
TVgids - njam!
Andere zender »
05:20 | De Wereldkeuken |
Als expert van de Spaanse keuken leert topchef José Polonio de njam!-fans allerlei gerechten maken, zoals gevulde mosseltjes of konijn in sherry. Maar ook Spaanse klassiekers.
«
»
06:00 | De Sterrenkaart - Nederland |
We kijken achter de schermen van De Librije in Zwolle en tellen maar liefst 3 sterren aan de culinaire hemel. We praten met Jonnie Boer en komen te weten waarom hij terecht één van de peetvaders van de Nederlandse gastronomie wordt genoemd.
«
»
06:30 | Sportfood |
Loopster Chris is 10 jaar geleden beginnen te lopen en loopt nu zelfs marathons.
«
»
06:55 | De smaaktoerist |
Jeroen De Pauw bezoekt de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
07:25 | Soep! |
Heldere uiensoep / Chinese Kippensoep
«
»
07:40 | Tot op de graat |
De sint-jakobsschelp wordt ook wel de koningin van de schaaldieren genoemd en dat is niet zomaar! De fijne smaak van dit diertje weet uiteraard ook Johan Segers te bekoren.
«
»
08:00 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
08:35 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
09:25 | Het weekmenu |
Visballetjes met frisse salade // Gevuld gehaktbrood met aubergines // Gnudi van ricotta met groene groentjes // Pasta met ribbetjes en tomatensaus (met Peppe Giacomazza)
«
»
10:10 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
11:00 | De sterrenkaart |
Het Limburgse Lommel is sinds 2020 een twee-sterrenrestaurant rijker. Een onverwachte droom die uitkwam voor Jan Tournier. Hij gaat in restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top met Japans getinte kunstwerkjes op je bord.
«
»
11:35 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
12:26 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
12:45 | Toasted! |
Mix de looks van de IJslandse Dagny Ros Asmundsdottir met de rock-'n-rol van chocolatier Dominique Persoone en je krijgt magie op je bord.
«
»
13:10 | Toasted on Wheels! |
Dominique en Dagny Ros openen hun foodtruck vandaag in het hartje van Gent. Op het menu staan vandaag: bloemkooltortilla's, fish sticks met humus en havermoutwafels.
«
»
13:35 | Peppe's Sicilië |
Siculiana is zowat de hemel voor chef Peppe Giacomazza. Het is een dorpje in het zuidwesten van Sicilië.
«
»
14:00 | Nuances |
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
14:25 | Uit de Schelp |
Het goud uit de zee. Zo noemt chef Johan Segers de schaal - en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat.
«
»
14:40 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
15:25 | Nuances |
Vandaag tracht Thierry Theys u weer te verrassen, zelfs misschien te verbazen met zijn bereiding van kalfszwezerik met koffie!
«
»
16:00 | De sterrenkaart |
Het Limburgse Lommel is sinds 2020 een twee-sterrenrestaurant rijker. Een onverwachte droom die uitkwam voor Jan Tournier. Hij gaat in restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top met Japans getinte kunstwerkjes op je bord.
«
»
16:30 | Het weekmenu |
Tartaarsteak met sla en dikke frieten // Schartongrolletjes met champignons, witte selder en krielaardappelen // Kippengoulash met rijst // Vegetarische ovenschotel
«
»
17:15 | Wild van wild |
De houtduif is een erg bekende wildsoort die iedereen ongetwijfeld al heeft zien vliegen in de vrije natuur.
«
»
17:45 | Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed |
Groenten! In alle knallende kleuren. Da's Karolien haar verslaving. Eén van haar favorieten, is de wortel. Bij wijze van ode, maakt ze er een ovengerecht mee en verwerkt hem ook in een voedzame snack: in zalige carrot cake bliss balls!
«
»
18:11 | Tot op het Bot: Het Rund |
De côte à l'os is één van de beste delen van het rund: een sappig stuk met een stukje vet eraan, bereid aan het been, dat betekent extra veel smaak in de mond!
«
»
18:30 | De gastentafel |
Vandaag met Jan Buytaert.
«
»
19:20 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
20:10 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de man die alles weet over cacaobonen: Dominique Persoone! Op het menu: enchilada met kip. Dat is Mexicaans streetfood en dus is Dominique helemaal in zijn nopjes.
«
»
20:40 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
21:30 | Het weekmenu |
Steffi Vertriest maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid.
«
»
22:12 | Lekker lang leven |
Diëtist en chef Michaël Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michaël staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
22:35 | Panklaar |
Vandaag: Hartig en hartverwarmend pannenkoekenfeestje met langoustines.
«
»
22:45 | Veggie |
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
23:00 | De sterrenkaart |
Het Limburgse Lommel is sinds 2020 een twee-sterrenrestaurant rijker. Een onverwachte droom die uitkwam voor Jan Tournier. Hij gaat in restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top met Japans getinte kunstwerkjes op je bord.
«
»
23:30 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
00:10 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes
«
»
00:50 | Nuances |
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
01:20 | Tot op de graat |
De sint-jakobsschelp wordt ook wel de koningin van de schaaldieren genoemd en dat is niet zomaar! De fijne smaak van dit diertje weet uiteraard ook Johan Segers te bekoren.
«
»
01:45 | De gastentafel |
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet. Vandaag met Michaël Vrijmoed.
«
»
02:25 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
03:10 | Het weekmenu |
Steffi Vertriest maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid.
«
»
03:50 | Lekker lang leven |
Diëtist en chef Michaël Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michaël staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
04:10 | Veggie |
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
04:20 | De sterrenkaart |
Het Limburgse Lommel is sinds 2020 een twee-sterrenrestaurant rijker. Een onverwachte droom die uitkwam voor Jan Tournier. Hij gaat in restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top met Japans getinte kunstwerkjes op je bord.
«
»
04:50 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
05:20 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes
«
»