TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een theater van dansende winkelwagens, een puzzel van een zwijn, Boekenjongen maakt een klimmuur.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje ontmoet Kokosnoot, een kleine piraat met een sterk karakter. Samen gaan ze op avontuur en op een paradijselijk eiland starten de twee een zoektocht naar de verborgen schat.
«
»
06:15 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Viktor hebben geen zin om te koken. Ze gaan naar een restaurant, ze kunnen niet kiezen.
«
»
06:25 Rintje
De klas oefent voor een voorstelling het liedje 'Sjakkie Vuilnisbakkie' dat gaat over een zwerfhondje. Tobias vindt het zo zielig dat hij steeds heel hard moet janken, dwars door het liedje heen.
«
»
06:30 Dinostad
Papa Saur besluit te gaan sporten om weer fit te worden, dus proberen zijn kinderen hem kennis te laten maken met de sportwereld met behulp van hun eigen grenzeloze creativiteit.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu betreedt het veld wanneer de aanvoerder van een voetbalteam er met een blessure vandoor gaat.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje ontdekt dat je met de oor-apparaatjes van Nelson hele bijzondere geluiden kunt horen.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Als oma aankondigt dat de familie pompoensoep gaat eten, zijn Simon en Gaspard verafschuwd. Ze hebben echter nog nooit pompoensoep geproefd.
«
»
07:05 Pop Papierstad
De vriendjes gaan op zoek naar een regenboog bij de waterval en Zip besluit een magisch momentenboek te maken van al het moois dat ze meemaken. Maar het is nog best lastig, leuke dingen doen én ze tegelijk tekenen.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een blind meisje komt haar kapotte blindenstok brengen. Saïd en Anna vinden de blindenstok heel interessant en willen hem dolgraag even uitproberen. Dat mag vast wel van het meisje, toch?
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson doet mee aan De Grote Radioquiz. De hoofdprijs is een weekendje naar zee. Als hij wint, neemt hij het mooiste en liefste meisje ter wereld mee. Marie is er zeker van dat Samson haar mee zal nemen, maar Samson heeft andere plannen.
«
»
07:30 Molang
Merlijn helpt iedereen die hulp nodig heeft met een draai aan zijn toverstaf. Molang en Piu Piu proberen hem duidelijk te maken dat er ook voldoening te vinden is in het zelf doen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
07:50 Lou
Lou en haar moeder Emma besluiten zich eindelijk te verzetten tegen de mensen die hen al heel lang pesten. Sinds de kleuterschool heeft de brutale Caroline altijd Lou's toetje afgepakt.
«
»
08:00 Schijtluizen
Sien en Nidal worden voorgesteld aan de Europese kreeft die met zijn scharen kan knijpen of snijden.
«
»
08:10 De Raad van Soekie
Rudyard wordt lid van het schoolbasketbalteam om populair te zijn. Eén probleem: hij kan niet basketten. Hun eerste wedstrijd is meteen tegen het sterkste basketbalteam van de competitie. Ze hebben 48 uur om hun basketskills op te krikken.
«
»
08:30 Mamma Boe: Op Zoek Naar Thuis
Wanneer Ooievaar, na een lange reis vanuit Zuid-Afrika op de boerderij verschijnt, stelt Mamma Boe zichzelf de vraag wat thuis voor haar is. Haar beste vriend Kraai helpt Mamma Boe deze vraag te beantwoorden.
«
»
09:30 De Smurfen nieuw
Verlegen Smurf is gefascineerd door de spraakzame Smurfbloesem en wil vrienden met haar worden.
«
»
09:40 De Smurfen nieuw
Begonia, Smurflili en Smurfbloesem besluiten om Wilde Smurf samen een lesje te leren.
«
»
09:55 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
10:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Om Piya op haar gemak te stellen, zet Oggy haar in het tuinhuisje met alle comfort. Oggy houdt Piya in de gaten om te voorkomen dat de kakkerlakken haar lastig vallen, en beschermt haar zo goed dat de olifant zich begint te vervelen en eenzaam wordt.
«
»
10:10 Tok Tok
Jack is een schattig, zachtaardig konijn. Nou ja, als hij niet een van zijn angstaanjagende, onverklaarbare ooraanvallen heeft; Jack is best vreemd.
«
»
10:15 Tok Tok
Als de kat ontdekt dat Peper samenspant met Rosie de kleine eend, voelt Zout zich verraden.
«
»
10:25 De avonturen van kleine pinguïn
Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pinguïn Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe.
«
»
10:30 De avonturen van kleine pinguïn
Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pinguïn Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe.
«
»
10:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als de heks per ongeluk verandert in een kikker, doet Bettina zich voor als de heks, met alle gevolgen van dien.
«
»
10:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Floris traint iedereen voor het jaarlijkse Elven Festival. Pinokkio is echter niet zo goed, en wordt uit het team gezet. Hij verzint een list om toch mee te mogen doen.
«
»
10:55 Royals Next Door
Eén nacht in een tent maakt nog geen expert in de wildernis. Stella ontdekt dit snel nadat ze Mia en Freya heeft gevraagd te oefenen met kamperen in de achtertuin van de familie.
«
»
11:05 Royals Next Door
Stella is een echte ster als het gaat om spreken in het openbaar, maar ze vindt een presentatie geven voor de klas heel iets anders. Gelukkig heeft ze goede vrienden om op terug te vallen.
«
»
11:20 Lou
Als Lou en haar beste vriendin Mina na lange tijd weer eens met hun poppen spelen, beseffen ze al snel dat ze hier te oud voor zijn geworden. Mina stelt voor om naar de bioscoop te gaan, maar Lou heeft daar geen geld voor.
«
»
11:35 Lou
Op weg van school naar huis ziet Lou Solène het huis van Tristan binnengaan. Ze is jaloers.
«
»
11:50 Kapot gaan
Deze week mag Gloria beslissen wat de vrienden gaan doen én ze is slim geweest. Ze kiest namelijk voor iets wat ze zelf leuk vindt: springen van een ontzettend hoge springplank. De jongens hebben hoogtevrees, dus dat wordt lachen.
«
»
12:00 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:10 Ket & Doc
Samen met een diverse groep tienermeisjes gaat de Oekraïense Emilia voor de allereerste keer op klimkamp in haar nieuwe thuisland. Na een heel bewogen jaar, waarin ze met haar familie naar België vluchtte, belooft dit extra uitdagend te worden.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een duikboot. In een prachtige onderwaterwereld moeten ze op zoek naar een schat. De opdracht van het spel luidt "Vind de verloren parels en geef ze terug aan de zee".
«
»
12:50 Helden
De Helden bouwen een clubhuis, maken een rijdend bed en doen een wedstrijdje met gekke fietsen.
«
»
13:00 Onze natuur
Lucht, een onzichtbaar biotoop rond alles, vol leven. Met warmte drijft ze de vogels en insecten de hoogte in. Als snelste dier ter wereld stort de slechtvalk zich met een waanzinnige vaart op z'n prooi.
«
»
13:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De coole kat Oggy en de speelse olifant Piya beleven gekke avonturen, terwijl kakkerlakken al hun plezier proberen te verpesten.
«
»
13:30 Sune's keuze
Sune's klas gaat naar een geheim kamp. Sune realiseert zich plots dat het kamp plaatsvindt tijdens hetzelfde weekend dat opa's bruiloft is. Hij weet niet of hij voor het kamp moet kiezen, waar zijn liefde Sofie is, of voor zijn opa.
«
»
15:00 Rox
Iemand heeft het gemunt op de kandidaten van de nationale missverkiezing. Er is al een aanslag gepleegd. Team ROX krijgt de opdracht de misskandidaten te beschermen en te zorgen dat de missverkiezing vlekkeloos verloopt.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer de onhandige Bill op een hete zomerdag een grote, kapotte ventilator in de stekker steekt om wat koelte te brengen voor Samson en Marie, valt alle elektriciteit uit. Het ijs smelt hierdoor. Bill ontdekt dat dit lekkere milkshakes oplevert.
«
»
15:30 Molang
In de Middeleeuwen zien Molang en Piu Piu hoe de koning achter een kleine spin aanrent. De koning struikelt echter, valt in een magische ketel en verandert vervolgens zelf in een spin.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Mr Magoo is een vriendelijke man die vaak per ongeluk in de problemen komt maar altijd graag anderen helpt. Door zijn gebrek aan een bril veroorzaakt hij echter voortdurend rampen.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Mr Magoo is een vriendelijke man die vaak per ongeluk in de problemen komt maar altijd graag anderen helpt. Door zijn gebrek aan een bril veroorzaakt hij echter voortdurend rampen.
«
»
16:00 Imago
Terwijl ze zich een weg banen door de Tinari-woestijn, worden de helden aangevallen door een bende gevaarlijke imagojagers. Ze hebben hun redding alleen te danken aan de tijdige tussenkomst van Bakari en Sofia, twee volwassen Arkan-krijgers.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De coole kat Oggy en de speelse olifant Piya beleven gekke avonturen, terwijl kakkerlakken al hun plezier proberen te verpesten.
«
»
16:30 Lena & Benedict
Lena ontvangt een brief van jeugdzorg waarin een huisbezoek wordt aangekondigd. Met de hulp van buurvrouw Jenny spijbelt Lena van school zodat zij en Benedict een zeer nodige schoonmaak kunnen houden.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya smeekt Oggy om te gaan kamperen. Maar eenmaal daar, beseft de olifant dat het niet erg comfortabel is en wil hij naar huis. Oggy doet zijn uiterste best om het haar naar de zin te maken, maar de kakkerlakken maken het haar niet gemakkelijk.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:00 Schijtluizen
Sien en Aaron gaan op jacht naar het bootsmannetje, een onderwaterinsect dat heel hard kan steken.
«
»
18:10 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De coole kat Oggy en de speelse olifant Piya beleven gekke avonturen, terwijl kakkerlakken al hun plezier proberen te verpesten.
«
»
18:20 De Raad van Soekie
Rudyard wordt lid van het schoolbasketbalteam om populair te zijn. Eén probleem: hij kan niet basketten. Hun eerste wedstrijd is meteen tegen het sterkste basketbalteam van de competitie. Ze hebben 48 uur om hun basketskills op te krikken.
«
»
18:35 Hawa & Adam
Vandaag is de dag waarop Hawa en Adam de loop van de geschiedenis moeten veranderen. Lukt het hen? En zal Adam zich Hawa nog herinneren?
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Hilly-Skate
Hilly's val heeft zware gevolgen. Ze vangt een gesprek van Jojo en de Frontside-crew op dat haar tot nadenken stemt. Ze gaat de confrontatie hierover aan met Izzy. Otis is eindelijk van zijn gips verlost.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste (huis)dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Jenny
Jenny brengt haar dagen alleen door en denkt alleen aan haar leukemie, totdat een eigenzinnige buurman, Blue, in haar leven komt. Hij geeft Jenny de kans om een nieuwe identiteit en een leven zonder de ziekte te ontwikkelen.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De dertien deelnemers starten aan de ene kant van de zaal en voor hen ligt een handdoek. De bedoeling is dat ze zo snel mogelijk over de finishlijn raken al schuivend met hun poep op de handdoek.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek' - Susan & Freek (VTM)

Vandaag staat het charmantste koppel uit Nederland centraal: Suzan & Freek. Bij hun vorige deelname in 2022 wisten ze menig Vlaams hart te veroveren en ook deze keer leggen ze hun ziel bloot. In ruil voor zoveel openheid krijgen ze wondermooie versies van hun nummers te horen die hen meermaals tot tranen toe weten te ontroeren.

'Liefde voor Muziek', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers