TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 DCI Banks
DCI Banks heeft het moeilijk om het plotse overlijden van zijn moeder te verwerken, nu hij het onderzoek voert naar de moord op een jonge Estse vrouw en de verdwijning van haar drugsverslaafde zus.
«
»
03:25 DCI Banks
De agenten vernemen tot hun verbijstering dat de brandstichting in het huis van de Osgoods Michael heeft verwond en zijn zoon Robbie heeft gedood. De plaatselijke treiteraar, Gary McCready, wordt al snel ondervraagd.
«
»
04:10 Silent Witness
Wanneer Nikki en Jack dieper in de schokkende zaak van de doden in de achtergelaten vrachtwagen duiken, komt de waarheid achter de complexe mensensmokkelzaak aan het licht. Gabriel komt voor een ethisch dilemma te staan.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Wanneer een patiŽnt met extreme spinnenangst wordt vermoord, wordt Murdoch met zijn eigen angsten geconfronteerd. De vermoorde patiŽnt, Sarah Bosen, lijkt zich uit het raam van haar ziekenhuiskamer te hebben gestort.
«
»
06:00 Ghosts
Wanneer een filmploeg naar Button House komt om opnames te maken voor een historische documentaire, ontdekken Alison en de geesten dat het moordcomplot waar de documentaire over gaat verband houdt met een van hen.
«
»
06:30 Mrs Sidhu Investigates
Mrs. Sidhu wordt gevraagd als in-house cateraar voor het softwarebedrijf Appenda. Maar de reputatie van het bedrijf komt onder vuur en wanneer de CEO van Appenda dood wordt aangetroffen, gaat Mrs. Sidhu op onderzoek.
«
»
07:20 Father Brown
Goodfellow en Mallory zijn buiten werking gesteld, en daarom keert Sullivan terug naar het politiekorps van Kembleford.
«
»
08:10 Death in Paradise
Het team wordt verdeeld tussen Saint Marie en Saint Auguste terwijl ze een sterfgeval onderzoeken.
«
»
09:05 Midsomer Murders
Detective Barnaby ontdekt dat de moord op een vrouw in verbinding staat met de traditionele vossenjacht die ieder jaar in het dorp gehouden wordt, en dat de deelnemers verantwoordelijk zijn voor haar dood.
«
»
10:00 Midsomer Murders
Detective Barnaby ontdekt dat de moord op een vrouw in verbinding staat met de traditionele vossenjacht die ieder jaar in het dorp gehouden wordt, en dat de deelnemers verantwoordelijk zijn voor haar dood.
«
»
10:50 Call the Midwife
De vroedvrouwen bereiden zich voor op hun eindexamen terwijl twee broertjes worden achtergelaten.
«
»
11:45 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Twee popzangers worden geŽlektrocuteerd tijdens een optreden in een tv-show. Peregrines onpartijdigheid wordt op de proef gesteld wanneer een oud vriendje wordt genoemd als hoofdverdachte.
«
»
12:30 Death in Paradise
Wanneer opnames van de nacht van de moord op de podcastmaker boven water komen, wordt het team geconfronteerd met de huiveringwekkende vraag of er bovennatuurlijke krachten in het spel zijn.
«
»
13:20 Signora Volpe
De gedesillusioneerde Britse spion Sylvia Fox gaat naar ItaliŽ voor de bruiloft van haar nicht. Wanneer de bruidegom verdwijnt, met achterlating van een dode vrouw, besluit Sylvia op onderzoek uit te gaan.
«
»
15:00 Murdoch Mysteries
Murdoch ontmoet inspecteur Marcel Guillaume, de man die de inspiratie was voor commissaris Maigret.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Als een cafťhoudster tijdens een magische show in Midsomer Oaks wordt doodgedrukt, ontdekken Barnaby en Nelson een conflict tussen de dorpskerk en oude heidense tradities.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Als een cafťhoudster tijdens een magische show in Midsomer Oaks wordt doodgedrukt, ontdekken Barnaby en Nelson een conflict tussen de dorpskerk en oude heidense tradities.
«
»
18:00 Death in Paradise
De moord op een gigolo brengt detective Goodman en zijn team in contact met de sociale elite van Saint-Marie. Fidel moet bij het onderzoek zijn verleden onder ogen komen.
«
»
19:00 Death in Paradise
Het team onderzoekt de moord op een stewardess, maar het lijkt of het een onmogelijke moord is. De vrouw is vergiftigd, maar Goodman en zijn team weten niet hoe dat gebeurd kan zijn.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Wanneer op de oever van het Ontariomeer een lichaam met bijtwonden aanspoelt, gaat Murdoch op zoek naar een mysterieus beest.
«
»
21:00 Catch Me a Killer
In Pretoria maakt Micki kennis met brigadier Brink, die haar op een nieuwe zaak zet; bij de mijnstort van Cleveland is nog een lichaam gevonden.
«
»
21:55 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek wanneer zijn goede vriendin zuster Boniface beschuldigd wordt van betrokkenheid bij de moord op een bekende kunstenaar.
«
»
22:55 Scott & Bailey
Op een paar dagen tijd worden op verschillende plaatsen twee verkoolde lichamen aangetroffen. De slachtoffers werden voor hun dood ook nog gemarteld.
«
»
23:50 Murdoch Mysteries
Murdoch stelt een onderzoek in naar een gemaskerde man die banken berooft en de bankmedewerksters kust voordat hij er met de buit vandoor gaat.
«
»
00:45 Truelove
Ayesha denkt nog steeds dat er iets niet klopt aan de dood van Tom en raakt ervan overtuigd dat ze aanwijzingen heeft gevonden die op moord duiden. Ondertussen gaat Marions toestand snel achteruit.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers