TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 Britain's Deadliest Kids
De zestienjarige Joshua Davies is veroordeeld tot veertien jaar gevangenisstraf voor de moord op zijn vriendin, Rebecca Aylward. Een kijkje naar wat hem ertoe gebracht heeft om deze moord te plegen.
«
»
08:30 Britain's Deadliest Kids
In 2013 is Sean McHugh naar een wasserette gegaan in Anfield, Liverpool om zijn was te doen. Hij wordt neergestoken door een tienerbende. Een kijkje naar waarom ze een onschuldige man hebben vermoord.
«
»
09:15 Killer at the Crime Scene
Het rustige Schotse stadje Kirriemuir wordt opgeschrikt door de vondst van een lichaam bij een uitgebrande auto. De wreedheid waarmee de 27-jarige booreilandwerker Steven Donaldson is vermoord, maakt deze moordzaak bijzonder voor rechercheurs.
«
»
10:00 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Parijs en Milaan, twee mondaine steden die bekend zijn van de mode, hebben een zeer verschillende keerzijde.
«
»
10:50 Cold Case
Lilly en Valens gaan naar West Virginia om een verdachte op te halen voor de vermoedelijke moord op een vrouw die werd ontvoerd vanaf de parkeerplaats buiten haar verlovingsfeest.
«
»
11:35 World's Most Evil Killers
Joshua Alan Wade is een Amerikaanse seriemoordenaar die is veroordeeld voor twee afzonderlijke moorden gepleegd in Alaska in respectievelijk 2000 en 2007, en veroordeeld tot 99 jaar gevangenisstraf. Hij bekende schuld om executie te vermijden.
«
»
12:30 Mystery 101: An Education in Murder
Amy, een jonge schrijfster, doet onderzoek naar een oude moordzaak en hoopt dat de politie de zaak heropent. De veroordeelde, een collega van Amy, is destijds gearresteerd door de voorganger van Travis. Maar dan wordt de schrijfster vermoord.
«
»
13:55 Killer at the Crime Scene
Het rustige Schotse stadje Kirriemuir wordt opgeschrikt door de vondst van een lichaam bij een uitgebrande auto. De wreedheid waarmee de 27-jarige booreilandwerker Steven Donaldson is vermoord, maakt deze moordzaak bijzonder voor rechercheurs.
«
»
14:50 Snapped
Nadat in Petersburg, Florida een dode vrouw wordt gevonden in een verlaten trailer, gaan onderzoekers op zoek naar antwoorden en ontdekken ze de duistere waarheid over wat er gebeurt als iemand te ver wordt gedreven.
«
»
15:35 Cold Case Files
Als een geliefde lerares vermoord wordt aangetroffen in haar appartement, wordt haar ex-man verdacht. Jaren later begint een rechercheur aan een missie om de man te helpen zijn naam te zuiveren en de echte moordenaars op te sporen.
«
»
16:25 World's Most Evil Killers
Joshua Alan Wade is een Amerikaanse seriemoordenaar die is veroordeeld voor twee afzonderlijke moorden gepleegd in Alaska in respectievelijk 2000 en 2007, en veroordeeld tot 99 jaar gevangenisstraf. Hij bekende schuld om executie te vermijden.
«
»
17:15 Body in the Attic
Een ongelukkig getrouwde vrouw overtuigt haar minnaar om naar haar zolder te verhuizen. Wanneer ze hem echter dood aantreft, begint ze te vermoeden dat haar man op de hoogte was van de affaire.
«
»
18:50 Killer at the Crime Scene
Een universitair docent wordt doodgestoken in een park. De gebeurtenis markeert het begin van een reeks steekpartijen. De autoriteiten tasten in het duister over de dader en zijn motieven.
«
»
19:45 Snapped
Wat afgeschreven wordt als een overval met dodelijke gevolgen, blijkt toch niet wat het was na een mysterieuze brief die na vele jaren een volledig ander motief uit de doeken doet.
«
»
20:30 Cold Case Files
Als de 23-jarige Tonya McKinley op nieuwjaarsdag 1985 op brute wijze wordt vermoord, blijft een kleine jongen moederloos achter. De familie moet 35 jaar wachten op vooruitgang in de wetenschap om de moordenaar te vinden met behulp van familiair DNA.
«
»
21:15 World's Most Evil Killers
Gedurende zes jaar stalkte Heriberto Seda, een imitatie van de Zodiac-killer, de straten van New York City op zoek naar gemakkelijke doelwitten. Hij beweerde te doden op basis van de sterrenbeelden van zijn slachtoffers.
«
»
22:05 Cold Case
De hand van een ex-gevangene die al elf jaar vermist wordt, wordt gevonden. Peter wilde zijn familie weer zien na zijn vrijlating, maar ze wilden niets meer van hem horen. En een politieagent was gefixeerd om hem weer te interneren.
«
»
22:55 CSI: Miami
Een moordenaar heeft het gemunt op illegale immigranten in de Everglades. Horatio start een onderzoek.
«
»
23:40 FBI
Het team moet twee aanvallers opsporen die dierenmaskers dragen tijdens het plegen van gewapende overvallen, waarbij de laatste een buiten dienst zijnde 26 Fed-bewaker dood achterlaat.
«
»
00:25 Castle
Castle reist af naar Los Angeles op zoek naar antwoorden op vragen die hij zich niet kan herinneren. Eenmaal aangekomen wordt hij, door middel van een interessant zaak, afgeleid van zijn doel.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers