TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Blind getrouwd: Australië
Als James een dag lang niks van zich laat horen, vraagt Jo zich af waar ze aan toe is. Ondertussen nemen twee nieuwe stellen deel aan het experiment. De overige deelnemers worden uitgenodigd op hun bruiloften.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Renovate Don't Relocate
Een koppel woont al decennialang in hun huis in het Zuid-Londense Croydon. Nu hun twee kinderen zijn vertrokken, willen ze aan een nieuw hoofdstuk in hun leven beginnen door de begane grond van het huis te laten renoveren.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Achter gesloten deuren
Annette is afgekickt van een drankverslaving. Zoon Bruno komt thuis met zijn vriendin Hinde. Zij loopt mank nadat ze is aangereden. De bestuurder is doorgereden. Niemand weet dat Annette de dader is.
«
»
13:55 Renovate Don't Relocate
Een echtpaar heeft zich teruggetrokken in een uitgestrekt huis in het Exmoor National Park en wil hun vier galmende kamers op de begane grond transformeren om het beste uit hun droomhuis te halen.
«
»
14:50 Blind getrouwd: Australië
Er vindt opnieuw een huwelijksceremonie plaats. Ondertussen gaan de pasgetrouwde stellen op huwelijksreis. Jo en James hebben een serieus gesprek waarin ze zich afvragen of ze hun relatie nog een kans willen geven.
«
»
16:05 Achter gesloten deuren
Helena raakte op haar veertiende zwanger, maar onder druk van haar gelovige vader werd het kind afgestaan voor adoptie. Helena is nu in het grootste geheim op zoek naar haar verloren zoon.
«
»
17:00 MasterChef Australië
Terwijl duizenden hongerige gasten neerstrijken op Melbourne's hippe Grazeland, worden de vijftien resterende chefs verdeeld in twee teams. De vraag is welk team de overwinning in de wacht sleept.
«
»
18:00 Families XXL
Stephanie Planckaert ontmoet Nena en Kevin Verlinde. Nena is hoogzwanger van haar zevende kind.
«
»
19:10 Home and Away
De aanpak van Leah begint zijn vruchten af te werpen en Andrew begint zich langzaamaan zaken uit zijn verleden te herinneren. Marilyn, Roo en Alf komen iets op het spoor over Stunning Organics.
«
»
19:40 Moordenaars Open & Bloot
Een koppel wordt neergeschoten op een strand in Jacksonville, Florida. De vraag is waarom.
«
»
20:35 The Incredible Hulk
Wetenschapper Bruce Banner is op zoek naar een middel dat ervoor moet zorgen dat hij niet meer in de Hulk - het grote, groene, oncontroleerbare wezen dat verschijnt wanneer hij boos wordt - verandert.
«
»
22:40 Humo's Comedy Cup
Programma in het teken van Humo's Comedy Cup, een tweejaarlijkse comedycompetitie waarbij een vakjury telkens het grootste comedytalent van het moment bekroont.
«
»
23:45 Rescue Cam
In een buitenwijk van Texas ontploft een woning. Een natuurbrand verrast enkele motorrijders.
«
»
00:10 Moordenaars Open & Bloot
Een koppel wordt neergeschoten op een strand in Jacksonville, Florida. De vraag is waarom.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek' - Susan & Freek (VTM)

Vandaag staat het charmantste koppel uit Nederland centraal: Suzan & Freek. Bij hun vorige deelname in 2022 wisten ze menig Vlaams hart te veroveren en ook deze keer leggen ze hun ziel bloot. In ruil voor zoveel openheid krijgen ze wondermooie versies van hun nummers te horen die hen meermaals tot tranen toe weten te ontroeren.

'Liefde voor Muziek', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers