TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Winterbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:00 Planet of treasures
Christopher bezoekt India en probeert te achterhalen wat de 1,4 miljard mensen verbindt op het subcontinent. Zijn tocht brengt hem van de chaotische stad Mumbai naar de Himalaya.
«
»
18:50 OnderOns
De Nederlandse fotograaf, filmmaker, grafisch ontwerper en videokunstenaar Anton Corbijn staat bekend om zijn zwart-witportretten van bekende creatievelingen en muzikanten.
«
»
19:30 Vranckx
Overal ter wereld worden vaccinatiecampagnes tegen covid opgezet. Boosterprik na boosterprik. Maar het verloopt niet overal even vlot.
«
»
20:00 Murky Skies
Politici en advocaten doen er alles aan om de parlementaire onderzoekscommissie te dwarsbomen en de schuld af te schuiven.
«
»
20:50 Rise of the Billionaires
In deze laatste aflevering zijn we getuige van de merkwaardige transformatie die de miljardairs de voorbije 30 jaar hebben ondergaan.
«
»
21:50 The offer
Lapidus is niet tevreden met het beeldmateriaal en hij plant een coup. Ruddy bedenkt een plan om zowel Coppola als Pacino te redden.
«
»
22:35 The offer
In de bloedige nasleep van de bijeenkomst dreigt Gallo roet in het eten te gooien wat de financiering van de film betreft. Ruddy doet wat hij kan om de financiën te redden.
«
»
23:20 The Godfather I
Een clan bestaande uit zes Italiaanse families heerst over de onderwereld van New York. Don Vito Corleone staat aan het hoofd van een van die families.
«
»
02:10 Canvaslus
Het weer - VRT NWS journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers