TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Relic Hunter
Wanneer Sydney wordt ontvoerd door onbekenden, onderzoeken Nigel en Claudia wie op de lange lijst met vijanden en rivalen verantwoordelijk is.
«
»
13:55 Relic Hunter
Wanneer Claudia beweert Cleopatra te hebben gekend, zijn de lachsalvo's niet van de lucht.
«
»
14:55 My Wife and Kids
Jr. voelt zich er eindelijk klaar voor om Vanessa ten huwelijk te vragen.
«
»
15:20 My Wife and Kids
Michael is sceptisch wanneer Jay besluit haar eigen restaurant te openen.
«
»
15:50 Highway Cops
Een auto-ongeluk veroorzaakt een algemene stroompanne in het stadje Clyde. En een chauffeur vindt er niets beter op dan de schuld voor zijn slechte rijgedrag door te schuiven naar zijn kinderen.
«
»
16:20 Highway Cops
De wegpolitie rukt uit voor een gekantelde wagen. In een ander voertuig treft de politie een pijp aan die gebruikt wordt om drugs te roken.
«
»
16:55 How I Met Your Mother
Wanneer Barney op het punt staat om de perfecte week af te ronden - zeven verschillende meisjes in evenveel dagen - trommelt de groep hem op om hun eigen miserabele week door te spoelen.
«
»
17:20 How I Met Your Mother
Wanneer een knappe jonge vrouw Ted als haar reserve-Romeo beschouwt, haalt de groep herinneringen op aan hoe ze iemand als back-up gebruikten.
«
»
17:50 Top Gear
Het trio reist af naar Botswana. Daar moeten Jeremy, Richard en James een auto met tweewielaandrijving kopen voor minder dan 1.500 pond en er vervolgens ruim 1.500 kilometer mee rijden.
«
»
18:55 Kleine jongen: Het echte leven van André Hazes
Met nooit eerder vertoond beeldmateriaal uit het privéarchief van de familie Hazes en intieme reportages wordt er dieper ingegaan op André's talent, leven en kwetsbare ziel.
«
»
19:50 Foute vrienden
Jeron, Begijn, Thomas en Christophe trekken naar een tennisschool, waar ze beginnende tennissers zullen moeten opleiden.
«
»
20:30 American Outlaws
Jesse James keert na afloop van de Amerikaanse Burgeroorlog terug naar Liberty. Jesse wil er een rustig leventje leiden, maar spoorwegdirecteur Thaddeus Rains gooit roet in het eten.
«
»
22:20 Vossenstreken
Het team van commissaris Sara Roose verdiept zich in de verdwijning van Hans Kastens. De jongeman werd in 1989 ontvoerd aan een visvijver, maar slaagde er in om te ontsnappen.
«
»
23:20 Highway Cops
Een snelheidsduivel verliest de trouwjurk van zijn aanstaande bruid, een handige harry maakt zijn eigen nummerplaten, en dieven gaan aan de haal met enkele caravans.
«
»
23:50 Trigger Happy
Tom ontpopt zich als stadgids tot een culturele spraakwaterval en neemt de Gentse burgemeester Daniël Termont in de maling. En Jan organiseert een papierslag voor de illegalen in ons land.
«
»
00:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers