TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Tattoo Fixers
Vier van de beste tattooartiesten nemen klanten onder handen in hun pop-upsalon in een poging enkele van de ergste tatoeages van Groot-Brittannië te veranderen in wandelende kunstwerken.
«
»
08:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:40 Coroner
Jenny en Donovan onderzoeken een mysterieuze dood in een spookhuis. De muren van het huis zijn beklad met doodsbedreigingen. Alison ontdekt iets nieuws over de dood van haar moeder.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Coroner
Jenny en Donovan helpen een jong meisje dat op zoek is naar de waarheid omtrent de dood van haar vader.
«
»
11:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Bull
Chunk probeert een nieuw proces op gang te krijgen voor Eddie Mitchell, die ten onrechte veroordeeld werd.
«
»
13:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:40 Bull
Bull helpt een bekende social media influencer bij het aanklagen van haar vader. Hij kreeg jaren geleden de voogdij over haar imperium, maar dat wil ze nu ongedaan laten maken.
«
»
14:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:10 New Amsterdam (2018)
Een gesprongen leiding zorgt voor chaos op de spoeddienst. Iggy geeft advies aan twee gestreste ouders. Gwen en Calvin hebben hartverscheurend nieuws voor Max.
«
»
16:05 Nurses
De verplegers moeten tot het uiterste gaan en moeten hun eigen strubbelingen even aan de kant zetten om hun patiënten te redden.
«
»
17:00 Criminal Minds
Het team reist naar Oregon om er een reeks rituele moorden te onderzoeken. De slachtoffers, jonge vrouwen, werden allemaal volgens hetzelfde satanische ritueel om het leven gebracht.
«
»
17:55 Criminal Minds
Morgans nicht Cindi verdween negen jaar geleden spoorloos. Er werd altijd gedacht dat ze werd ontvoerd en vermoord, maar het onderzoek wordt nu opnieuw geopend.
«
»
18:50 Criminal Minds
De beruchte seriemoordenaar Rod Garrett wordt terechtgesteld in een gevangenis in Oklahoma. Niet lang na zijn executie duikt er een moordenaar op die op net dezelfde manier als Garrett te werk gaat.
«
»
19:45 Criminal Minds
Rossi geeft aan een groep universiteitsstudenten een presentatie over de basisprincipes van profiling en haalt hiervoor een zaak uit 1992 aan.
«
»
20:35 Coroner
Na een gruwelijke ontdekking op een body farm, ontrafelen Jenny en Donovan de tragische geheimen van een klein stadje. Jenny probeert haar problemen de baas te blijven zonder therapie.
«
»
21:35 Coroner
Na een nacht feesten raakt Ross betrokken bij een moordonderzoek. Jenny wil haar zoon maar al te graag helpen, maar staat machteloos. Ze besluit contact op te nemen met Clark Coleman.
«
»
22:35 Bull
Bull helpt danseres Jessica om een civiele procedure op te starten tegen de man die haar heeft lastiggevallen in een club. Taylor raakt betrokken bij de zaak.
«
»
23:35 Bull
Een vrouw die erom bekendstaat al eens agressief uit de hoek te komen, staat terecht voor de moord op haar man. Ze kan zich de misdaad echter niet herinneren omdat ze op dat moment dronken was.
«
»
00:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Lara Brennan wordt gearresteerd als verdachte voor de moord op haar baas omdat ze er onlangs nog ruzie mee maakte. Ooggetuigen zouden haar de locatie van de moord hebben zien verlaten en bovendien werden haar vingerafdrukken teruggevonden op het moordwapen. Aangezien de bewjizen dus allemaal tegen haar spreken, wordt ze beschuldigd van moord en opgesloten in de gevangenis. Haar man John doet er alles aan om haar weer vrij te krijgen, maar spijtig genoeg heeft hij niets van bewijsmateriaal dat in haar voordeel pleit. Wanneer Lara in hoger beroep schuldig bevonden wordt, probeert ze zelfmoord te plegen. John ziet maar één manier om zijn vrouw te redden: haar bevrijden uit de gevangenis. Een onmogelijke opgave voor een man zonder enige criminele ervaring. Met de moed der wanhoop duikt hij de onderwereld in op zoek naar hulp...

'The Next Three Days', film uit 2010 met oa. Russell Crowe, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers