TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Twins
Als Julius hoort dat hij een tweelingbroer heeft, gaat hij naar Californië. Daar ontmoet hij Vincent, zijn tweelingbroer. De twee zijn totaal verschillend: Julius is de goedheid zelve, terwijl Vincent steelt en continu op de vlucht is voor de maffia.
«
»
16:10 Walker, Texas Ranger
Op doktersbevel gaat Walker samen met Trivette en C.D. een weekendje vissen. Het uitje dreigt echter slecht af te lopen, wanneer lokale schurken hun drugshandel verborgen proberen te houden.
«
»
17:10 Stargate Atlantis
Tijdens een verkenningsmissie wordt de Stargateshuttlepod onder vuur genomen door een Wraithschip.
«
»
18:00 Police Interceptors
Interceptor Mick McGowan en zijn eenheid van specialisten doen een inval in twee appartementen waarvan de bewoners worden verdacht van de productie en de verkoop van `zombiedrug' Spice.
«
»
18:50 All New Traffic Cops
In 2018 kregen in Groot-Brittannië ongeveer 120.000 bestuurders een rijverbod opgelegd. Een netwerk van zo'n 11.000 politiecamera's helpt de verkeersagenten om mogelijke overtreders snel te betrappen.
«
»
19:40 Most Daring
In Managua, Nicaragua, lopen studentenprotesten uit de hand. In het centrum van het Italiaanse Palermo bedreigt een man omstaanders met een mes, nadat hij verlaten werd door zijn vrouw.
«
»
20:35 The Blues Brothers
Wanneer Elwood Blues na een jarenlange celstraf vrijgelaten wordt, ontdekt hij dat er veel is veranderd in de buitenwereld. Ondanks alles besluit hij The Blues Brothers Band nieuw leven in te blazen.
«
»
22:50 Chicago Fire
Herrmann en Cruz komen vast te zitten in de goederenlift van een opslagruimte waar brand is uitgebroken. Ze kunnen bovendien niet communiceren met de rest van het team.
«
»
23:35 Chicago Fire
Casey is razend nadat Gallo zijn bevel tijdens een gevaarlijke interventie compleet negeerde. Kidd voelt spanning in haar relatie met Severide. Brett en Mackey gaan op zoek naar antwoorden na een reeks verdachte telefoontjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers