TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:35 The Big Bang Theory
Leonards boek roept vragen op. Amy krijgt een gastrol in de nieuwe Professor Proton Show.
«
»
12:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Christmas at the Palace
Maggie is een jonge vrouw die op vakantie is in Europa. Wanneer ze per toeval de knappe Adrian ontmoet, lijkt het liefde op het eerste gezicht te zijn. Maggie ontdekt echter dat Adrian een prins is.
«
»
16:15 9-1-1: Lone Star
Terwijl Grace en Judd vechten voor hun leven na het vreselijke auto-ongeval, tonen flashbacks hoe een tragedie uit zijn jeugd ertoe leidde dat Judd kennismaakte met Grace.
«
»
17:15 9-1-1: Lone Star
Het team wordt opgeroepen voor een bloederig incident in een ijssalon en voor een vermiste jongen. T.K. en Carlos zijn klaar voor een volgende stap in hun relatie.
«
»
18:15 The Finest Hours
1952. Tijdens een zware storm voor de kust van Nieuw-Zeeland breekt een olietanker in twee en begint te zinken. Een reddingsteam van de kustwacht trotseert het stormweer om de bemanning te redden.
«
»
20:30 Independence Day
Wanneer een enorm ruimteschip op de aarde afstevent en kleinere scheepjes lanceert, raken de bewoners van Washington in paniek en vluchten ze massaal weg uit de stad.
«
»
23:15 The Fix
Aanklager Maya Travis verliest het proces tegen de van moord beschuldigde filmster Sevvy Johnson, waarna haar carrière in het slop raakt. Acht jaar later wordt Johnson opnieuw van moord verdacht.
«
»
00:15 Emergence
Jo en Chris proberen de FBI te ontlopen terwijl ze onderzoek doen naar de cyberterroristen. Een mysterieuze vrouw brengt Piper en de hele familie Evans in gevaar.
«
»
01:05 The Orville
Ed moet vredesonderhandelingen opstarten met de Krill.
«
»
01:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Spartacus Run' - Michel Wuyts en Andy Peelman (VTM)

Bekende Vlamingen sleuren met zandzakken, trotseren prikkeldraad en klimmen en klauteren zich een weg over het spectaculaire Spartacus Run-parcours. Wie weet de beste tijd neer te zetten? In het tweede duel nemen Sean Dhondt en Ian Thomas het tegen elkaar op. Radio- en televisiepresentator Sean gaat er als een speer vandoor en is vastberaden een toptijd neer te zetten. Zanger Ian ziet zijn peren. Wie trekt er uiteindelijk aan het langste eind?

'Spartacus Run', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers