TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 The Big Bang Theory
Leonard zoent met een meisje die hij ontmoet heeft in de stripboekenwinkel, deze gebeurtenis doet hem twijfelen over zijn relatie met Priya. Tegelijkertijd houdt de rest van de groep Sheldon voor de gek met Halloween.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Eleni en Christoph verzorgen het bezoek van de journalist, alles moet immers perfect verlopen. Maar dan maakt Julian een fout. Hij verwart de koffer van de journalist met die van een dame die hij naar het treinstation brengt.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 Elizabethtown
Drew Baylor is suïcidaal nadat zijn revlutionaire sportschoen flopt en krijgt op dat moment te horen dat hij het lichaam van zijn net overleden vader moet ophalen. Onderweg ontmoet hij de levendige Claire Colburn.
«
»
16:35 The Goldbergs
Beverly wil een groot familiefeest houden met Thanksgiving, maar de spanning loopt op wanneer zwager Marvin Pop-Pop wijsmaakt dat de `kalkoendag' ergens anders wordt gevierd.
«
»
17:00 Buffy the Vampire Slayer
Buffy betrapt Riley met een vampier, waarna ze een belangrijke beslissing neemt over hun relatie. Later blijkt dat Riley een goede verklaring voor zijn heimelijke avontuur heeft. Spike bekent dat hij verliefd is op de vampierjager.
«
»
17:50 How I Met Your Mother
Marshall krijgt z'n droombaan aangeboden en wil voorkomen dat ze daar de filmpjes zien die hij vroeger maakte. Ted weet niet wie hij mee moet nemen naar het architectenbal.
«
»
18:15 The Goldbergs
Wanneer Murray het goed vindt dat Barry bij de reservisten gaat, vraagt Barry aan Beverly om hem daar weg te halen. Adam maakt bezwaar wanneer Pops een timeshare-appartement koopt in Florida.
«
»
18:45 The Simpsons
De nieuwe uitvinding van professor Frink verandert hem in een echte womanizer. Ondertussen beleeft opa Simpson een hallucinante trip.
«
»
19:15 The Simpsons
Bart laat een getalenteerde dakloze vrouw in zijn kast wonen. Homer probeert de kat te redden, maar zorgt er per ongeluk voor dat de kat klem komt te zitten tussen de muren.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Als Penny en Bernadette samen gaan shoppen voor jurken voelt Amy zich buitengesloten, om zichzelf te troosten zoekt ze haar heil bij Sheldon.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Leonard en Penny proberen, voor het eerst na hun breuk, als vrienden af te spreken. Intussen probeert Sheldon zijn angst voor vogels te overkomen.
«
»
20:35 Yellowjackets
Muziek is soms de beste therapie. Misty is niet onder de indruk van de imitaties door coach Scott.
«
»
21:45 Yellowjackets
Callie ontmoet een oude vlam. Van bewijst dat keepers nooit opgeven. De volwassenen gaan samenwonen in de sharing shack.
«
»
22:40 Yellowjackets
De Yellowjackets keren terug van hun jachttrip met nieuws voor Travis. In het heden hebben Shauna, Misty, Taissa, Nat, Van en Lottie een schuld te vereffenen.
«
»
23:45 9-1-1
Het team reageert op diverse oproepen van ouders en kinderen, waaronder een rampzalig verjaardagsfeestje. Athena en Michael praten met May over haar zelfmoordpoging. Chimney en Maddie wennen geleidelijk aan het leven met hun baby.
«
»
00:35 Emergence
Jo vertelt Chris de waarheid over Piper. Jo en Benny onderzoeken de dood van Kindreds voormalige zakenpartner, terwijl Mia Piper helpt met het ontdekken van haar gaven. Alex wil weten waarom Ed kiest voor de dood.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers