TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Ontdek ballonnen gemaakt van een bolletje wol en een sponsbeertje dat zichzelf kleur geeft. Boekenmeisje maakt een ballon met magie.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje komt aan in een peperkoekdorp, waar hij niet erg welkom blijkt te zijn. Een eenzaam jong meisje besluit hem onder haar hoede te nemen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Het haar van Viktor is veel te lang, hij moet naar de kapper. Wanneer Kaatje dat zegt, geeft Viktor toe dat hij bang is voor de kapper. Kameraadje Mya Driessens gaat ook naar de kapper, dat doet helemaal geen pijn.
«
»
06:25 Rintje
Mama kookt vandaag een dag zonder vlees. Het lijkt Rintje heel vies en hij neemt geen hap. Als mama niet kijkt gooit hij zijn eten stiekem weg. Daar trapt mama niet in en ze schept Rintje nog een keer op. Er zit niets anders op dan een hap te nemen.
«
»
06:30 Dinostad
Groente hoeft niets anders te doen dan in de zon liggen, totdat iemand het komt plukken.
«
»
06:35 Pingu in de stad
De chef en de brandweerman strijden om te zien wie het grootste boeket kan bestellen.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje redt de raket van een buurmeisje en stijgt samen met haar naar de hemel om haar oma te bezoeken.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon en Lou doen aan gymnastiek in de gymzaal op school. Simon staat als eerste op de balk en heeft het makkelijk onder de knie, maar dat geldt niet voor Lou die bang is om erop te klimmen.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Als Mae-Mae een prachtige parel vindt, is ze helemaal in de wolken. Maar dan komt er een groot monster dat haar schitterschatje zomaar meeneemt. Dus bouwen de vriendjes een onderzeeër om Beestie achterna te gaan.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia heeft een op afstand bestuurbare raceauto gerepareerd. Saïd wil ermee spelen. Dan trekt Anna de controller uit Saïds handen. De raceauto springt de lucht in en komt met een smak op de grond.
«
»
07:25 Samson en Marie
De burgemeester heeft een hobby: breien. Hij breidt een trui voor Marie. Het is een lelijke trui.
«
»
07:30 Molang
Als de farao hoort dat Julius Caesar hem komt bezoeken, wil hij maar één ding: indruk op hem maken. Caesar laat zich moeilijk imponeren, maar dan kent hij Molang en Piu Piu nog niet.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush denkt dat hij de beste is in 'verstop je hoed', het verstoppertje van de zwammetjes. Het enige wat hij hoeft te doen is Musho vinden, maar hij kan niet op Champâgé rekenen.
«
»
07:50 Lou
Elke woensdag gaat Lou's oogappel Tristan 's middags naar gitaarles en daarna naar een computerspelletjeswinkel. Er zijn dus genoeg gelegenheden voor Lou om hem toevallig tegen het lijf te lopen en hem eindelijk te spreken.
«
»
08:00 Kids on the block
Er komt een nieuw gezin in de buurt wonen. De verhuizing brengt moeder Selma veel stress. Haar kinderen maken ruzie over wie de grootste slaapkamer verdient.
«
»
08:15 Wannabe's
Video King heeft een sponsor te pakken: ze gaan geld verdienen door de frituursnacks van het Nederlandse merk Snacky in de kijker te zetten. Helaas heeft Mike zich overslapen, net op de dag dat Becky langskomt, de strenge topvrouw van Snacky.
«
»
08:30 De Smurfen
Als Gargamel per ongeluk het stuifmeel van een zeldzame bloem inademt, verliest hij zijn geheugen.
«
»
08:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Nadat Oggy een blunder heeft gemaakt, maakt Olivia het hem moeilijk. Spijtig om haar oom zo verdrietig te zien, besluit Piya hem te helpen, maar haar initiatieven maken de situatie alleen maar erger.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang en Piu Piu werken op een boerderij met wat vrienden. Maar een van hun vrienden, Zero, is nogal onhandig met zijn lasso en wordt daarom door de anderen afgewezen. Molang en Piu Piu aarzelen niet om hem te hulp te schieten.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu maken de kamer schoon waar de halsketting van de koning wordt tentoongesteld. Ze maken zo goed schoon dat wanneer de adviseur van de koning binnenkomt om de ketting op te halen, hij uitglijdt en de ketting de lucht in vliegt.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
De Zootram is kapot en Ziggy moet hem repareren. In de tussentijd vermaken de anderen zich door elkaar verhalen te vertellen over hun favoriete tram-transformaties.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Na een lange dag in de Zoo nemen de dieren de tram terug naar de krater. Onderweg komt Scottie erachter dat hij zijn knuffelsteen George kwijt is. En zonder George kan Scottie niet slapen.
«
»
09:30 De Smurfen
Wanneer Hippe Smurf en Lolsmurf op skateboards door het dorp beginnen te rijden, vindt Brilsmurf dat ze gevaarlijk zijn. Hij is van plan om Lolsmurf en Hippe Smurf de verkeersregels te leren.
«
»
09:40 De Smurfen
De Magische Voorraad Winkel verwisselt de bestellingen van Grote Smurf en Gargamel. Gargamel krijgt Grote Smurfs magische kruiden, terwijl Grote Smurf een aap krijgt.
«
»
09:55 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:05 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguïn
De tempel van de Feniks wordt aangevallen en slechts één pinguïn kan het heilige zwaard vrijlaten.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
Leah bestudeert haar achtergrond. Oscar heeft veel plezier met de drie Ninja-pinguïns.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Wanneer alle volwassenen in het dorpshuis zijn vanwege een vergadering, willen de kinderen een feestje geven, maar zonder Victor. Dus Victor zet alles op alles om ze terug te pakken.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als de neus van Pinokkio wordt betoverd kan hij ineens liegen. Daar maakt hij behoorlijk misbruik van, waardoor iedereen in de problemen komt.
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella moet bakken voor de schoolmarkt, maar de beslissing van koningin Kat om een recept uit het oude koninklijke kookboek te maken, blijkt catastrofaal.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella is verliefd op Mikey's pleegkitten, maar helaas is Stella allergisch voor katten. Wanneer Mikey de stad uit moet, biedt Stella zich onmiddellijk aan om het een dagje mee naar huis te nemen.
«
»
11:10 Lou
Lou heeft eindelijk het mobiele nummer van haar crush Tristan. Maar ze heeft gewoon de moed niet om hem te bellen. In plaats daarvan besluit ze een muzikale boodschap achter te laten op zijn voicemail. Samen met Mina kiest ze een liedje.
«
»
11:25 Lou
Rood alarm voor Lou en haar moeder: oma heeft aangekondigd dat ze op bezoek komt. En uitgerekend vandaag wil Emma eindelijk haar buurman benaderen.
«
»
11:35 Dodo
Totaal onvoorbereid op de middelbare school, betekenen kleine gebeurtenissen grote drama's voor Joe.
«
»
11:45 Dodo
Joe Connolly komt aan in de disco met hoge verwachtingen; hij wil met Daisy Adeyemi dansen. Het enige wat hem in de weg staat is zijn beste vriend Frisbo, die zijn eigen wensen heeft.
«
»
11:55 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:10 Ket & Doc
Collin (twaalf) heeft zijn papa - die militair is - vaak gemist. Maar deze zomer wordt alles anders... Collin en zijn vader leren elkaar beter kennen en ontdekken dat ze een verschillende kijk op de wereld hebben. Papa droomt van stoere zonen.
«
»
12:25 GameKeepers
De GameKeepers belanden in een 2-D platform game. Mats moet een parcours afleggen door de gure gangen van een ijsberg. Sari moet in een ijskamer allerlei proeven afleggen om Mats verschillende obstakels en hindernissen te helpen overwinnen.
«
»
12:50 Helden
De vrienden houden een rolstoelrace.
«
»
13:05 DierenDetectives
Een driejarig jongetje valt in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti Jua het jongetje rustig oppakt en beschermt tegen de andere gorilla's.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya verveelt zich, dus haalt Oggy zijn favoriete kinderspeelgoed van zolder: een elektrisch treintje. Maar het spel blijkt erg saai te zijn en de kakkerlakken komen langs om de baan op te leuken, wat Piya erg amuseert maar Oggy wanhopig maakt.
«
»
13:40 Dodo
Met Kerstmis moet Joe in de kamer van zijn broer Jamie slapen. Wanneer hij een sms ontvangt van een meisje, probeert hij uit te zoeken wat hij moet doen terwijl hij een hele nacht met zijn broer moet om zien te gaan.
«
»
13:50 Lou
Lou's oma is op bezoek en kookt ragout van kippenkop met ansjovis. Maar zowel Lou als haar moeder Emma hebben al een eetafspraak en hopen allebei op een romantische avond.
«
»
14:05 Royals Next Door
De kinderachtige rivaliteit van Koning Bob en de burgemeester is tot nu toe in toom gehouden en alleen als enigszins amusant ervaren. Totdat ze zich zo opwinden dat ze de hele stad in gevaar brengen.
«
»
14:20 Tok Tok
Aristide gelooft dat hij verantwoordelijk is voor alle tegenslagen. Het paard zal met de kuikens moeten leren onderscheid te maken tussen handelingen waarvoor hij verantwoordelijk is en gebeurtenissen die niet van hem afhangen.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguïn
Omdat Leah afstamt van prinses Yuenu, stuurt Joe haar en Oscar op een zoektocht.
«
»
14:30 Prinsessia
Kazimir, beroemde broer van Kamiel, komt op bezoek. Iedereen in Prinsessia is door het dolle heen. Alleen Kamiel is hier niet blij mee, want nu krijgt zijn broer alle aandacht. Basiel denkt ondertussen dat er muizen of ratten in de keuken zitten.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Lucile heeft een spook gekocht om het kasteel een beetje meer aanzien te geven. Helaas doet het spook zijn naam niet echt eer aan. Lukt het hem om eng te zijn zodat hij mag blijven?
«
»
14:55 Mega Mindy
Karel Karaat laat een diamant verzekeren voor een miljoen euro, en is van plan hem zelf te stelen. De commissaris zit zijn plannetje in de weg, en hij moet een nieuwe manier verzinnen om de diamant te krijgen.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu zijn aan het wandelen door de savanne wanneer een vulkaan plotseling herrie begint te maken. Ervan overtuigd dat de vulkaan op uitbarsten staat, proberen de vrienden de dieren te waarschuwen, maar die willen hen niet volgen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Bill werkt met een triangel op de zenuwen van Marie en Samson. Als ze hem wegsturen, begrijpt hij het wel. Bill komt daarom terug met een mondharmonica, dat is inderdaad beter. Maar Samson en Marie worden gek van zijn geblaas.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Nu Sumush in het bos is, verklaren Mush-Mush en Fonge dat zij de sterkste zwammetjes zijn.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Fizz probeert een influencer te worden in de make-upindustrie. Om meer likes te krijgen organiseert hij een meet-up voor zijn abonnees, maar Magoo steelt de schijnwerpers.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz gebruikt de "TransmorgaFizz" om Wezel een gespierder lichaam te geven, maar de uitvinding komt in Magoo's handen terecht en hij verandert Fizz in een chihuahua.
«
»
16:00 Imago
De kinderen worden gestraft door Shiqq, die hen heeft gedwongen de Scaravane schoon te maken.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya slaapwandelt en maakt 's nachts een puinhoop van het huis. De kakkerlakken genieten van de show. Maar wanneer ze door Oggy worden beschuldigd, blijkt het bewijzen van hun onschuld ingewikkelder dan verwacht.
«
»
16:30 Rox
Het nationaal waterballetteam, de Rode Dolfijnen, heeft een ernstige bedreiging ontvangen. Als ze deelnemen aan het kampioenschap brengen ze hun leven in gevaar. Het team moet ze beschermen.
«
»
17:00 Ghost Rockers: compilatie
Vlaamse fictiereeks over mysterieuze gebeurtenissen in een artiestenacademie.
«
»
17:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Onbedoeld prikt Piya Kevins ballon door. Ze staat op het punt hem terug te geven en zichzelf aan te geven. Maar Oggy is te bang voor een confrontatie met Bob. Zeer beschermend neemt Oggy het heft in eigen handen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien en Thomas experimenteren met het sap van de reuzenberenklauw, en de gevolgen blijven niet onopgemerkt.
«
»
18:15 Nachtwacht
Op de dag dat Vega uit het boek mag, vindt ook een ceremonie plaats waarbij de voorwerpen van de Nachtwacht worden opgeladen. Daarnaast heeft Vlad ook nog iets belangrijk op te biechten aan zijn vrienden.
«
»
18:40 De Hoppers
Eén leerling van de klas wordt afgevaardigde in de schoolraad. De klasgenoten mogen stemmen wie dat wordt. Daria en Olivia stellen zich kandidaat. Ze spelen de kiescampagne bikkelhard.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Trix heeft een jongen leren kennen: Max. Hij komt vandaag naar Video King om Trix' vrienden te leren kennen. Trix is gek op Max, al is er één ding dat haar stoort: Max goochelt af en toe. En Trix haat goochelen.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Henri komt in 2017 terecht en ontmoet daar de geheimzinnige Oscar. Lena moet in haar eentje wennen aan haar nieuwe leven op school met moderne ballettechnieken, hard werken en nieuwe danspartners. Ze werkt met Max aan een dansopdracht.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Koningin Elisabethwedstrijd Viool
Rechtstreeks verslag van de finale van de Koningin Elisabethwedstijd 2024 voor viool. Elke finalist zal het verplichte werk vertolken, dat voor de finale van deze vioolwedstrijd geschreven werd door Thierry Escaich, en een concerto naar keuze.
«
»
22:45 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers