TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:55 Joe
«
»
14:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
15:40 EHBL
Anderhalf jaar geleden kochten Sara en Steve een huis in Heusden-Zolder. Ze hebben enorm hard gewerkt, maar nu ze eindelijk aan de afwerking kunnen beginnen, zitten ze wat vast.
«
»
16:15 SOS Piet
Veearts Jacques wil stierenkloten bakken. - Nicks guacamole is te zuur. - Begeleidster Sylvia wil haar Grabbelpassers verwennen met zelfgemaakt snoep.
«
»
16:45 SOS Piet
Hertenragout - Kaasquiche met Provencaalse tomaten - Gluten- en lactosevrije eierkoeken.
«
»
17:15 SOS Piet
Luc heeft ooit krokant gebakken inktvis gegeten met een saus van eigen inkt. Nick heeft curryketchup gemaakt. Christines wil voor haar man, die diabetespatiënt is, biscuittaart met stevia maken.
«
»
17:50 SOS Piet
Viviane wil gebakken hazenbil, maar die is te droog. - Vera probeert geitenkaas te maken voor haar project in Nepal. - Juf Marieke wil met haar klasje chocopasta in twee kleuren maken.
«
»
18:20 SOS Piet
Nico uit Eeklo wil lekkere kreeftensoep leren maken die hij kan opdienen met een goede rouille op een stukje brood. - Pascale werd erin geluisd door haar man, die heel graag merveilleux eet.
«
»
18:50 Super 50
Muziekshow.
«
»
19:50 Schone schijn
Hyacinth gaat naar een doopfeest. Voor haar is dit een gelegenheid om haar lage dunk over de rest van haar familie te laten blijken.
«
»
20:20 Schone schijn
Hyacinth is in shock wanneer ze uit het huis van buurvrouw Elizabeth een schaars geklede man ziet wegrennen.
«
»
20:50 Schone schijn
Hyacinth is ontzettend opgewonden als de rijke mevrouw Fortescue hen vraagt haar een lift naar de stad te geven.
«
»
21:25 Schone schijn
Hyacinth heeft plannen gemaakt om één van haar befaamde avondmalen-bij-kaarslicht te houden. Ze hoopt hierbij indruk te maken op Emmet met haar talent om dingen duidelijk te definiëren.
«
»
22:00 Schone schijn
Hyacinth en Richard brengen een weekend door in een hotel-annex golfterrein.
«
»
22:35 De Planckaerts
Het gaat steeds beter met het Planckaertparket. Daarom wil Francesco in een naburig dorpje een opslagruimte bouwen, naast het bedrijf waar zijn planken geschaafd worden.
«
»
23:20 Dennis
Om tien uur 's avonds krijgt Frederik twee keer kort na elkaar telefoon. Telkens is het een oud vrouwtje dat verkeerd verbonden is. Geen enkele vrouw die dat gelooft en Nadine zeker niet.
«
»
23:50 EHBL
Anderhalf jaar geleden kochten Sara en Steve een huis in Heusden-Zolder. Ze hebben enorm hard gewerkt, maar nu ze eindelijk aan de afwerking kunnen beginnen, zitten ze wat vast.
«
»
00:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Vranckx' (Canvas)

In het veeleisende China is het moeilijk om jong en onbezonnen te zijn. Drie creatieve adolescenten verzetten zich elk op hun manier tegen de verwachtingen van de maatschappij en het jachtige leven. Ze streven vrijheid en individualiteit na via vogue dancing, TikTok en Tangping of liggend protest. Zo gaan ze op zoek naar hun eigen plek in de toekomst van China.

'Vranckx', om 20.10 uur op Canvas.

Dossiers