TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:11 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:31 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:36 Pieter Konijn
Een eenvoudig klusje als oppassen op de kuikens verandert in een regelrechte ramp als de kuikens het bos in dwalen.
«
»
06:48 Nijntje en vriendjes
Animatieserie over de avonturen van nijntje en haar vriendjes.
«
»
06:53 Nijntje specials kort
Nijntje en Snuffie gaan met Boris en Barbara mee naar de Noordpool.
«
»
07:04 Rintje
Rintje verveelt zich. Mama weet wel iets: hij kan de was ophangen in de tuin. Henriette en Tobias komen langs en al snel bedenken de hondjes een spannend spelletje met de schone was
«
»
07:09 Pip and Posy
Posy ziet het perfecte speelgoedbeest voor Pip: een pinguïnpiraat. Ze besluit 'm aan Pip cadeau te geven. Wanneer Pip het cadeau openmaakt, ziet hij dat hij al zo'n pinguïn heeft.
«
»
07:16 Love Monster
Lief Monster heeft niet veel plezier op de superleuke dag. Totdat hij beseft dat hij alles met zijn vrienden doet.
«
»
07:23 Peppa Pig
Er komt een carnavalsoptocht, waarbij allerlei spannende mensen en praalwagens te zien zijn.
«
»
07:28 Peppa Pig
Peppa gaat met Goudje de vis voor controle naar de dierenarts en komt erachter dat er een nieuwe weg over het gebouw wordt aangelegd.
«
»
07:33 WieKent De Boterhamshow
Een enerverende quiz voor kinderen vanaf zes jaar én hun ouders, waarin teruggekeken wordt op De Boterhamshows van de week ervoor. In de quiz gaat het om de vraag wie van de drie kandidaten De Boterhamshow het beste kent.
«
»
07:49 Les Schtroumpfs
Om ervoor te zorgen dat Luilaksmurf geen belangrijke gebeurtenissen meer mist, geeft Knutselsmurf hem een rugzak met een wekker erin. Hij houdt Luilaksmurf wakker, maar ook alle andere Smurfen.
«
»
08:01 That's Joey!
Yassine wordt uitgekozen om in de Meneer Onverbeterlijk-film te spelen en Joey leert hem hoe het is om een ster te zijn.
«
»
08:12 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:21 Trex
Simon heeft een lange lijst met leuke activiteiten voor Trex opgesteld. De laatste activiteit is de ontmoeting met een andere, echte T-rex, die 'de stem' belooft te regelen.
«
»
08:26 Studio Snugger
Onderwerpen: Craquelures, Voetbalprof, Zout op je eten, Amsterdam op palen, Kip die wol geeft en Poezenmand.
«
»
09:03 Ninja Nanny
Terwijl in Gooidorp steeds meer duistere woninginbraken plaatsvinden, zijn de Super Ninja's druk met het uitbreiden van hun commerciële activiteiten.
«
»
09:28 De Proefkeuken
Willem en Pieter branden per ongeluk een gat in het tapijt van Willems oma. Ze moeten een nieuw kleed maken vóór ze erachter komt. Maar hoe maak je een echt tapijt?
«
»
09:54 Koken met konijnen
Baasje Charissa komt bij Diederik en Ayrton langs met haar vier hamsters. Zij zijn gered uit een verlaten schuur in Frankrijk en daarom zelfs nog een beetje wild.
«
»
10:11 Hoofdzaken
In deze kerstspecial maken kinderen zich bij kapper Marko klaar voor het kerstdiner. Tijdens de knipbeurt vertellen zij wat hen bezighoudt deze feestdagen.
«
»
10:26 Beestieboys
Bioloog Merlijn beschermt zeldzame krokodillen op de Filipijnen en Tim en Nicolaas helpen hem een handje in het moeras. Daarnaast de uitslag wie Het Poezenvrouwtje van Nederland is.
«
»
10:53 Bad nature
Monty de leeuw gaat naar Australië, waar hij een koala ontmoet die een vreemde eetgewoonte heeft. Baz interviewt een vis die in het achterwerk van een ander dier woont.
«
»
10:58 Bad nature
Baz het stokstaartje ontmoet een vreemde uil die onder de grond leeft en een bizarre manier heeft om aan eten te komen.
«
»
11:04 Bad nature
De 'Bad Nature'-vrienden ontmoeten op de Galapagoseilanden een boyband die een ware snotsensatie heeft veroorzaakt.
«
»
11:10 Bad nature
Monty de leeuw gaat op bezoek bij een vogel die op jagende roofdieren kotst. Ondertussen houdt Baz zich in Duitsland bezig met de zaak van de exploderende koeienstal.
«
»
11:16 Bad nature
Baz laat zien hoe het een bizarre maar prachtige wesp het vermogen heeft om kakkerlakken volledig in haar ban te krijgen.
«
»
11:21 Bad nature
Baz het stokstaartje gaat naar de Zuidpool om een mysterieuze bruine vlek te onderzoeken. Ook zien we een vreemde en wonderlijke schimmel die het lichaam van een mier kan overnemen.
«
»
11:27 Bad nature
Baz gaat weer naar Australië en ontmoet een mysterieus buideldier dat bekendstaat om zijn vierkante poep. Monty, de machtige leeuw, gaat op zoek naar de dodelijkste dieren op de planeet.
«
»
11:33 Bad nature
We ontdekken een hagedis die zich verdedigt met bloed uit zijn ogen. Baz ontdekt dat een insect het meeste methaangas ter wereld produceert.
«
»
11:39 Hands Up
De duo's, bestaande uit dove en slechthorende kinderen en BN'ers, voeren opdrachten uit waarbij ze alleen mogen praten met elkaar in gebarentaal. Wie zit op dezelfde golflengte?
«
»
12:05 Family Drop
Lienke en Kayleigh strijden met hun families tegen elkaar. Daan en Tim coachen hun families door een aantal hele verrassende opdrachten heen.
«
»
12:40 Alleen op de wereld marathon
Vondeling Remi gaat mee met Vitalis, een oude man die met zijn dieren rondtrekt met een busje. Het is het begin van een avontuurlijke reis waarin Remi door alle ups en downs zijn geluk vindt.
«
»
12:41 Alleen op de wereld
Een gemeenteambtenaar wil Remi en de beesten opsluiten. De steltlopers helpen Remi te ontsnappen, maar hij raakt Dolce en Appie kwijt. Remi leert steltlopen en speurt ondertussen naar zijn dieren.
«
»
12:51 Alleen op de wereld
Remi ontdekt waar Appie en Dolce wonen. Hij mag ze van hun nieuwe baasje voor veel geld terugkopen. Maar hoe komt hij aan zoveel geld? Remi bedenkt een slimme manier maar valt door de mand.
«
»
13:01 Alleen op de wereld
Remi probeert om de aandacht van Lise te trekken, maar de andere bakkersknechten hebben meer succes dan hij. Op een nacht wordt Remi gewekt door de muziek van Vitalis.
«
»
13:11 Alleen op de wereld
Remi kan eindelijk de beesten terugkopen. Samen met Lise brengt hij Dolce en Appie naar de fabriek. Maar beesten in een broodfabriek, kan dat wel?
«
»
13:21 Alleen op de wereld
Remi is een held en staat in de krant. Hij is te gast in een grote televisieshow. Terwijl het publiek hem toejuicht valt hij van de ene verbazing in de andere.
«
»
13:31 Alleen op de wereld
Remi moet afscheid nemen van zijn pleegmoeder Betty. Eindelijk ontmoet hij zijn echte ouders. Ze houden niet van muziek en niet van honden, maar Remi doet zijn uiterste best om een goede zoon te zijn.
«
»
13:42 Alleen op de wereld
Mattia komt bij Remi op bezoek en doet een grote ontdekking. Remi ziet een oude bekende en hoort dat Arthur in gevaar is. Hij verlaat zijn ouders en gaat samen met Mattia op weg om Arthur te redden.
«
»
13:52 Alleen op de wereld
Vondeling Remi gaat mee met Vitalis, een oude man die met zijn dieren rondtrekt met een busje. Het begin van een avontuurlijke reis waarin Remi door alle ups en downs eindelijk zijn geluk vindt.
«
»
14:02 Alleen op de wereld
Remi ziet Arthur weer terug, die bijna niet kan geloven dat hij gevaar loopt. Mattia bedenkt een plan om James in de val te lokken. Als Remi staat te posten, krijgt hij de verrassing van zijn leven.
«
»
14:12 Alleen op de wereld
Het is kerstavond. James is opgepakt en wordt verhoord door de politie. Als Remi, Fanny en Arthur horen wat James op zijn geweten heeft, dringt de waarheid langzaam tot ze door.
«
»
14:22 Tussen Kop en Staart
Rachel en Elbert ontdekken hoe briljant en uniek dieren zijn gemaakt aan de hand van allerlei weetjes.
«
»
14:37 CupCakeCup
Twee bakduo's strijden om een plek in de grote 'CupCakeCup' in de kerstvakantie. Thuis hebben ze hun beste cupcake ever gemaakt.
«
»
14:48 CupCakeCup
Twee bakduo's strijden om een plek in de grote 'CupCakeCup' in de kerstvakantie. Thuis hebben ze hun beste cupcake ever gemaakt.
«
»
14:59 CupCakeCup
Twee bakduo's strijden om een plek in de grote 'CupCakeCup' in de kerstvakantie. Thuis hebben ze hun beste cupcake ever gemaakt.
«
»
15:10 CupCakeCup
Twee bakduo's strijden om een plek in de grote 'CupCakeCup' in de kerstvakantie. Thuis hebben ze hun beste cupcake ever gemaakt.
«
»
15:20 CupCakeCup
Twee bakduo's strijden om een plek in de grote 'CupCakeCup' in de kerstvakantie. Thuis hebben ze hun beste cupcake ever gemaakt.
«
»
15:32 Sepp de Wolvenvriend
Het is nazomer in het idyllische Zwitserse Unterengadin. Sepp helpt zijn ouders bij het harde werk op de berg. Door het slechte weer gaat echter een groot deel van de oogst verloren.
«
»
17:12 Tussen Kop en Staart
Van welk dier zijn die harde poepbonken die Rachel naar de studio heeft meegenomen? Wat doet de tandarts met een zwaar ontstoken kattengebit? En hoe wordt de neusaap ook wel genoemd?
«
»
17:21 Zapp Your Planet
Bioloog Hilmar duikt koppie onder om te onderzoeken wie het pijnlijkst knijpt. Winnen de gigantische scharen van de krab of die van de kreeft? Manon leert alles over de baan van een schaapsherder.
«
»
17:42 Topdoks
Rachel en Elbert zoeken uit hoe je beter kunt kauwen. Rachel wordt aangeraden om op elke hap veertig keer te kauwen. Dat vindt ze helemaal niks. En wat gebeurt er als je helemaal niet kauwt?
«
»
18:03 De dikke data show
Jard Struik onderzoekt hoe en waarom kinderen steeds vaker via apps en trackers door hun ouders in de gaten worden gehouden. Kun je eigenlijk nog wel iets stiekem doen?
«
»
18:24 Vrolijke Kerst
Donderdag is puddingbroodjesdag. Maar hoe kom je daaraan als je niet eens verwarming, telefoontegoed en een fiets hebt? Tijd voor actie!
«
»
18:35 Taarten van Abel
De ouders van Bart (11) zijn gescheiden. Zijn vader Wim is vrachtwagenchauffeur, maar heeft momenteel geen werk. Daardoor heeft hij weinig geld en moet hij zelfs zijn huis verkopen.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:21 Mensjesrechten
Safiya is een slim en vrolijk meisje van 11 jaar. Toen ze nog heel jong was, zijn haar ouders uit elkaar gegaan. Ze vertelt via korte fictiescènes haar eigen verhaal.
«
»
19:42 Socutera
Hart voor Kinderen biedt wereldwijd hulp aan arme, verlaten en kwetsbare kinderen. Speerpunten zijn kinderopvang, armoedebestrijding, onderwijs en zelfredzaamheid.
«
»
19:45 3 op Reis Specials
Vliegen is een grote boosdoener als het gaat om opwarming van de aarde. En dat brengt je als reiziger in een lastige spagaat. Want om ver weg van huis te komen, pak je toch meestal het vliegtuig.
«
»
20:25 NOS Sport: Schaatsen WC Calgary
Met vanavond: 500m mannen, 1500m vrouwen, 1000m mannen, massastart vrouwen en ploegenachtervolging mannen.
«
»
21:06 NOS Sport: Schaatsen WC Calgary
Met vanavond: 500m mannen, 1500m vrouwen, 1000m mannen, massastart vrouwen en ploegenachtervolging mannen.
«
»
21:47 NOS Sport: Schaatsen WC Calgary
Met vanavond: 500m mannen, 1500m vrouwen, 1000m mannen, massastart vrouwen en ploegenachtervolging mannen.
«
»
22:33 NOS Sport: Schaatsen WC Calgary
Met vanavond: 500m mannen, 1500m vrouwen, 1000m mannen, massastart vrouwen en ploegenachtervolging mannen.
«
»
23:09 NOS Sport: Schaatsen WC Calgary
Met vanavond: 500m mannen, 1500m vrouwen, 1000m mannen, massastart vrouwen en ploegenachtervolging mannen.
«
»
23:57 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 16: FC Twente - RKC Waalwijk, FC Groningen - Feyenoord, Vitesse - Heracles, Ajax - AZ en NEC - PSV.
«
»
01:00 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Gert van 't Hof met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»
01:59 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
02:28 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
03:08 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 16: FC Twente - RKC Waalwijk, FC Groningen - Feyenoord, Vitesse - Heracles, Ajax - AZ en NEC - PSV.
«
»
04:02 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers