TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Nieuw leven
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Magazine.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:45 Slim Afvallen
Chef-kok Stacie Stewart helpt de afvallers door smakelijke maaltijden te bereiden die binnen hun dieet passen
«
»
14:45 Marrying Millions
Realityreeks.
«
»
15:40 Interieurtalent gezocht met VT Wonen
Wie heeft het juiste gevoel voor stijl, is op de hoogte van de laatste woontrends en weet alles perfect te combineren? De vakjury kiest vandaag het VTWonen interieurtalent van 2021.
«
»
16:15 Wooninspiraties
Een team gaat op pad om inspiratie op te doen over alles wat met wonen en leven te maken heeft. Ze trekken heel het land door om de laatste trends en tips op het gebied van wonen te achterhalen.
«
»
16:45 Foodtruck Gezocht
De grote droom van vader Patrick en zoon Siemen is om samen een foodtruck op te starten. Het enige probleem is dat ze weinig ervaring hebben met koken en ze niet erg handig zijn in klussen.
«
»
17:40 Blind getrouwd: Australië
Nog drie koppels moeten hun definitieve keuze maken. Hernieuwen ze hun geloften of niet? Kiezen ze voor hun huwelijk, of gaan ze als single verder?
«
»
19:00 Steenrijk, straatarm
Autohandelaar Sam van Dalen ruilt samen met zijn vrouw Sanne en hun twee dochters met de minder welvarende familie Swertz.
«
»
20:00 Ik vertrek uit Vlaanderen
Per jaar verlaten zo'n 35.000 landgenoten België voor een leven in het buitenland. Dat zijn er bijna 100 per dag. Maar is het gras ook altijd groener aan de overkant? En is het het risico waard?
«
»
21:00 BV Darts
De vier finalisten Olivier Deschacht, Kenji Gooris, Kamal Kharmach en Andy Peelman zijn nog één wedstrijd verwijderd van de grote finale. Welke BV kroont zich tot dartskampioen van deze eerste editie?
«
»
23:15 Pech Onderweg
Wegenwachter Anthony wordt opgeroepen door een man met motorproblemen aan de wagen. In de Kempen probeert Sven een stilgevallen bestelwagen te reanimeren. Fabio fixt een batterijprobleem aan een auto.
«
»
00:20 Uit de Kleren
Twee singles kleden elkaar uit tot in hun ondergoed. Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren ze elkaar in 30 minuten beter kennen.
«
»
00:55 Sex, Knives and Liposuction
Alleenstaande moeder Cherry is bijna 40. Haar gezicht en lichaam zijn niet meer wat ze ooit waren. Ze vraagt zich af of een chirurgische ingreep net het ding voor haar zou zijn.
«
»
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers