TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Neighbours: A New Chapter
Nicolette heeft moeite met het voltooien van een onmogelijke taak. Holly realiseert zich iets onaangenaams. Wanneer Toadie wordt gedwongen zijn geschiedenis onder ogen te zien, verrast hij zichzelf.
«
»
02:15 Neighbours: A New Chapter
Karl komt bij Melanie opdagen met een oude bekende. Byron krijgt verontrustende informatie.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 ER
Carter probeert te voorkomen dat een rouwend bendelid wraak zoekt. Kovac racet tegen de klok om het leven van een Kroatische jongen te redden en een honkbalspeler wordt behandeld voor een hartaandoening.
«
»
08:05 Neighbours: A New Chapter
Karl komt bij Melanie opdagen met een oude bekende. Byron krijgt verontrustende informatie.
«
»
08:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 CSI: Miami
De jonge Michelle Baldwin wordt samen met Bridget Walsh vastgehouden in een verlaten huis. De twee meisjes ondernemen een ontsnappingspoging. Het team vermoedt dat de dader een seriemoordenaar is en dat hij opnieuw zal toeslaan.
«
»
09:50 FBI
Wanneer een politiek verslaggever wordt ontvoerd en vastgehouden zonder dat er losgeld wordt geëist, moet het team in haar vroegere relaties graven om het motief van haar aanvaller vast te stellen.
«
»
10:40 Castle
Een student wordt vermoord, maar de klas vol getuigen wil niet met de politie praten. Om toch achter deze essentiële informatie te komen infiltreert Castle in de groep.
«
»
11:35 NCIS
Het team doet een verrassende ontdekking wanneer het onderzoek naar de moord op een marineofficier hen leidt naar McGee's grootmoeder.
«
»
12:25 Bones
Een skater wordt vermoord en in stukken gehakt. Angela gaat undercover. Het team probeert de waarheid achter Booth's doktersafspraak te achterhalen.
«
»
13:15 Younger
Liza moet op de werkplek en in haar persoonlijke leven millennial-kloven overbruggen, wanneer de nieuwe investeerder van Empirical haar de opdracht geeft om YouTube-sterren te ondertekenen.
«
»
13:45 ER
Zowel Pratts avonddienst als Carters dagdienst zijn uitzonderlijk druk. Het ziekenhuis wordt overspoeld met slachtoffers van een poging tot religieuze massazelfmoord. Ook behandelen ze een vrouw wiens ongeboren baby bruut uit haar lichaam is gehaald.
«
»
14:45 Neighbours: A New Chapter
Toadie overweegt schoon schip te maken, Haz worstelt met extreme paranoia en Leo maakt een blunder.
«
»
15:15 Cold Case
De hand van een ex-gevangene die al elf jaar vermist wordt, wordt gevonden. Peter wilde zijn familie weer zien na zijn vrijlating, maar ze wilden niets meer van hem horen. En een politieagent was gefixeerd om hem weer te interneren.
«
»
16:10 CSI: Miami
Een moordenaar heeft het gemunt op illegale immigranten in de Everglades. Horatio start een onderzoek.
«
»
17:05 Castle
Castle reist af naar Los Angeles op zoek naar antwoorden op vragen die hij zich niet kan herinneren. Eenmaal aangekomen wordt hij, door middel van een interessant zaak, afgeleid van zijn doel.
«
»
17:55 FBI
Het team moet twee aanvallers opsporen die dierenmaskers dragen tijdens het plegen van gewapende overvallen, waarbij de laatste een buiten dienst zijnde 26 Fed-bewaker dood achterlaat.
«
»
18:50 Criminal Minds
Een jongen die een jaar geleden spoorloos verdwenen is, duikt plotseling op op een online veiling waar een kinderpornograaf hem te koop heeft aangeboden. Een voormalig analist vraagt om hulp van het team.
«
»
19:40 Bones
Brennan wordt neergeschoten en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Daar worstelt ze met visioenen van haar moeder.
«
»
20:35 Second Act
Maya Vargas is assistent-manager in een winkel waar ze al vijftien jaar werkt. Gedurende die tijd heeft ze de winkel drastisch verbeterd op verschillende punten, maar tot haar teleurstelling wordt ze niet gepromoveerd omdat ze niet hoog opgeleid is.
«
»
22:40 Will & Grace
Grace probeert tijdens een spelletje met vrienden wat minder fanatiek te zijn, terwijl Will juist voor de winst gaat.
«
»
23:10 Will & Grace
Will en Grace weten niet zeker of ze nog willen blijven samenwonen en Jack trouwt met Karens huishoudster.
«
»
23:40 Friends
De vrienden spreken af om geen dates mee te nemen voor hun nieuwjaarsfeestje. Maar uiteindelijk houdt alleen Ross zich aan die afspraak.
«
»
00:15 Friends
Chandlers moeder, de romanschrijfster, komt haar zoon opzoeken in New York, en Joey betrapt haar en Ross terwijl ze zitten te zoenen.
«
»
00:50 Neighbours: A New Chapter
Toadie overweegt schoon schip te maken, Haz worstelt met extreme paranoia en Leo maakt een blunder.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers