TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Cold Case
Nieuw bewijs suggereert dat de persoon die verantwoordelijk was voor het in 1945 voor een trein gooien van een vrouwelijke verslaggever het slachtoffer kende. De journalist was gedegradeerd tot het schrijven van adviescolumns.
«
»
08:15 ER
Na een rustperiode van drie weken, die ze zichzelf had opgelegd, keert Kerry Weaver terug naar de spoedgevallendienst. Aangezien Greene een seriemoordenaar bewust heeft laten sterven, wordt hem aangeraden dat geheim te houden.
«
»
09:00 Neighbours: A New Chapter
Er komen nieuwe geheimen aan het licht wanneer een onopvallende inwoner van Ramsay Street naar voren stapt om zijn aandeel in de verontrustende geheimen van het verleden op te biechten.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:50 CSI: Miami
Bij de ontploffing van een bom in een restaurant in Miami vallen verschillende slachtoffers. Het team gaat ter plaatse om de omstandigheden van de aanslag te onderzoeken. Een van de slachtoffers is Warren Emerson.
«
»
10:45 FBI
Wanneer een U.S. Marhsal en een sleutelgetuige in een hinderlaag worden gelokt en vermoord, moeten Maggie en O.A. de persoon vinden die de informatie lekte die tot hun dood leidde.
«
»
11:35 Castle
Een Japanse balletdanser wordt op mysterieuze wijze vermoord. Wanneer Castle en Beckett onderzoek naar de zaak, worden ze opeens achterna gezeten door een gevaarlijke ninja.
«
»
12:25 NCIS
Een moeder vindt een pistool tussen de persoonlijke spullen van haar 12-jarige zoon. Ondertussen proberen Gibbs en het team een spoor van twee oude misdaden en twee recente sterfgevallen te rijmen.
«
»
13:15 Bones
Een lijk wordt gevonden in de douche van een luxe huis. Hodgins en Angela praten over de toekomst. Booth heeft het met Hannah over de gevoelens die Brennan voor hem heeft.
«
»
14:00 Younger
Diana wordt vergezeld door Enzo bij een familiedoop, waar ze zijn ex tegenkomen. Bovendien krijgt Kelsey ruzie met Charles en heeft Liza een flashback naar haar oude leven.
«
»
14:25 ER
Nadat er tijdens een rockconcert rellen zijn ontstaan, wordt de dienst spoedgevallen overweldigd met slachtoffers. Vooral Carter heeft zijn handen vol. Een ex-vriendin van Benton komt om tijdens een auto-ongeval.
«
»
15:15 Neighbours: A New Chapter
Terwijl het web van geheimen zich blijft ontrafelen, komen er verrassende nieuwe spelers bij.
«
»
15:40 Cold Case
Een voormalige junkie geeft nieuwe informatie over de moord op een arts in 1984, die werd toegeschreven aan een dakloze zwarte man. De vrouw beweert getuige te zijn geweest van een blanke man die het slachtoffer neerschoot.
«
»
16:25 CSI: Miami
Horatio wordt geconfronteerd met informant Ron Saris. Rons huisgenoot Jimmy Castigan viel in een zwembad gevuld met zuur en loste in een oogwenk op. Saris beweert echter niets te hebben gezien.
«
»
17:15 Castle
Een beurshandelaar wordt vermoord. Tijdens het onderzoek naar de zaak doen Castle en Beckett een schokkende ontdekking, het slachtoffer blijkt een informant.
«
»
18:05 FBI
Een handelaar in illegale wapens, die voor de FBI werkte als informant, wordt vermoord. O.A., de enige agent die voor het slachtoffer kan doorgaan, neemt zijn identiteit over.
«
»
19:00 Criminal Minds
Een reeks moorden draagt de handtekening van de kameleon Everett Lynch. De dader vermoordt en verminkt jonge mannen die hij aantreft op datingplatforms. Het team gaat op zoek om verdere moorden te voorkomen.
«
»
19:45 Bones
Het team gaat op onderzoek uit als blijkt dat de Gravedigger vermoord is door een sluipschutter. Het team moet de precieze locatie van de schutter vaststellen.
«
»
20:35 The Gilded Age
De elektriciteitsdemonstratie van Edison zorgt voor veel ophef en iedereen praat erover. George is van plan om een juridische strijd aan te binden en Bannister wil niets liever dan wraaknemen.
«
»
21:25 The Gilded Age
Bertha is op bezoek in Newport maar wordt op haar plaats gezet. Ze is daar bepaald niet blij mee. George gaat naar de rechtbank en er wordt meer duidelijk over het verleden van Peggy.
«
»
22:15 The Gilded Age
Ada en Aurora zetten alles op alles om Marian te stoppen voor ze een keuze maakt en een fout begaat. De ruzie tussen Bertha en mevrouw Astor zorgt voor grote problemen voor heel New York.
«
»
23:30 Friends
Chandler is niet gecharmeerd van Monica's peperdure nieuwe laarzen. Ze blijken pijn te doen, maar ze blijft ze dragen in plaats van toe te geven. Intussen komt Phoebe tot de ontdekking dat Ross' zoon op school zit met de zoon van popster Sting.
«
»
00:00 Friends
De nieuwe vriendin van Ross wil hun foto op de Kerstkaarten zetten, Rachel bekijkt Joey als mogelijke partner en de pasgetrouwden dealen met de baas van Chandler terwijl deze door een scheiding gaat.
«
»
00:25 Neighbours: A New Chapter
Terwijl het web van geheimen zich blijft ontrafelen, komen er verrassende nieuwe spelers bij.
«
»
00:50 ER
Nadat er tijdens een rockconcert rellen zijn ontstaan, wordt de dienst spoedgevallen overweldigd met slachtoffers. Vooral Carter heeft zijn handen vol. Een ex-vriendin van Benton komt om tijdens een auto-ongeval.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek' - Susan & Freek (VTM)

Vandaag staat het charmantste koppel uit Nederland centraal: Suzan & Freek. Bij hun vorige deelname in 2022 wisten ze menig Vlaams hart te veroveren en ook deze keer leggen ze hun ziel bloot. In ruil voor zoveel openheid krijgen ze wondermooie versies van hun nummers te horen die hen meermaals tot tranen toe weten te ontroeren.

'Liefde voor Muziek', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers