TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Mrs Sidhu Investigates
Boksliefhebber Tez is opgetogen wanneer Mrs. Sidhu een cateringklus krijgt bij een groot boksevenement. Maar als een van de boksers wordt ontvoerd voor losgeld, kan ze het niet laten om op onderzoek te gaan.
«
»
03:20 Death in Paradise
Jack staat voor een grote beslissing wanneer hij de moord op een man onderzoekt, die dood werd aangetroffen in een boot voor de kust van Saint Marie.
«
»
04:15 Silent Witness
Het is kerstochtend en Nikki wacht op een telefoontje van Matt, die terug is in Amerika. In plaats daarvan krijgt ze een telefonische melding waarin het team wordt opgeroepen. Ze moeten een moord op een familie onderzoeken.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Het hoofd van een rijke familie wordt 's morgens dood aangetroffen met zijn hoofd in een bord pap.
«
»
06:00 Ghosts
Een jong stel dat er maar niet in slaagt hun eerste huis te kopen, kan hun geluk niet op wanneer een ver familielid hun een groot landhuis nalaat. Maar er schuilt een addertje onder het gras - het spookt in het huis.
«
»
06:30 All Creatures Great and Small
Siegfried krijgt slecht nieuws en raakt nog sneller geïrriteerd dan gewoonlijk. Helen ontdekt hoe hard James eigenlijk werkt, maar durft hem niet te helpen door haar vader in te schakelen.
«
»
07:20 Father Brown
Wanneer Father Brown en Mallory plotseling verdwijnen, moeten hun vrienden hen zien te vinden en redden van een man die wanhopig graag wraak wil nemen.
«
»
08:10 Death in Paradise
Jack staat voor een grote beslissing wanneer hij de moord op een man onderzoekt, die dood werd aangetroffen in een boot voor de kust van Saint Marie.
«
»
09:05 Midsomer Murders
Er wordt een rijke boer gevonden, vastgebonden aan een boom, doordrenkt met truffelolie en verscheurd door een wilde beer. Het onderzoek van Barnaby en Nelson leidt naar een beroemd persoon.
«
»
09:50 Midsomer Murders
Er wordt een rijke boer gevonden, vastgebonden aan een boom, doordrenkt met truffelolie en verscheurd door een wilde beer. Het onderzoek van Barnaby en Nelson leidt naar een beroemd persoon.
«
»
10:40 Hope Street
Wanneer er een auto wordt opgevist uit de haven van Port Devine, gaat de hele stad op zoek naar een vermiste moeder. Ondertussen kust Al iemand die hij beter niet had kunnen kussen.
«
»
11:30 Agatha Raisin
De zaak wordt nog ingewikkelder wanneer in Agatha's keuken een moordenaar sterft. Maar was hij wel het doelwit, of was Agatha het beoogde slachtoffer? Toni zet de zoektocht naar haar vermiste hond voort en Charles en Roy maken het laat in de pub.
«
»
12:20 Death in Paradise
Frank O'Toole, een beroemd schrijver van thrillers, wordt doodgestoken. Jack en zijn team ontdekken een complot, zodra ze Frank's vrienden en familie beginnen te onderzoeken.
«
»
13:15 McDonald and Dodds
Dodds en McDonald komen terecht in de wereld van plastische chirurgie en influencers, nadat een populaire vlogster tijdens een operatie sterft. De chirurg en zijn vrouw zitten in een scheiding en al snel blijkt niet enkel hun huwelijk in gevaar.
«
»
15:00 Father Brown
Goodfellow en Mallory zijn buiten werking gesteld, en daarom keert Sullivan terug naar het politiekorps van Kembleford.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Barnaby raakt betrokken bij een moord als er een foto van hem circuleert waarop hij in een innige omhelzing staat verstrengeld met een andere vrouw, kort voordat de ex-man van de vrouw wordt gewurgd.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Barnaby raakt betrokken bij een moord als er een foto van hem circuleert waarop hij in een innige omhelzing staat verstrengeld met een andere vrouw, kort voordat de ex-man van de vrouw wordt gewurgd.
«
»
18:00 Death in Paradise
De nieuweling Nevilla Parker krijgt het lastig in zijn onderzoek naar de mysterieuze dood van een jonge vrouw bij de onthulling van een luxe resort.
«
»
19:00 All Creatures Great and Small
Tristan besluit dat hij de praktijk voor kleine huisdieren is ontgroeid, en door een onverwacht vertrek uit Darrowby wordt het Helen eindelijk duidelijk hoe James zich voelt over zijn plek in het dorp.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch ontmoet inspecteur Marcel Guillaume, de man die de inspiratie was voor commissaris Maigret.
«
»
21:00 DCI Banks
Annie Cabbot onderzoekt de moord op Lucy Payne, een verlamde vrouw in een rolstoel die met doorgesneden keel is aangetroffen op de heide.
«
»
22:00 DCI Banks
De zaak wordt persoonlijk voor Banks en het team als Kevin Templeton het tweede slachtoffer van de moordzaak wordt. Voor Banks komt het onderzoek naar de moord op Hayley Daniels daarmee weer terug bij af.
«
»
23:00 Happy Valley
Rob wordt verhoord over de dood van Joanna en de politie breidt het onderzoek uit vanwege zorgen rond haar drugsgebruik.
«
»
00:05 The Outlaws
De Outlaws hebben geen keus meer en moeten extreme maatregelen nemen. Ze moeten terwijl de ogen van het publiek en de politie op hen gericht zijn nog een laatste list verzinnen om alles tot een goed einde te brengen.
«
»
01:05 Murdoch Mysteries
Na een aanslag met brandbommen op een chic bordeel wordt het gewurgde lichaam van een prostituee aangetroffen. Murdoch moet voorzichtig te werk gaan wanneer hij ontdekt dat een prominente rechter mogelijk achter de aanslag zit.
«
»
01:55 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Er vindt weer een moord plaats en Peregrine is vastberaden om de dader te pakken. De ontdekking van een affaire brengt nieuwe verdachten in het middelpunt van het onderzoek. Peregrine treedt in de voetsporen van haar tante en wordt privédetective.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek' - Susan & Freek (VTM)

Vandaag staat het charmantste koppel uit Nederland centraal: Suzan & Freek. Bij hun vorige deelname in 2022 wisten ze menig Vlaams hart te veroveren en ook deze keer leggen ze hun ziel bloot. In ruil voor zoveel openheid krijgen ze wondermooie versies van hun nummers te horen die hen meermaals tot tranen toe weten te ontroeren.

'Liefde voor Muziek', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers