TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 Stargate SG-1
Na de ogenschijnlijke nederlaag van Merlijn absorbeert Daniel diens krachten.
«
»
15:00 Stargate SG-1
Door een mislukt experiment zit Carter gevangen in een parallelle realiteit.
«
»
15:55 Police Interceptors
Achtervolgd door een helikopter en een team van gewapende voertuigen, maken twee mannen gewapend met machetes en een afgezaagd geweer een dramatische ontsnapping op een motor. Het gebied wordt afgesloten.
«
»
16:55 Stargate SG-1
Daniel wordt door de andere leden van het SG-1-team levend teruggevonden, maar hij lijkt onder de invloed te zijn van de Ori. Maar de vraag is of hij wel te vertrouwen is.
«
»
17:50 Ultimate Police Interceptors
Een oorlogszuchtige bodybuilder maakt de fout om zich een weg te banen uit de problemen.
«
»
18:45 All New Traffic Cops
Een man rijdt in een onverzekerde Opel Astra door de straten van Leeds. Chris en Mike zetten de achtervolging in, maar de jacht verloopt niet zo eenvoudig als gehoopt.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Een overzicht van hilarische flops die ooit op televisie te zien waren. Van een presentator die gek wordt omdat er niemand naar zijn show belt tot een paard dat een oogje heeft op de cameraman van een realityshow.
«
»
20:35 Jackie Brown
Stewardess Jackie Brown wordt aangehouden, wanneer ze geld smokkelt voor wapenhandelaar Ordell Robbie. Ze helpt de FBI om Robbie achter de tralies te krijgen, maar besluit een dubbelspel te spelen en er zelf met het geld vandoor te gaan.
«
»
23:20 Hot Shots!
Topper Harley kan de fouten van zijn vader niet vergeten en heeft ontslag genomen van de Amerikaanse marine. Nu krijgt Topper echter bezoek van Commandant Block, die hem terug wil als piloot.
«
»
01:00 Stargate SG-1
Daniel wordt door de andere leden van het SG-1-team levend teruggevonden, maar hij lijkt onder de invloed te zijn van de Ori. Maar de vraag is of hij wel te vertrouwen is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek' - Susan & Freek (VTM)

Vandaag staat het charmantste koppel uit Nederland centraal: Suzan & Freek. Bij hun vorige deelname in 2022 wisten ze menig Vlaams hart te veroveren en ook deze keer leggen ze hun ziel bloot. In ruil voor zoveel openheid krijgen ze wondermooie versies van hun nummers te horen die hen meermaals tot tranen toe weten te ontroeren.

'Liefde voor Muziek', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers