TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
06:15 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:40 Hallo K3
Wanneer blijkt dat Marcel enorm hard naar zweet ruikt, zoeken Rosie, Bas en Josje naar een geschikte manier om het hem tactvol te vertellen. Ondertussen prijst Josje een huidcrème aan bij Karen.
«
»
07:05 Hallo K3
Wanneer blijkt dat na het toiletbezoek Karens grote boodschap niet wil doorspoelen, slaat Kristel in paniek. Ze heeft zo meteen een date en die mag dat absoluut niet zien.
«
»
07:30 Raveleijn
Gevangen in netten liggen de vijf op de grond. Ze proberen de bannelingen uit te leggen dat ze geen kwaad in zich hebben.
«
»
07:55 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:25 Tarzan en Jane
Tekenfilm.
«
»
08:45 Power Rangers Beast Morphers
Jeugdserie.
«
»
09:10 Nonkel Jef
Odette neemt de tractor om naar het koor te gaan, want haar auto is zonder benzine gevallen. Het dak van de voetbalkantine lekt. Vettige Jean stelt zijn houten wagon ter beschikking.
«
»
09:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 Chicago Fire
Na een brand in een fabriek waar dierenvoeding wordt gemaakt, helpen Casey en Severide de eigenaar om de zaak tot op het bot uit te spitten. De jaarlijkse garageverkoop zorgt voor spanningen.
«
»
12:20 Drive
Een heleboel interessante weetjes en een eigenzinnige, positieve blik op de belangrijkste bijzaak ter wereld: de auto.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:35 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:45 Wooninspiraties
Een team gaat op pad om inspiratie op te doen over alles wat met wonen en leven te maken heeft. Ze trekken heel het land door om de laatste trends en tips op het gebied van wonen te achterhalen.
«
»
14:20 Lego Masters Australia
Het is tijd voor de finale. De drie resterende teams zetten alles op alles om de titel van LEGO Master te bemachtigen.
«
»
15:50 Cougar Town
Er komen barsten in het prille geluk van Sara en Grayson. Sara wijst Jules hiervoor met de vinger. Ze vreest dat zij een bedreiging vormt voor haar relatie met Grayson en vraagt Ellie om raad.
«
»
16:20 Cougar Town
Jules weet niet of ze blij of verdrietig moet zijn dat Travis werd toegelaten tot de universiteit. Hij moet kiezen tussen een universiteit die dichtbij huis is of één in Californië.
«
»
16:50 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
17:15 K3, een nieuw begin
Camera's volgen de eerste weken van Hanne, Marthe en het kersverse K3'tje Julia. Met ook een unieke blik achter de schermen bij de clipopnames en de voorbereidingen voor het nieuwe K3-album.
«
»
18:20 De kotmadam
Wanneer Jeanne van huisvriend Odilon verneemt dat in de buurt van de gevangenis een snoepwinkeltje over te nemen staat, hapt ze onmiddellijk toe.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De Code van Coppens
Speciaal voor '30 jaar Familie' nemen Aaron Blommaert en zijn tv-vader Kürt Rogiers het op tegen Bieke Ilegems en Erik Goossens.
«
»
21:05 De Bende van Jan de Lichte
Jan is opgestaan uit de doden en is strijdvaardiger dan ooit. Na de dood van Pycke rust de vloek van Jan nu op Baru en Coffijn, al is die laatste niet echt onder de indruk.
«
»
22:15 Telefacts
Een geheime informant beweert dat hij sekstapes heeft van de Amerikaanse zedendelinquent Jeffrey Epstein en zijn gasten. De advocaten van de slachtoffers willen die beelden niet openbaar maken.
«
»
23:00 Alloo bij de Verkeerspolitie
Luk Alloo zit mee op de achterbank van de lokale verkeerspolitie en volgt dag en nacht een twaalftal agenten in de politiezones Gent en Sint-Niklaas.
«
»
00:20 Gooische vrouwen
Willemijn is in alle staten over de voorbereiding van haar huwelijk. Claire en Anouk nemen de organisatie op zich. Kan Cheryl haar chanteur de baas? Komt er duidelijkheid over de vader van Remy?
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:20 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:30 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Gnurf onderzoeken wat er gebeurt als je je eigen windjes rechtstreeks inademt.
«
»
05:40 Maya!
Willy is ontmoedigd door een slecht rapport. Maya probeert hem op te vrolijken door hem een spelletje te laten winnen. Maar dan wordt Willy overmoedig.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Om Plop te helpen met het zagen van zijn houtblokjes, bouwt Klus een zaagmachine. Maar deze machine zaagt meer dan alleen de takjes van Plop.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Buurman, Wat Doet U Nu?' - Emma Meesseman

Deze week is Cath te gast bij Emma Meesseman in Rusland. In januari van dit jaar kon Cath onze Belgische basketbaltrots Emma Meesseman nog veilig en vlot bezoeken in het Russische Jekaterinenburg. Veel topbasketbalspeelsters uit de Amerikaanse WNBA spelen als het seizoen daar stilligt in Rusland. Ook Emma Meesseman, die de afgelopen zeven jaar telkens zes maanden per jaar naar Rusland trok. Daar speelde ze sinds 2016 bij de club UMMC Jekaterinenburg en daarmee werd Jekaterinenburg - om professionele redenen - Emma's tweede thuis. Cath liet zich twee dagen lang onderdompelen in het basketballeven van Belgian Cat Emma Meesseman. Emma is openhartig over haar leven op en naast het basketbalveld. Zes weken na Caths bezoek aan Emma, valt Rusland Oekraïne binnen. Nog een week later verlaat Emma, net zoals haar andere buitenlandse ploeggenotes, Rusland en keert ze terug naar Ieper.

'Buurman, Wat Doet U Nu?', om 21.20 uur op Eén.

Dossiers