TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Neighbours: A New Chapter
Reece twijfelt aan alles nadat ze orders van huis heeft ontvangen en twee families staan onder druk.
«
»
01:55 Neighbours: A New Chapter
Na een verrassende onthulling lopen de spanningen hoog op. Ondertussen zoekt Paul wanhopig naar antwoorden en doet Holly er alles aan om de aandacht te trekken van een bepaald persoon.
«
»
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 Cold Case
Rush en haar collega's moeten hun expertise en vaardigheden gebruiken om de demente puzzel van een moordenaar op te lossen en het leven van een jonge jongen te redden. In de loop van één nacht worden de teamleden tot het uiterste gedreven.
«
»
08:20 ER
Elizabeth is behoorlijk zenuwachtig op haar trouwdag en vreest dat alles fout zal lopen. In het ziekenhuis is het alle hens aan dek door een hevige stortvloed waardoor een zieke Abby noodgedwongen aan het werk moet blijven.
«
»
09:05 Neighbours: A New Chapter
Na een verrassende onthulling lopen de spanningen hoog op. Ondertussen zoekt Paul wanhopig naar antwoorden en doet Holly er alles aan om de aandacht te trekken van een bepaald persoon.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 CSI: Miami
Op de bagageband van de luchthaven Grove International Airport duikt plots het lijk van een stewardess op tussen de koffers. Het team ontdekt dat het slachtoffer onder invloed was van verdovende middelen, maar verder zijn ze nergens zeker van.
«
»
10:50 FBI
Maggie Bell en OA Zidan hebben er haast bij om een actieve sluipschutter met een ongrijpbaar motief op te sporen. Ondertussen vallen er steeds meer slachtoffers.
«
»
11:35 Castle
De 22-jarige popster Mandy Sutton wordt dood aangetroffen. Beckett en Castle onderzoeken de wilde levensstijl van het slachtoffer en ontdekken tot hun verbazing dat de dode vrouw Mandy niet is, maar haar dubbelgangster.
«
»
12:25 NCIS
McGee gaat naar de gevangenis om een seriemoordenaar, Celia Roberts, te verhoren over een recent gevonden lichaam, maar dan breekt er een opstand uit. McGee wordt gegijzeld en treedt op als bemiddelaar bij de onderhandelingen met de politie.
«
»
13:15 Bones
De schedel van een veelbelovend danseres wordt gevonden bij een bouwplaats. Hannah loopt gevaar als ze in een gevaarlijk deel van de stad belandt.
«
»
14:00 Younger
Liza en Kelsey botsen met Quinn, die de grens tussen auteur en investeerder bewandelt. Diana beledigt Enzo. Lauren geeft een gender reveal party voor Clare's baby.
«
»
14:30 ER
Een gespannen Abby vertrekt onmiddellijk richting Oklahoma wanneer ze van haar ex-man verneemt dat haar manisch-depressieve moeder opnieuw is weggelopen uit het verzorgingsinstituut. Ondertussen moet de hoogzwangere Elisabeth bevallen.
«
»
15:15 Neighbours: A New Chapter
Paul vermoedt een overwinning terwijl Reece en Byron dichter bij antwoorden komen, een schokkende ontdekking stelt relaties op de proef en Nell maakt een keuze die mogelijk gevaarlijk is.
«
»
15:45 Cold Case
Rush ontvangt nieuw bewijs voor de moord op een vrouwelijk collegetennisfenomeen in 1973 dat de beste mannelijke speler van de school versloeg in een spraakmakende wedstrijd, maar de lijst met verdachten is lang.
«
»
16:30 CSI: Miami
Het team onderzoekt een serie gewelddadige overvallen en inbraken. Tijdens het onderzoek komt Horatio erachter dat het team wordt gevolgd door de Russische maffia.
«
»
17:15 Castle
Castle en Beckett duiken in de wereld van de haute couture als een fashion-reporter wordt vermoord. Becketts verleden als model komt onverwachts van pas tijdens het onderzoek.
«
»
18:05 FBI
Speciaal agenten Maggie Bell en Zidan onderzoeken de moord op een veiligheidsinspecteur en proberen vast te stellen of er een verband is met een lek in de kerncentrale waar ze werkte.
«
»
18:55 Criminal Minds
Prentiss en het team vliegen naar Iowa om de verdwijning van drie 10-jarige kinderen te onderzoeken. Ze werden elk ontvoerd uit hun huis en de camerabeelden van het nabijgelegen park zijn de enige aanwijzingen over de verblijfplaats van de kinderen.
«
»
19:40 Bones
De overblijfselen van een mens worden gevonden op een honderdvijftig jaar oud slavenschip. Het onderzoek leidt Booth en Brennan naar een cruise.
«
»
20:35 The Gilded Age
Clara Barton spreekt in Dansville en Bertha, Marian en Aurora besluiten er met z'n drieën heen te gaan om haar te horen. Marian heeft nog altijd een oogje op mr. Raikes en ze vindt hem steeds interessanter.
«
»
21:30 The Gilded Age
George zet alles op alles om zijn status in stand te houden nu hij in diskrediet gebracht is. Agnes positie wankelt eveneens en Armstrong is nog altijd vastbesloten Peggy neer te halen.
«
»
22:30 The Graham Norton Show
Comedian Graham Norton ontvangt gasten waarmee hij mensen, trends en nieuws deelt. Norton houdt monologen en andere komische sketches die excentrieke verhalen verbeelden terwijl hij beroemde gasten en muzikanten verwelkomt.
«
»
23:35 Friends
Monica en Phoebe speculeren over de mogelijke vader van Rachels baby, terwijl Rachel zich afvraagt of ze de nog onwetende vader moet inlichten. Joey denkt ten onrechte dat Phoebe zwanger is en Chandler verliest het rolletje met de trouwfoto's.
«
»
00:10 Friends
Monica en Phoebe speculeren over de mogelijke vader van Rachels baby, terwijl Rachel zich afvraagt of ze de nog onwetende vader moet inlichten. Joey denkt ten onrechte dat Phoebe zwanger is en Chandler verliest het rolletje met de trouwfoto's.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers