TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:40 Top of the rocks
Dit gesteente is herkenbaar aan zijn witte kleur. De grote bouwers kozen het voor hun meest indrukwekkende monumenten. Maar nog verrassender, het is ontstaan uit levende organismen en heeft er een band mee behouden.
«
»
18:35 Sporza: EK voetbal 2024 preview magazine
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het EK voetbal 2024 worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod.
«
»
19:00 Yorkshire Firefighters
In de aanloop naar Kerstmis moet de brandweer uitrukken voor een gasexplosie met twee zwaargewonde slachtoffers. Op oudejaarsavond krijgt de brandweer van Leeds een oproep over sterk geurende rook die uit een huis komt.
«
»
20:00 Terzake Kies24
Extra lange aflevering in de aanloop naar de Europese, federale en regionale verkiezingen.
«
»
21:00 Panorama
Artificiële intelligentie is overal en volgens sommige insiders kan het ook een existentiële bedreiging vormen voor het menselijk leven op aarde. Grondleggers van de artificiële intelligentie praten over hun angsten en hoop voor de toekomst.
«
»
21:50 Bloedige oogsten: 1933, de hongersnood in Oekraïne
Gareth Jones, een jonge journalist uit Wales, raakt in 1933 in het geniep Oekraïne binnen. In die tijd heerst er in de regio een ongezien grote hongersnood, die niet veroorzaakt werd door een natuurramp of oorlog. Het was een politieke hongersnood.
«
»
22:45 De Afspraak Kies24
Extra lange aflevering in de aanloop naar de Europese, federale en regionale verkiezingen.
«
»
23:20 Finding Jack Charlton
Documentaire over het ongelooflijke leven en familieverhaal van de Engelse voetballer Jack Charlton. Als WK-winnaar met Engeland en als manager van het Ierse nationale voetbalteam veranderde hij niet alleen het voetbal, maar het hele land.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers