is gevonden.
«
»
15:25 London Kills
Bij de Theems wordt een dode vrouw gevonden die mogelijk slachtoffer is geworden van een uit de hand gelopen seksspel. Ondertussen gaat Billie de confrontatie aan met Amber en dat heeft gruwelijke gevolgen.
«
»
16:15 Midsomer Murders
Barnaby wordt een onwelkome gast op de bruiloft van baron Ned Fitzroy en Beth Porteous. Cully ziet er opeens erg tegen op om met Simon te trouwen.
«
»
17:10 Midsomer Murders
Cully reageert teleurgesteld als ze hoort dat haar huwelijksreis naar Nieuw Zeeland wordt afgebroken. Barnaby haast zich om de familiegeheimen te onthullen die volgens hem achter de Fitzroy-tragedie schuilen.
«
»
18:00 Death in Paradise
Marcel staat perplex als een loterijwinnaar dood wordt aangetroffen, maar haar lichaam verdwijnt dan. JP heeft een weerbarstige nieuwe officier om te trainen terwijl hij zich voorbereidt op de geboorte van zijn tweeling.
«
»
19:00 Death in Paradise
Neville belandt in het ziekenhuis nadat hij tijdens het beachvolleyballen door een insect wordt gebeten. Zijn ziekenhuisverblijf neemt een schokkende wending wanneer een verpleegkundige tijdens haar nachtdienst zelfmoord pleegt.
«
»
20:00 Miss Fisher and the Crypt of Tears
Nadat Miss Fisher in Jeruzalem een bedoeïenenmeisje dat onterecht gevangen zat heeft bevrijd, is ze vastbesloten om oorlogsgeheimen rond een kostbaar juweel en een eeuwenoude vloek te ontrafelen.
«
»
21:00 Hope Street
De plotselinge komst van rechercheur Leila Hussain brengt het slaperige Port Devine in rep en roer.
«
»
21:55 Truelove
Nigel stelt Phil voor een lastig probleem. Ondertussen begint Ayesha verdenkingen te koesteren tegen haar mentor.
«
»
22:50 Scott & Bailey
Hoofdinspecteur Gill Murray moet kiezen wie brigadier wordt aangezien Rachel en Janet allebei voor de testen slagen. Een jongeman, Robin McKendrick, wordt ontvoerd. Kort nadien verschijnt een foto van het slachtoffer op Facebook.
«
»
23:45 McDonald and Dodds
Een dakloze man wordt neergeschoten in het verlaten landhuis van een van Baths meest prominente industriëlen, de uitvinder Maxton Crockett. Kersvers Londens hoofdinspecteur McDonald en de ervaren inspecteur Dodds gaan samen achter de moordenaar aan.
«
»
01:15 Harry Wild
Zoe is een kwetsbare jonge vrouw met een verslavingsverleden. Maar dan wordt Zoe ontvoerd en vervolgens komt ze bij kennis in een bos. Ze begint aan haar verstand te twijfelen en roept de hulp in van Harry en Fergus.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers