TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Plop heeft op zolder het boek De witte kabouter gevonden. Kwebbel vraagt Plop om het verhaal voor te lezen. Ondertussen trekken Lui en Klus zich terug in de keuken. Ze zullen een taart bakken. Maar Klus heeft problemen met het meel.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Kwebbel heeft haar balletrokje aangetrokken want ze gaat met Lui dansen. De klassieke danspasjes vormen geen enkel probleem, tot Lui haar moet optillen.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus en Lui gaan een weddenschap aan. Als de postbode een half uur wakker blijft, krijgt hij taart. Plop en Kwebbel willen dat Lui de weddenschap wint en besluiten hem te helpen.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Plop en Kwebbel lezen een spannend boek over spoken. Ze zijn niet bang, tot ze vreemde geluiden horen. Lui probeert zijn vrienden gerust te stellen.
«
»
06:25 Flin & Flo
Het heeft gesneeuwd. Flin wil in de sneeuw spelen, maar dat mag alleen van Flo als hij zich warm aankleedt. Daar heeft Flin geen zin in. Flin kan tegen de kou. Flo is daar niet zeker van, en vertelt over zijn avontuur met IJsdraak Fries.
«
»
06:35 Flin & Flo
Het onweert buiten. Flin is doodsbang voor onweer, maar wil dat niet toegeven aan Flo. Flo weet echter goed genoeg hoe de vork in de steel zit. Om zijn gedachten af te leiden vertelt hij het verhaal van Storm, de Onweersdraak.
«
»
06:45 Heidi
Mevrouw Keller heeft een duur beeld gekocht, maar wanneer Theresa even op de winkel moet passen, stoot ze het per ongeluk om. Ze is bang dat haar moeder haar zal straffen en daarom vlucht ze de bergen in. Heidi, Peter en grootvader gaan haar zoeken.
«
»
07:05 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
07:20 VLOGLAB Secrets #Stories
Deze jeugdserie volgt de vloggers van de Vloglabband. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:10 Kattenoog: Het geheim van de griezelclub
Leen vertelt eindelijk haar geheim aan haar kleindochter Robin, maar waarschuwt haar ook dat ze het gespuis niet mag onderschatten.
«
»
08:20 Kattenoog: Het geheim van de griezelclub
Daphne weet niet meer wie ze moet geloven na het voorval op het Kattenoogeiland. Robin probeert een confrontatie met Olivia nog steeds te vermijden, maar dat wordt steeds moeilijker.
«
»
08:30 Trolls: The Beat Goes On!
De trollenkinderen gaan liever 'glampen' met Guy dan eenvoudig kamperen met Knoest. De vrienden zijn op zoek naar een zeldzame bloem voor Poppy's halfjaardag, omdat Poppy altijd geweldige cadeaus geeft aan haar vrienden.
«
»
08:50 Super Monsters
De supermonsters gaan op reis naar het pretpark. Igor spoort ze allemaal aan om altijd bij elkaar te blijven. Maar Lobo heeft de ambitie om met alle ritten mee te gaan. Stiekem weet hij keer op keer te ontsnappen.
«
»
09:00 Super Monsters
De bende organiseert een schooldiner voor hun ouders en het is aan Cleo om haar vrienden te helpen.
«
»
09:10 De Sterrenstudio
De Sterrenstudio barst van het talent, omdat vedette-zusjes Lio en Nell op het sterrenpodium stralen. En in de spetterende spelrondes neemt team rood van sterspeler Maite het op tegen team blauw van sterspeler Sem.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Sofie maakt een klassieker voor ons klaar: lasagne met gerookte zalm en groenten.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Lotte brengen de handtas terug van een vrouw die kwaad wegliep uit een restaurant nadat ze een worm vond in haar slaatje. De agenten doen een echter een interessante ontdekking in de tas. Obi en Aziz krijgen ongewoon bezoek.
«
»
12:25 Milo
Terwijl Fran op date gaat met Stuart, vertrekt Liam op zijn date met Didier. Johan verschijnt in het penthouse en maakt ruzie met Hilde over de verdeling van hun inboedel.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Cédric en Marie komen opnieuw voor een moeilijk moment te staan. Iris wil met haar praten.
«
»
14:10 Wittekerke
De Nederlander blijkt Belles vader te zijn. Hij wil het goedmaken met zijn dochter, maar Sneyers vertrouwt hem niet. Caro dreigt ermee een overplaatsing te vragen.
«
»
15:10 The Good Doctor
Het team besluit een jongen uit Congo die problemen heeft met zijn hart te behandelen. Murphy is in de war na een confrontatie met zijn buurvrouw Lea.
«
»
16:05 Superstore
Jeff verlaat Cloud 9 om aan het werk te gaan bij Target. Garrett laat Glenn geloven dat hij andere werknemers vraagt met hem mee te gaan. Glenn probeert daarop werknemers van Target te stelen. Amy gaat op een dubbele date met Dina.
«
»
16:25 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:40 Aspe
Brugge wordt geplaagd door een reeks autodiefstallen. Wanneer een van de slachtoffers wordt vermoord, krijgt de zaak plots prioriteit. Niet veel later raakt ook Magda, de vrouw van commissaris De Kee, betrokken.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een man komt een klacht indienen. Onbekenden zouden hem gedrogeerd hebben met een slaapmiddel. Na een melding van geluidsoverlast komen Floor en Femke een brutale overvaller op het spoor. Ze krijgen hulp van een getuige om de zaak op te lossen.
«
»
18:20 Milo
Liams date met Didier valt enorm mee, terwijl de date van Fran met Stuart uitdraait op een nachtmerrie. Milo maakt zich zorgen over de betekenis van de kus met Jesse.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Niko, Hanne, Rudi en Zjef wachten op nieuws van Sam. Brahim luistert een gesprek van Jamila af.
«
»
20:40 Code van Coppens
Tine Embrechts en haar zoon Oski nemen het op tegen wetenschappers Henk Rijckaert en Jeroen Baert. Staf en Mathias sturen hen naar Mathi's Travel Agency, een uniek reisbureau waar je proeven van je reis heel letterlijk mag nemen.
«
»
21:50 Moordzaken: Levenslang
Misdaadjournalist Faroek Özgünes interviewt zes gedetineerden die zijn veroordeeld tot levenslang. Ze vertellen hun versie van het verhaal, hoe ze zijn opgegroeid, hoe het zo is fout gelopen.
«
»
22:50 Chicago P.D.
Een lokale ondernemer wordt in zijn winkel neergeschoten in dezelfde buurt waar Atwater als jonge politieagent patrouilleerde. Samantha Miller komt naar Voight met een speciaal verzoek over Andre Cooper.
«
»
23:45 Familie
Niko, Hanne, Rudi en Zjef wachten op nieuws van Sam. Brahim luistert een gesprek van Jamila af.
«
»
00:20 The Good Doctor
Het team besluit een jongen uit Congo die problemen heeft met zijn hart te behandelen. Murphy is in de war na een confrontatie met zijn buurvrouw Lea.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek' - Susan & Freek (VTM)

Vandaag staat het charmantste koppel uit Nederland centraal: Suzan & Freek. Bij hun vorige deelname in 2022 wisten ze menig Vlaams hart te veroveren en ook deze keer leggen ze hun ziel bloot. In ruil voor zoveel openheid krijgen ze wondermooie versies van hun nummers te horen die hen meermaals tot tranen toe weten te ontroeren.

'Liefde voor Muziek', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers