TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag gaat Wim Ballieu voor veggie. Dat past zeker een keer in een weekmenu, vindt hij. Hij maakt een schotel met kervelpuree, een bloemkoolbechamel en eitjes.
«
»
02:10 De Garde van Gert
Deze keer deelt Gert Verhulst de keuken met chef Jan Buytaert. Jan maakt salmis van wilde eend met perziken en ananasbeignets.
«
»
02:40 Sarah's Sweet Table
Vandaag krijgt Sarah's Sweet Table een goudkleurig randje, want Sarah gaat aan de slag met abrikoos en citroen. Eerst maakt ze een luchtige chocolademousse met abrikoos klaar en daarna ook nog een overheerlijke citroencake met gouden glans.
«
»
03:00 Guillaume's Paris
Chef Guillaume Brahimi brengt een bezoek aan het zeventiende en achttiende arrondissement van Parijs, waar hij langsgaat bij een paddenstoelenkwekerij in een ondergrondse parkeergarage.
«
»
03:25 Foodies & The City
Lynn, Tess en Maud gaan op zoek naar de culinaire hotspots in Antwerpen. Op het menu: een rock-'n-roll-beenhouwer, een stokoud, geel drankje en een waar deco paradijs. Inspiratie genoeg voor de meiden.
«
»
04:00 Streetfood
Een Mengelmoes aan streetfood keukens, dat belooft Minglemush in Den Haag. Straatvoedsel fan Lynn neemt er een kijkje achter de schermen bij enkele kraampjes en gaat ook zelf aan de slag in haar eigen streetfoodkraam.
«
»
04:40 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam een van de grootste maaltijden van de Middellandse Zee: vers gevangen kreeft op open vuur. Vervolgens laat Yotam de kust achter zich en reist hij diep het ruige binnenland van SardiniŽ in.
«
»
05:25 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag gaat Wim Ballieu voor veggie. Dat past zeker een keer in een weekmenu, vindt hij. Hij maakt een schotel met kervelpuree, een bloemkoolbechamel en eitjes.
«
»
05:55 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
07:30 Guillaume's Paris
Guillaume verkent het derde en vierde arrondissement van Parijs, waar hij culinaire legendes uit de stad ontmoet. Ook bezoekt hij Marche des Enfants Rouges, de oudste overdekte markt van Parijs.
«
»
08:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de chef die kookt in gamellen, bretellen en wie weet ook stiekem in jartellen: Beeckman Jelle. Hij gaat voor bruschetta met een frisse salsa van meloen en krokante Parmaham. Zoveel meer dan een simpele toast.
«
»
08:25 De Wereldkeuken
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert Mounir een duizend-en-ťťn-gatenpannenkoek met Tahini-chocoladeijs uit zijn mouw.
«
»
09:10 The Art of Making Cocktails
Manuel laat zien hoe je de cocktails Cosmopolitan, Bloody Mary en Horse's Neck maakt.
«
»
09:25 Foodies & The City
Lynn, Tess en Maud gaan op zoek naar de culinaire hotspots in Antwerpen. Op het menu: een rock-'n-roll-beenhouwer, een stokoud, geel drankje en een waar deco paradijs. Inspiratie genoeg voor de meiden.
«
»
10:00 Streetfood
Een Mengelmoes aan streetfood keukens, dat belooft Minglemush in Den Haag. Straatvoedsel fan Lynn neemt er een kijkje achter de schermen bij enkele kraampjes en gaat ook zelf aan de slag in haar eigen streetfoodkraam.
«
»
10:45 De Gastentafel
Peter Goossens bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
11:35 Sarah's Sweet Table
Vandaag krijgt Sarah's Sweet Table een goudkleurig randje, want Sarah gaat aan de slag met abrikoos en citroen. Eerst maakt ze een luchtige chocolademousse met abrikoos klaar en daarna ook nog een overheerlijke citroencake met gouden glans.
«
»
11:58 Chef In Eigen Tuin
Jeroen De Pauw brengt een ode aan de Bagna Cauda-feesten in Piemonte met zijn variant op het typische Bagna Cauda looksausje. De Italiaanse specialiteit giet hij daarna over een smaakvolle carpaccio van gegrilde courgettes.
«
»
12:00 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden Quinn gaat op pad in het noorden van Nieuw-Zuid Wales, bezoekt Southview Orchard en John's geweldige vijgen, gaat langs bij Tweed Real Food. En Dave en Bianca veranderen de Aussie vleesindustrie met hun gras-gevoerde rundveebedrijf.
«
»
12:25 KLAAR IN 20 minuten
Bart Desmidt bereidt een gerecht van bosduif met een puree van appels en aardappelen.
«
»
12:50 De Gezonde Goesting
Onderweg naar haar pilateslesje koopt healthy Steffi thee voor bij haar zelfgemaakte speculaaskoekjes. Ze voorziet ook fingerfood voor tijdens een tv-avondje met haar beste vriend, met gezonde borrelnootjes en een chili sin carne.
«
»
13:25 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt kip citroen, aubergine tomaat en een gevuld brood met Parmaham op de barbecue.
«
»
13:45 De Chalet aan de Semois
De boys maken het vandaag extra feestelijk met een ontbijt van kaviaar, een lunch met oesters en kreeft als hoofdgerecht. Voor het dessert staan ťn dansen Jeroen en Peppe in de keuken. Een wilde kajaktocht en zelfs yoga helpen verteren.
«
»
14:35 Ottolenghi - Jerusalem on a Plate
De bekende chef-kok Yotam Ottolenghi keert terug naar zijn geboorteplaats Jeruzalem om de verborgen schatten van de bijzonder rijke en gevarieerde eetcultuur van de stad te ontdekken.
«
»
15:40 Foodies & The City
Lynn, Tess en Maud gaan op zoek naar de culinaire hotspots in Antwerpen. Op het menu: een rock-'n-roll-beenhouwer, een stokoud, geel drankje en een waar deco paradijs. Inspiratie genoeg voor de meiden.
«
»
16:15 Het Weekmenu
Steffi Vertriest maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Ze bereidt kip in sinaasappelsaus met quinoawok, zalm in rode curry met limoengras, een Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel en quinoa met pesto en een eitje.
«
»
16:55 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediŽnten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediŽnten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van de St. Jacobsvrucht.
«
»
17:25 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt Italiaans met chef Peppe Giacomazza. Op het menu van het Italiaanse keukentalent staat tonijn op Siciliaanse wijze. De chef bakt de vis met sesamzaadjes en pistachenoten en dat blijkt een geweldige combinatie.
«
»
18:00 Ainsley Eats The Streets
In Turkije brengt Ainsley een bezoek aan Istanboel waar hij oude en intrigerende gerechten uitprobeert, zoals geroosterde schapenkop en lamsvlees met vijgen. Vervolgens geeft hij zijn eigen draai aan een klassiek lokaal gerecht.
«
»
18:50 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
19:00 Hidden Gems
Het verhaal van een man genaamd Jok, die ernaar streeft de erfenis van zijn grootvader voort te zetten. Hij liet hem een verborgen juweel in Thailand na, een succesvol restaurant met slechts ťťn tafel.
«
»
19:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, Marrakech. Daar ontdekt hij de geheimen van de tajine, verkent het met geconserveerde citroenen doordrenkte straatvoedsel en gaat uit eten in de grootste gemeenschappelijke eetzaal van de stad.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst deelt de keuken met jonge chef Thierry Theys. Op het menu staat kabeljauw met verse garnalen. Die moeten wel eerst gepeld worden, en dat blijkt een fluitje van een cent voor de chef, maar monnikenwerk voor Gert.
«
»
21:15 Foodies & The City
Lynn, Tess en Maud gaan op zoek naar de culinaire hotspots in Antwerpen. Op het menu: een rock-'n-roll-beenhouwer, een stokoud, geel drankje en een waar deco paradijs. Inspiratie genoeg voor de meiden.
«
»
21:51 Chef In Eigen Tuin
Jeroen De Pauw brengt een ode aan de Bagna Cauda-feesten in Piemonte met zijn variant op het typische Bagna Cauda looksausje. De Italiaanse specialiteit giet hij daarna over een smaakvolle carpaccio van gegrilde courgettes.
«
»
21:55 Over (h)eerlijke groenten
Vandaag is Johan Segers op zoek naar verse bloemkool en die vindt hij bij Linda Van Dessel. Met deze kraakverse bloemkool maakt hij eerst een bloemkoolsoep met stilton en daarna een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegeleitje.
«
»
22:25 Tot op de Graat
Chef Johan Segers bereidt dit keer langoustines. Deze kleine zeekreeften leven massaal in de centrale Noordzee en zijn een heerlijk alternatief voor de scampi, die erg populair zijn.
«
»
22:40 Comfort Food
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief. De old time favorite van Jeroen de Pauws dochter is een stevig slaatje met enorm veel gesmolten kaas en eigengemaakte mikadostokjes.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Deze keer deelt Gert Verhulst de keuken met chef Jan Buytaert. Jan maakt geroosterde sint-jakobsschelpen met krabbenbťarnaise.
«
»
23:30 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden Quinn gaat op pad in het noorden van Nieuw-Zuid Wales, bezoekt Southview Orchard en John's geweldige vijgen, gaat langs bij Tweed Real Food. En Dave en Bianca veranderen de Aussie vleesindustrie met hun gras-gevoerde rundveebedrijf.
«
»
23:55 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, Marrakech. Daar ontdekt hij de geheimen van de tajine, verkent het met geconserveerde citroenen doordrenkte straatvoedsel en gaat uit eten in de grootste gemeenschappelijke eetzaal van de stad.
«
»
00:45 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediŽnten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediŽnten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van kaviaar.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers