TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Storage Hunters
Een groep bieders, waaronder ex-bokser Bernier en zijn vrouw Lori, jagen op de beste opslagruimtes in de VS. Winst maken is het enige wat telt!
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Storage Hunters
Iedereen doet er alles aan om een bankautomaat winnen, maar zit er geld in?
«
»
06:25 Will & Grace
Will, Grace, Jack en Karen besluiten hun dromen in daden om te zetten. Jack legt een auditie af op Broadway, Karen bezoekt haar man en Grace begint te trainen voor een marathon.
«
»
06:50 Will & Grace
Will en Grace zijn het er eindelijk over eens: ze willen een baby en liefst zo snel mogelijk. Ze zijn het echter niet eens over de manier waarop ze het kind zullen verwekken.
«
»
07:10 Will & Grace
Will en Grace slagen er niet in hun schroom te overwinnen en met elkaar naar bed te gaan. Ze moeten hun hoop dus vestigen op een in-vitrobehandeling.
«
»
07:35 Will & Grace
Grace wordt gered door een knappe joodse dokter die haar net op tijd naar de kliniek kan brengen, waar ze met de zaadcellen van Will wordt bevrucht.
«
»
08:05 Will & Grace
Terwijl Grace en Will vol spanning op het resultaat van de zwangerschapstest wachten, krijgt Grace bezoek van haar nieuwe dokter die haar een aantrekkelijk voorstel doet.
«
»
08:30 Desperate Housewives
Renee brengt steeds meer tijd door met Tom en dat zint Lynette helemaal niet. Bree ontslaat Keith omdat ze gevoelens voor hem heeft.
«
»
09:25 Desperate Housewives
Lynette is verbijsterd wanneer Tom van zijn dokter marihuana krijgt voorgeschreven voor zijn depressie. Gaby wil uitzoeken hoe het met haar biologische dochter is gesteld.
«
»
10:15 Desperate Housewives
Susan is ontzet wanneer het sexy internetbedrijf waar ze werkt haar naar voor schuift als hun nieuwe uithangbord. Ze spreekt Maxine daarover aan.
«
»
11:10 Desperate Housewives
Susan beledigt een belangrijke klant waardoor ze haar baan dreigt te verliezen. De spanningen tussen Renée en Gabrielle lopen hoog op wanneer ze allebei een geheim van de andere verklappen.
«
»
12:05 Desperate Housewives
Wanneer Paul haar geheim ontdekt en haar begint te chanteren, ziet Susan zich verplicht Mike de waarheid te vertellen. Bree verneemt een geheim over Keith, en Paul gaat uit met Beth.
«
»
13:00 Tiny House Hunting
Charles en Myra wonen samen met haar kinderen op een uur rijden van Louisville. Ze zoeken een pied-à-terre in de stad om daar de weekenden door te brengen als de kinderen er niet zijn.
«
»
13:30 Tiny House Hunting
De van oorsprong Mexicaanse Hayde en haar vriend Don wonen in Colorado. Ze hebben samen menige rotswand beklommen, maar nog nooit samengewoond. Het is tijd om samen de grote sprong naar tiny te wagen.
«
»
13:55 Tiny House Hunting
Jeff heeft veel gereisd en zowel in Nashville als in Manhattan gewoond, maar in Asheville in North Carolina voelt hij zich echt thuis. Huizen zijn er duur en dus zoekt Jeff zijn heil bij tiny wonen.
«
»
14:20 Tiny House Hunting
Marinepiloot Matt is met zijn vrouw Chanell en dochter Harper gestationeerd in Pensacola in Florida. Ze zijn veel tijd kwijt aan het onderhoud van hun 19e-eeuwse huis, en daarom kiezen ze voor tiny.
«
»
14:50 Tiny House Nation
Een vrijgezel uit Massachusetts bouwt een mobile tiny house van 14 m2. John en Zack stellen hem op de proef door de jongeman in een huisje van 9 m2 te stoppen. Intussen slaat Zack aan het bouwen.
«
»
15:35 Tiny House Nation
Een stel uit Tennessee met een peuter wil naar een tiny house verhuizen. John en Zack ontwerpen een huisje van 16 m2 met een roze kasteel, een complete keuken en een slaapkamer met privacy.
«
»
16:30 Tiny House Nation
Een gezin van vier bouwt een tiny house op het eigen raftingresort in East Tennessee. John en Zack moeten op in totaal 31 m2 ruimte vinden voor een grote slaapkamer en twee tienerkamers.
«
»
17:25 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het CSI-team begeeft zich naar het Mediterranean Hotel voor een zelfmoord. Eens ter plaatse blijkt het vals alarm te zijn.
«
»
18:20 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een diefstal in een kruidenierswinkel escaleert in een bloederige schietpartij die het leven kost aan vijf mensen.
«
»
19:10 CSI: NY
Het lijk van een onbekende jonge vrouw in een lederen outfit en met een felgroene pruik wordt in een pakhuis gevonden.
«
»
20:05 Hawaii Five-0
Een bendeoorlog ontspoort volledig tijdens een footballwedstrijd van de plaatselijke middelbare school. Er vallen tal van slachtoffers onder de toeschouwers.
«
»
21:00 Hawaii Five-0
Het team opent de zoektocht naar een crimineel die uit de gevangenis ontsnapte. Ze ontdekken dat hij het heeft gemunt op een koppel dat recentelijk een smak geld won bij een televisieprogramma.
«
»
21:55 Robocop
Detroit, in de toekomst. Omdat de politie de strijd tegen de misdaad niet meer aankan, heeft de privéfirma OCP hun taak overgenomen. Zij werpen Robocop in de strijd, half mens, half robot.
«
»
23:55 The InBetween
Tom en Damien onderzoeken de mysterieuze dood van een jonge vrouw. Cassie krijgt visioenen en onthult zo een ingewikkelde familiegeschiedenis.
«
»
00:40 The Murders
In de slotaflevering van het seizoen maken Kate en Nolan jacht op een seriemoordenaar. Het is een spel van kat en muis, waarbij de dader Kate in het vizier krijgt...
«
»
01:25 BoJack Horseman
Diane blijft bij BoJack slapen nadat ze ontslag heeft genomen, wat tot spanningen leidt in BoJacks relatie met Wanda. Todd sluit zich aan bij een improvisatiegroep die een sekte blijkt te zijn.
«
»
01:55 BoJack Horseman
BoJack gaat naar New Mexico om het contact met een oude vriendin te herstellen, maar zij geniet inmiddels van het gezinsleven. Nadat hij langer gebleven is dan de bedoeling was, maakt BoJack een fout.
«
»
02:20 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan voor goud, maar vinden nog iets veel beters.
«
»
02:40 Storage Hunters
Scott en Jesse bieden tegen elkaar op terwijl Brandon en Lori een risico nemen. Papa Bear zet alles in op een paar leuke vintage spullen.
«
»
03:00 Storage Hunters
Papa Bear doet een gok op een mysterieus item. De nieuwe Alvarado broers vinden een ongewoon verzamelobject.
«
»
03:25 Storage Hunters
De Alvarado broers worden sluw. Brandon en Lori raken gefrustreerd. Wie gaat er met lege handen naar huis?
«
»
03:45 Storage Hunters
Brandon zit in de problemen, zal Desert Dan hem helpen?
«
»
04:05 Storage Hunters
De Alvarado broers bieden hoge bedragen op verzamelobjecten. T-Money rijdt weg met grote winst.
«
»
04:25 Storage Hunters
Scott en Chrissy juichen nog een laatste keer. Brandon en Lori winnen de grote pot.
«
»
04:45 Storage Hunters
Nieuwelingen Scott en Chrissy dwingen Brandon en Lori om nog meer geld uit te geven dan voorheen.
«
»
05:05 Storage Hunters
Aartsvijanden werken samen om het op te nemen tegen een nieuwe dreiging.
«
»
05:30 Storage Hunters
Jesse weet dat je niet rijk wordt zonder risico's te nemen, dus neemt hij een gewaagde gok.
«
»
05:50 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Tess en Ben Finnagan zijn een getrouwd koppel dat geld verdient met het zoeken naar schatten. De zaken gaan echter niet goed en ze zijn bijna bankroet. Ook hun huwelijk loopt op de klippen, want ze willen scheiden. Maar op dat moment vinden ze een aanwijzing die leidt naar een enorme schat.

'Fool's Gold', film uit 2008 met oa. Kate Hudson, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers