TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 Sturm der Liebe
Lale nodigt Theo uit voor een date. Eleni is geschokt wanneer ze de positieve zwangerschapstest ziet. Alfons en Hildegard hebben er vertrouwen in dat Robert de twee sterren zal kunnen behouden.
«
»
12:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:50 G.I. Joe: Retaliation
Het G.I. Joe-team moet het opnemen tegen Zartan, Storm Shadow en Firefly. Zartan is vermomd als president van de Verenigde Staten en heeft nu alle wereldleiders aan zijn kant, met een naderende wereldoorlog als gevolg.
«
»
16:40 The Goldbergs
Adam en Jackie zijn het met elkaar oneens over het thema voor Halloween: Star Wars of Star Trek. Murray onderzoekt of je een relatie kunt redden door je echtgenote in alles haar zin te geven.
«
»
17:05 Buffy the Vampire Slayer
Terwijl Buffy en Spike de Potentials trainen, ontdekt Willow dat er een Potential in Sunnydale woont. De heks voert een lokaliseringsspreuk uit die lijkt aan te geven dat Dawn de uitverkorene is.
«
»
17:50 How I Met Your Mother
De groep bereidt zich voor op Robin en Barney's bruiloft. Ted laat Lily het huis zien dat hij eindelijk heeft opgeknapt. Ondertussen verpest een vervelend stel Robin en Barney's ontspanavondje en Marshall neemt de baby mee naar Minnesota.
«
»
18:20 The Goldbergs
Adam en Marvin gaan Murray helpen als de winkel concurrentie krijgt. Ondertussen staat Beverly Barry bij als hij verliefd wordt op een meisje van school.
«
»
18:50 The Simpsons
Skinner gaat eindelijk met Edna trouwen maar krijgt spijt en zegt het af. Zij gaat daarna met Comic Book Guy wat leidt tot een groot gevecht op Comic-Con.
«
»
19:15 The Simpsons
Bart, Lisa en opa Simpson gaan op excursie om het romantische samenzijn van Homer en Marge te verstoren.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Een bomexpert komt te overlijden tijdens een explosie. Het team gaat snel op zoek naar zijn partner, voordat er meer explosieven voor gevaarlijke situaties kunnen zorgen. Intussen komt Hondo in contact met zijn voormalig teamleider.
«
»
20:35 American Made
Barry Seal wordt door de CIA gerekruteerd om de ontluikende communistische dreiging in Midden-Amerika te verkennen en krijgt al snel de leiding over een van de grootste geheime CIA-operaties in de geschiedenis van de Verenigde Staten.
«
»
22:35 Ironclad: Battle for Blood
De jonge Hubert trekt, in het Groot-Brittannië van de 13de, eeuw samen met zijn neef Guy ten strijde tegen een groep keltische barbaren. Samen hebben ze als doel het landgoed van hun familie te beschermen.
«
»
00:25 Las Vegas
Ed is een verdachte bij een moordzaak op een voormalig CIA-agent. Mike en Danny onderzoeken in het geheim de zaak om zo de naam van hun baas te kunnen zuiveren.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers