
TVgids - njam!
Andere zender »
05:25 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
06:05 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
06:45 | HAPeritief! (compilatie) |
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
07:05 | De sterrenkaart |
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
07:35 | Ellemiekes KIDchen |
Een zoete sushi, en lekker frisse aardbeien shake en versgebakken havermoutkoekjes met een eigen gezicht.
«
»
08:00 | Winters grillen |
Een stukje vlees op de barbecue smaakt altijd. Chef Jeroen De Pauw gaat vandaag Winters Grillen met wild.
«
»
08:20 | Ware delicatessen |
Kaviaar, het zwarte goud. Zelf kopen we het ook niet vaak, maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen.
«
»
08:55 | Toasted! |
Chocochoc/Cappuccino Domencio/Krakkebrood
«
»
09:25 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
09:50 | In de Mix (magazine Njam) |
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
10:25 | Het perfecte feestmenu |
Vandaag is het de beurt aan Julie Baeckelandt om haar perfecte feestmenu te bereiden. Ze start met een taartje van sardines en kaviaar van aubergines.
«
»
11:00 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De boys maken het extra feestelijk met een kerststol als ontbijt, de zotste carpaccio ooit en een kalkoenrollade met truffel als diner.
«
»
11:45 | Peppe's Toscane |
Speciaal voor de liefhebbers van de Italiaanse keuken en het glooiende landschap van Toscane, trekt Peppe naar San Casciano Val di Pesa, een dorpje enkele kilometers onder Firenze.
«
»
12:10 | Tot op de graat |
Johan Segers heeft de eer te werken met het goud uit de Noordzee: de kreeft. Voor Johan heeft een topproduct als de kreeft niet veel nodig om volledig tot zijn recht te komen.
«
»
12:30 | Het feestmenu van ... |
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
13:50 | Het feestmenu van ... |
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
14:50 | De dagschotel |
Bart Desmidt mixt drie smaken die de meesten onder jullie enkel in hun puurste vorm kennen.
«
»
15:05 | Roger van Damme - Goud 2 |
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
15:30 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
16:00 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De boys maken het extra feestelijk met een kerststol als ontbijt, de zotste carpaccio ooit en een kalkoenrollade met truffel als diner.
«
»
16:50 | Nuances |
Thierry Theys combineert vandaag de volle, vette smaak van paling met een kommetje helder appelsap!
«
»
17:25 | HAPeritief! (compilatie) |
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
17:45 | Feest van eigen bodem |
Een tapasplankje met charcuterie hoeft niet uit de Italiaanse keuken te komen. Bart Desmidt zet drie Belgische vleeswaren in de kijker als hapje en sluit af met een grietbot met aardappelpuree.
«
»
18:10 | Het perfecte feestmenu |
Bart Desmidt zijn perfecte feestmenu start met een koud voorgerecht met krab en avocado, dat je volledig op voorhand kan klaarmaken.
«
»
18:40 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Kip in sinaasappelsaus met quinoawok // Zalm in rode curry met limoengras // Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel // Quinoa met pesto en een eitje
«
»
19:25 | Pasta & Risotto |
Peppe maakt zelf heerlijke ravioli met een mooie gorgonzola. Jan Tournier verrast met een koude risotto met sashimi van dorade die menig sushi-liefhebber zal verleiden.
«
»
19:40 | De dagschotel |
Bart Desmidt mixt drie smaken die de meesten onder jullie enkel in hun puurste vorm kennen.
«
»
19:50 | De Chalet aan de Semois |
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol.
«
»
20:40 | De Chalet aan zee |
De heren zetten hun laatste dag in met een frisse duik in zee. Op het slotmenu een hartige tiramisu van Peppe, een panna cotta met rum van Roger en een stevig staaltje outdoorcooking.
«
»
21:20 | Lekker lang leven |
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
21:50 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
22:15 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
22:45 | HAPeritief! (compilatie) |
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
23:00 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De boys maken het extra feestelijk met een kerststol als ontbijt, de zotste carpaccio ooit en een kalkoenrollade met truffel als diner.
«
»
23:50 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag de Limburgse tweesterrenchef die bulkt van de vakkennis: Bert Meewis! Hij maakt pladijs klaar die hij vult met champignons en ansjovis en gaart in de oven.
«
»
00:20 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de man die al jaren pannen en potten breekt tijdens elk tv-seizoen: De Pauw Jeroen! Hij maakt van knolselder ravioli en houdt het verder ook helemaal veggie.
«
»
00:50 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»
01:30 | Nuances |
Thierry Theys bereidt iets lekkers met knolselder, beukenzwam en het malse vlees van een inlandse ree.
«
»
02:05 | Culinair Thailand |
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
02:25 | De Gastentafel |
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.
«
»
03:10 | Feest van eigen bodem |
Een tapasplankje met charcuterie hoeft niet uit de Italiaanse keuken te komen. Bart Desmidt zet drie Belgische vleeswaren in de kijker als hapje en sluit af met een grietbot met aardappelpuree.
«
»
03:35 | Het perfecte feestmenu |
Bart Desmidt zijn perfecte feestmenu start met een koud voorgerecht met krab en avocado, dat je volledig op voorhand kan klaarmaken.
«
»
03:55 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Kip in sinaasappelsaus met quinoawok // Zalm in rode curry met limoengras // Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel // Quinoa met pesto en een eitje
«
»
04:35 | Pasta & Risotto |
Peppe maakt zelf heerlijke ravioli met een mooie gorgonzola. Jan Tournier verrast met een koude risotto met sashimi van dorade die menig sushi-liefhebber zal verleiden.
«
»
04:50 | De Chalet aan de Semois |
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol.
«
»
05:30 | De Chalet aan zee |
De heren zetten hun laatste dag in met een frisse duik in zee. Op het slotmenu een hartige tiramisu van Peppe, een panna cotta met rum van Roger en een stevig staaltje outdoorcooking.
«
»