TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:20 The Big Burn
Verslag van een bosbrand die in de zomer van 1910 over de Northern Rockies raasde. De brand verwoestte meer dan 1,2 miljoen hectare in 36 uur.
«
»
18:10 Wij zijn Europa
Lieve en Marij komen aan in Scandinavië, met z'n bekende Nordic Model vaak gezien als hét voorbeeld voor Europa. Ze gaan na waarom de Scandinaviërs zo gelukkig zijn en ontdekken er de kracht van gelijkheid.
«
»
18:55 De ideale wereld
Gast: Colin H. van Eeckhout (Amenra).
«
»
19:35 The Office
De leden van het Scranton filiaal gaan naar Niagara voor de bruiloft van Jim en Pam, waar Jim per ongeluk het geheim prijsgeeft waarvan hij tegen iedereen had gezegd dat hij het niet zou vertellen.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 Where the Wild Men Are With Ben Fogle
Ben Fogle bezoekt het gezin van Davina en Todd in Cornwall. Een energiek stel dat de stad is ontvlucht voor een stuk land met niets erop. Zonder ervaring, maar met grote dromen van een boerderij.
«
»
21:20 Het Proces dat Niemand wou
Actrice Maaike Cafmeyer en kleedster Ellen komen aan het woord. We beleven mee hoe de zaak gemediatiseerd werd.
«
»
22:20 De ideale wereld
Gast: Bockie De Repper.
«
»
23:00 Lingui
Amina's dochter Maria is zwanger en wil het kind niet houden. Maar in het Islamitische Tsjaad staat op abortus een zware straf. Moeder en dochter moeten zichzelf helpen en een beroep doen op vrouwelijke solidariteit in een patriarchale samenleving.
«
»
00:25 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek' - Susan & Freek (VTM)

Vandaag staat het charmantste koppel uit Nederland centraal: Suzan & Freek. Bij hun vorige deelname in 2022 wisten ze menig Vlaams hart te veroveren en ook deze keer leggen ze hun ziel bloot. In ruil voor zoveel openheid krijgen ze wondermooie versies van hun nummers te horen die hen meermaals tot tranen toe weten te ontroeren.

'Liefde voor Muziek', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers