TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Revenge Body with Khloe Kardashian
Khloé Kardashian en een team van personal trainers en stylisten helpen onzekere mensen zich opnieuw goed te voelen in hun vel.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Rich House, Poor House
Alleenstaande moeder Anna, die op de armoedegrens leeft, ruilt van levensstijl met twee succesvolle jongens die in appartementen in een Victoriaans herenhuis in Leeds wonen.
«
»
12:50 Love in the Flesh
De komst van zes nieuwe singles heeft voor opschudding gezorgd bij de koppels. Nieuwkomer Dan richt zijn pijlen meteen op Niki. Voor Hannah is de maat vol.
«
»
13:45 The Masters of Darts
Rechtstreeks verslag van de kwartfinale. [Vervolg om 20.00]
«
»
18:00 De Vuilste Jobs van Nederland
David en Michel reinigen een huis waar vijf dagen lang een overleden vrouw lag. Berend-Jan en Erik spuiten de koeienmest uit een mestsilo.
«
»
18:55 Expeditie Gooris
De familie houdt halt in San Francisco. Terwijl Shania en Kelly genieten van een moeder-dochterdag, trekken Sam en Kenji erop uit met een vissersboot.
«
»
20:00 The Masters of Darts
Halve finales en de finale.
«
»
00:00 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Margaret Wilson bezit twee eigendommen in Oxfordshire. Twee jaar geleden schakelde ze makelaar Carl Afilaka in om haar panden te verhuren. Alles ging goed, tot een jaar geleden.
«
»
00:55 Police Interceptors
Het nieuwe seizoen start met een van de meest spectaculaire achtervolgingen ooit. Acht politieauto's en een helikopter maken jacht op een snelle Porsche Cayenne die chaos op de weg veroorzaakt.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers